Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
21.3.11 20:54

Jani, to je nádhera! Moc moc gratuluji a doufám, že se brzy budu moci radovat tak, jako Ty!
Věřím, že zažíváš nejkrásnější okamžiky svého života…tak jeď naplno a dávej na VÁS pozor!

pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
22.3.11 07:19
JanaV píše:
Ahojky holky,tak jsem dneska konečně byla u doktorky na kontrole.Já i prcek jsme v pořádku.Prcek má 1,68 cm.Byly vidět i ručičky a nožičky i srdíčko mu krásně bilo a hýbal ručička.Bylo to zase nádherný vidět broučka.Moc vám všem přeju,aby se vám to taky povedlo.Další kontrolu mám až za měsíc 20.dubna a už sem dostala těhotenskou průkazku.Termín porodu mám zatím stanovený na 31.října.

Ahoj Jani,

tak to je bajecne. :mrgreen: Obrovska gratulace :kytka: - Tak krasne se to posloucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.3.11 08:21

Ahojky holky,určitě se vám to taky povede a budete prožívat tu samou radost jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
22.3.11 08:34

Ahoj Jani, taky moc gratuluji, hlavně se teď opatruj a šetři. Tak si představ, že já ještě těhu průkazku nedostala, a to i přesto, že TP mám 1.10. :pocitac: 31.3.jdu na screening v rámci prvního trimestru, a to už bych - tedy sestra říkala - měla tu těhu průkazku dostat, tak snad to tak bude. Jinak jak Ti je, holka, trpíš nevolnostmi nebo chutěmi? Já chutěmi moc ne, ale nevolnostmi tedy ano, většinou odpoledne a večer, ale dnes se mě to drží nějak od rána. No nic, musíme vydržel, vždyť to zato stojí. Jinak všem tady držím pěstičky v rámci jejich snažení, ať všechno vyjde a dobře dopadne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.3.11 08:53

Jani, obrovská gratulace. Na takový obrázek bych už taky chtěla koukat.
Chmeldo, i ty nevolnosti ti závidím. Sice doufám, že mě nepotkají, nesmím pak zůstávat doma sama. Jak mě natáhne, omdlím, dusím se. Ale i to by se vyřešilo.
Jen kdyby to vyšlo.
Jinak mě včera přibyly 3cm přes břicho a do ráno zmizel jen jeden. Už se bojím, co se mnou udělá dnes večer Pregnyl. Minule jsem po něm rostla přes břicho jak o závod. Takže voda pořád v ruce.
Hezký den a užívejte sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.3.11 09:10

Ahojky holky
Chmeldi a na ten screening jdeš normálně ke své doktorce?Já na něj taky půjdu včera mi o tom doktorka říkala.Říkala,že nemusím,ale radši bych na něj jít měla.Ale musím na něj jet do Brna na Veveří a bude to stát 1400,–.Mám si tam během 14 dnů zavolat a objednat se.Mě vypočítala termín porodu podle et na 31.října a podle poslední me na 20.října tak nevím,při příští kontrole to bude vědět přesněji.Tlak sem měla trochu nižší,ale to je žeprý normální.No nevolnosti teda mám,v pátek a včera sem zase zvracela a ted poslední týden jsou ty nevolnosti nějak větší.Ale nevadí mi to a užívám si to,jsou to příjemné nevolnosti.Jinak chutě nějak zvlášt nemám,ale jím pořád a hodně až se někdy musím krotit :-) .Tu průkazku dává každý doktor jinak,ale když sem se dívala na netu tak by se měla dávat mezi 9 a 10 týdnem,ale každý doktor to dává jinak.Myslím,že při tom screeningu bys ji už měla
určitě dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gobra
25.3.11 15:48

mimi

Ja si brnenskou Unicu nemuzu vynachvalit. V postylce mam 12ti tydenni holcicku, takze jsem spokojena na 100%! Vyslo nam to az na potreti. Zkusili na me dlouhy i kratky prorokol. Sestricky fajn, nejvic mi pomohla jedna, co se jmenovala Vlasta, bohuzel si nepamatuju jeji prijmeni. Doktori celkem usli, ale Gogelu vylozene nemusim. Ja si od zacatku vsechno psala a pocitala, jen tak pro zajimavost. (zaplatili jsem ze vsim vsudy asi 100.000,–kc, napichala jsem si pres 300 injekci a snedla okolo 600 prasku, samozdrejme ne v jednom IVF cyklu) Kazdopadne vam vsem garantuji, ze az uvidite na testu dve carky, uvidite prvni ultrazvuk, ucitite prvni pohyb, poprve miminko uvidite a vezmete jej do naruci, tak na vsechno neprijemne zapomenete. U me to teda fungovalo.

• Citovat
  • Upravit
28
25.3.11 20:03

Ahojky holky, tak mám za sebou punkci-včera. Vajíček se zadařilo 22, z toho 14 napíchli a dnes jich bylo už jen 8. Tak jen doufám, že ostatní drobečci už to zvládnou a vydrží.
No a včera i dnes přibylo po 3 cm, takže zítra ráno valím na kapačku. Už včera mě pan doktor varoval, že jde na mě hyperstimulák a tu kapačku mi předpovídal.
Tak mu to vyšlo… Jen doufám, že na ET budu v pohodě.
Prolívám se vodou a cpu bílkoviny, snad to zabere.
Tak držte pěstičky, ať nemusím do nemocnice jako minule.
Krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.3.11 21:16

moc moc držím palečky at je vše ok a mrnousci to zvládaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.3.11 08:53

Ahoj holky,
tak hlásím, že na testu se objevila jen jedna čárka :cry: Nebudu předstírat, jsem zoufalá strašlivě moc, ale nedá se nic dělat. Je to prostě život. Příroda to prostě chtěla jinak.
Každopádně do toho jdeme znovu! Nevíte některá, jaký je další postup?
Tuším, že bychom si měli dát 3 měsíce pauzu, tak se pokusím vyplnit ji něčím smysluplným.

Ivmo, gratuluji k úrodě a hlavně nás průběžně informuj. Držím palečky moc a ještě víc! Snad budeš tady Ty ta třetí šťastná a pokud možno bez hyperstimuláku!

Pa pa a krásné dny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.3.11 10:09

Casran, je mi to tak moc líto. Všichni tu čekají na tu správnou dálnici a pak přijde sprcha.
Ale ty jsi holka silná a určitě to nevzdáš. :hug:
Teď mě napadá, jedeš zítra na krev? Třeba je ještě naděje.
Já jezdila o víkendu na kapačky, hyperstimulák se mě drží jako klíště. Dnes mám pauzu, zítra jedeme na ET, tak dostanu další kapačku. I když musím říct, že dnes je mi trošku líp. Jinak mimísků dnes rostlo všech 8 jako minule, jen 2 jsou trošku pomalejší. Tak snad to vydrží. Štěňátko, jak jsi na tom ty?

Zatím se mějte krásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
28.3.11 10:44

Ahojky holky
Casran,to mě moc mrzí,že to nevyšlo,ale jak psala Ivma třeba je ještě naděje.
Ivmo budu ti moc držet zítra pěsti,aby všechno dobře dopadlo a ty i prcci ste byli v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.3.11 12:12

Holky, moc děkuji za slova útěchy. Sice naděje ještě je, ale podle slov sestřičky tak mizivá, že s ní ani nepočítám. Pochopila jsem, že je to jen takové ubezpečení se. O pravděpodobnosti se snad ani hovořit nedá.
Ivmo, budu držet palečky, ať se podaří Tobě! Je mi líto, že máš takový hyperstimul. Kéž by k něčemu dopomohl.Ať tedy embryjka rostou a jsou silné!
Pa všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
28.3.11 22:59

Ahoj Casran,

nadeje umira posledni - no tak neves hlavu dokud to nebude cerne na bilem…

Jinak holky vsechny jste moc statecne :-) Me ceka za 10 minut Pregnyl. Ve stredu jdu na OPU, tak drzte palecky. Zatim jich tam je 8+7 - ale nikdy clovek nevi co nakonec zbude, takze se radeji dopredu neraduji…

Copak jste si s sebou vzaly na OPU? Kosilku, papuce, vodu - kolik?, jakou svacinu - suchy rohlik? Bylo nekomu po narkoze spatne?

Ivmo,

od kdy se ma hlidat to brisko? A pri jak velke zmene volas doktorovi? Mereni co 12 hodin? Doufam, ze je Ti uz lip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.3.11 15:06

Ahojky holky,
tak už jsem po ET. 2 mimísci byli ukázkový, tak už jsou u mě. A máme i 3 mrazáčky.
Ale hyperstimulák se drží, kapačka proběhla-dnes horor-4× praskla žíla, pokaždé jiná, takže jsem jak jehelníček. A vyhlídky-pokud se mimísci chytnou, tak zhoršení. Ale jen ať se chytnou…
A zítra možná znova. Štěňátko, zítra držím pěstičky, ať je jich co nejvíc.
Na pokoji mi k pití stačila 0,5l lahev s neslazeným čajem a dostala jsem od sestřičky i láhev s vodou. A měla jsem sebou pár piškotů. Po narkoze mi blbě nebylo. A k měření bříška dostaneš zítra instrukce. My už ani nevoláme, když břicho roste a jedeme, protože jsem při minulém pokusu skončila v nemocnici. Takže radši kapačky a domů…
tak se zítra drž.
Krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.