Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
26.9.07 17:16

Ahojte!

Štičko - přeju pevný nervy, ale určitě to půjde. Jen hladovět bych rozhodně nenechala, to si - myslím - není dobrý přístup. Soudě podle nás, to by byl jen velikej křik a nic z toho.

Nane - máte laryngitidu???? Vy taky???? Nějak se to rozmáhá, ale prý to je typický pro podzim a jaro, přichází se změnou počasí. My ji máme 14 dní za sebou, tak vám držím palce, vím, jaké to je. Ať jste brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.07 17:53

No, Štičko ,
ale koukám,že když jste to točili,tak jste se s mamčou docela nasmály :-) ,tak až bude Kája příště tohle dělat,tak si představ,že to natáčíš a nám to pustíš anebo to tak rovnou udělej :wink: Aspoň se ovládneš a nebudeš křičet , páč chápu,že to o nervy je :! Já teda nervák jsem :oops: Prý „Tak ji zacpi nos a ona otevře pusu“ :-) Jsi trdlo :-)
Ona se tváří absolutně flegmaticky…jí to asi fakt baví :? A ví,že nesmí povolit,jinak by prohrála :-P
No přeju Ti pevné nervy :!

Já ještě něco chtěla a nevím co…už to odešlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.9.07 17:59

Teda,teď se malý tak vybulil :-) Kulíšek… :lol: :lol: To byste musely vidět,spadl jak brouček v klubíčku :lol:
No,jsem já to ale matka :-) …ale proč tady jsem :arrow: už jsem si vzpoměla,co jsem to chtěla…cink :idea:
Jsem chtěla říct,že musím Lukymu koupit na doma papučky 8O Mu to normálka klouže,když si stoupá,takže musíme zítra do obchůdku…ještěže má tak velkou nohu,to nebude problém koupit (snad) :!
Já Vám to nikdy neřekla,ale náš Luky má hrozně velké ruce a nohy - jako roční dítě prý (říkají lidi :roll: ) a taky má prý hrubý hlas - no tož takové důležité informace…uznejte,že tohle jste prostě vědět musely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 18:36

Holky budete ty nemocnicky koupat? Ja asi jen umeju, zadny hrani ve vode a ven. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.9.07 18:37

tak jestli funguje kaše na noc,nezjistim,páč ji do Davise nenaperu ani pod tlakem :roll:
první 2lžičky sněd,pak se po každém soustu začal strašně šklebit,zatal pěstičky a úplně se oklepal :lol: Pak na mě vrhal totálně zhnusené pohledy,jako-tyvoe,matko,to si děláš srandu,ne :?: a ve finále si začal demonstrativně rvát bryndák z krku,taxem to vzdala :?
tyjo a takovou dobrou jsem mu koupila…

takže místo vydatné večeře se zprasil křupkama 8)

dočtu vás,až z něj zase udělám miminko,vypadá jak obří kukuřičná křupka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
26.9.07 18:50

Lu jestli nemá zeplotu,tak klidně vykoupej,ona se mu ta rýma v teplý vodě taky trochu uvolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 18:53

MaK … diky. A tu kasi odkoupim, jestli ji nebudete. :wink: I kdyz u vas ji mozna spucne Tynka, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.9.07 20:00

Lu: prvni den, co mela jeste zvysenou teplotu jsem ji jen otrela, ale taky to usinani pak stalo za to :( DO pulnoci byla vzhuru.
NO a vcera i dnes jsem ji rychle vycvachtla a spinka. Tak doufam ze bude zas do rana.

STiko: 7.8. (6M) mela 8,25 Kg. Za mesic pribrala na 8,68 Kg a tak myslim ze tedka po nejakych 14 dnech ma tak tech 8,80? Uz nepribira tolik (driv to byvalo co mesic to kilo a ze zacatku kilo a pul).. Na kontrolu jdeme az 22.10, coz ji bude 8,5 mesicu, tak ti pak zase reknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
26.9.07 20:10

Štiko , máme doma s jídlem to samý :lol: Doktorka mi řikala ať vydržím, že se to zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
26.9.07 20:27

noo, dobry veceer, ja nevim co driv, tak du k vam na besedu… mam doctene posledni dve stranky…
Mosim sa trochu odreagovat nebo me jebne :twisted: , no, odreagovat… spis si postezovat, takze nasledujici radky budou jenom moje narky, tak abyste na to byly pripraveny…
Ech, dnes sme sa byly u dr. prevazit, zase ma ta mala dablica enom 30 deka navrch za mesic. Dostaly sme misto Nutrace Bebu, pry jestli male nebude vic chutnat… tak ji dneska vypila asi 40 ml :roll: , no svym zpusobem uspech, Nutrac uz ji nenarvu ani do huby. Ale ta Beba mi prijde jeste vetsi humus, tak nevim :nevim:
Jinak se mi ta potvurka zacala poslednich par dni nad ranem jaksi moooc casto budit, ani nevim kolikrat, protoze uz nemam silu ji vracet do postylky a „spi“ u me na posteli… A to si ma zvykat, ze tu nebudu :roll: , chudaci nasi, ale ja uz sem vazne vycerpana, proste to nezvladam :evil: . Navic musim zarizovat vsecko mozne nemozne kolem te dovolene a zitra k nam prijede do toho vseho navsteva z Japonska a jeste ke vsemu mala zlobi i pres den: Spi za cely den cca 20minut, pak je protivna jak prdel a kdyz ma jist, tak chce spat a ji jak ponocny ( jakoze moc neji :cry: ), nechce si hrat sama, musim ji porat zabavovat a nic neudelam… Beee, beee, beee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.9.07 20:41

Ajko … no tak ty mas taky veselo, koukam. :? A co ji dat proste spat, kdyz chce, i kdyz ma jist? Ja vim urco jsi to zkousela a urco neusne, pac ma hlad. :roll: No to jsou jen moje takove vystrely do tmy. :oops: Tak se drz a je brzo lip!

Jenika sem vykoupala a usnul u koja, uvidime na jak dlouho. Tak jdu taky na kute, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
26.9.07 20:45

Jo, LU, je to zacarovany kruh :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
26.9.07 20:51

No, ale at furt nenadavam… Taky jsme meli dneska vecer jeden svetly okamzik :wink: :idea: :arrow: Anula sa rehtala pri oblekani pyzamka (coz sa vetsinu neobejde bez revu) a rozhodla se, ze pujde sama spinkat - bez uspavani, tak sem ji ulozila do postylky, stcila ji dudos do huby, ovcu do paprcek a snazi sa 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.9.07 21:20

Ahojík,
moc se omlouvám,že na nic nereguju,ale dostala jsem se k netu teď,manžel mě k němu pustil.Něco na něm opravuje,bo se nám fut sám od sebe vypínal.Malá usla v půl 8 a spí zatím i teď.několikrát zaplakala,ale usla zase sama,zatím jsme tam nebyli.
Jsem koukala na letiště a lehnu,stejně uslyšímláč přez zeď a vzbudí mě to,i když si Mira chce nechat chůvičku a být vzhůru tak do půlnoci…No ráno napíšu,jak bylo

Si neodpustím - štiko takhle jsme se s manželem dlooouho nezasmáli.Malá je super,ale mít ji doma,je po ní :) :) A krásně říká mamamáma .Krása.Se těším…

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
26.9.07 21:28

jo ještě jsem doplnila nějaký videjka,tak jestli chcete,tak jukněte
 http://family.webshots.com/…315857XzUHXy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí