Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
28.9.07 08:30

Dobré sváteční ránko :D ,
u nás taktéž noc docela náročná…já ani nevím,kdy jsme vstávali…podám prso a snažím se spát..ale vím,že to tak 4× bylo,možná víc :roll: Na časové intervaly raději nekoukám,to nemám sílu :wink:
Ale necítím se unaveně,to je asi zvyk… :wink:

Lišti ,
super, se cítíš jako znovuzrozená,viď :wink: To toho mého ani nenapadne,abychom někam šli…Je spokojený,že sedíme doma na zadku… :( V tomhle si teda absolutně nevyhovujeme…ale už jsem si taky zvykla..chodili jsem dost na véči v těhu,teď jsem byla venku jednou - na srazu ze střední.

Jo a díky za příspěvky ohledně kajdění :arrow: včera,sotva jsem napsala dotaz a vypla pc,tak byl Luky po až za ušima :arrow: mrkev teda nic moc :-(
No,jedeme nakoupit zásoby jídla a pití a takové ty těžké věci,když tu zůstaneme sami,ať se s tím nemusím smýkat já :roll:
Ahojte zatím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:31

Ted musime posilovat zadovy svalstvo a brisko, neumi ho zvednout z podlozky. Uz by mela davno lezt, ale jen lezi, zvedne se na rucicky a krci prdelku :lol: . No hlavne ze zvladla uz tu druhou stranu, sice tam jde pres prohnuti v zadech dozadu coz je blbe, ale ona to vypiluje kocka. A ty kolinka se ji rozjizdej do strany jak je hypermobilni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:33

Pet, to je smradu co? To uz neni jako stolicka plne kojeneho ditete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:34

Jo a holky,
měly byste mít všechny SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:36

ja uz sz vyridila vcera Petis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:37

Štiko ,
co to znamená hypermobilní :D :?:
Já myslím,že to se ze začátku rozjíždí všem,ty kolínka…

Luky zrovna sedí u lehátka a houpe v něm oslíka ze Shreka.. :lol: Je boží :srdce: Jaký je důležitý… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.9.07 08:37

Tak to už zvládnete holky jedny šikovný!!!! :wink:

Peti já jsem byla jak malá holka,ostatní na mě museli koukat jak na retarďáka,páč já jsem byla tak natěšená jako bych šla poprvé v životě do kina!!!! :D Petr se mi pořád tlemil,že jsem jak malý dítě!!!!! Ale bylo to takový prima,jít jednou bez dětí a držet se za ruku :oops: :oops: …no takový…prostě takový prima!!! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:38

Kdo vyřídil,vyřídil......kdo nevyřídil,nechť vyřídí :-) Ať se hneme kupředu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:38

Jo ale zase tu mam horu pradla, jak jsme nemeli pracku, tak jsem prala jeden den petkrat a tatka to vsechno prinesl ze susarny a rekl, ze to vecer vyzehli :srdce: . To je velika pomoc od nej, mozna vic nez to vstavani, stejne uz jsem zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.9.07 08:40

No smradu jak v Cařihradu!!!!!!!

Já jsem SZ také dneska ráno vyřídila!!!! Jsem hold holka šikovná!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:40

Hypermobilita je jakoby vetsi kloubni rozsah, je jako hadi zena, to jsou vsechny miminka ale ona prej i v dospelosti si da nohu za hlavu, udela placku a tak :lol: jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:41

No,já bych do našeho kina ani nemohla,páč je momentálně nefunkční :arrow: bylo to i ve zprávách,kdo kouká - tuším,že předminulý týden se propadla celá střecha - zbývalo půl hodiny do představení 8O Naštěstí tam nikdo nebyl,to by bylo neštěstí :(
To naše město :roll: Když si představím,že jsem tam týden předtím seděla se Sárinkou…brrr :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.9.07 08:42

Vidíš to,alespoň nemusíš řešit Kájinu budoucnost!!!!! Dáme ji k cirkusu!!!! :D Ty \vado já mám problém jen nohu zvednout natož si jí dát za hlavu!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.9.07 08:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.9.07 08:43

Je tak to jsem asi hypermobilní,páč já si dám nohy za hlavu obě a dokonce i najednou :pankac: :-)
A cvičením to nebude :-P :-)
Ale já byla jako dítě spíš hyperaktivní než hypermobilní :-) Aspoň to tak mám napsané v kartě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí