Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja balim a mizim na dovolenou, jedeme na Trebonsko. Ozvu se pristi pondeli, vsem preju pevne nervy, klidny zaludek a pohladte briska.
Papa za tyden… ![]()
Jéé,ty se máš
,my zítra jedem ke tchánovcům na chatu na oslavu narozek.Budem tam až do neděle
.No,moc se nám tam teda nechce…
Tak si to užijte a pěkně si odpočiňte ![]()
Jsme po výborném obědě, takže dobře naladěná. Dnes vařila pro všechny (asi 15 lidí) sekretářka
, zeleninový salát s kuřecím masem. Vážě se jí to povedlo…ale jinak jsme normální a chodíme do hospůdky
. Tohle byla vyjímka.
Lucci krásné šatičky. Měla jsem hooodně podobné
. A v těch šatech jsi ty? Moc ti to sluší. A užijte si pohodovou dovolenou!
My TO rodičům řekli taky až teď, v 11. týdnu. Vlastně našim to řeknu až tento víkend
.
My se na oběd teprve chystáme.Dítko nám totiž chodí nechutně pozdě spát,takže ráno vyspáváme,ani nebudu říkat do kolika
,takže i oběd máme později.
Mám tu sice od mamky ovocné knedlíky,ale na ty je na mě mooooc horko,takže budu muset něco udělat.Asi jen rýži s něčím… Škoda,že nemám sekretářku,která by mi dělala kuřecí salátek ![]()
Ahoj holky, taky s galerkou souhlasím!!
U Lucci tam můžeme zatím utajit… než to bude veřejné!!
![]()
Jo a jedna historka z policejní prohlídky. Jela jsem asi před rokem domů přes skoro celou Prahu… a na Vinohradech mne stavěli poliši na dechovou zkoušku. Byla jsem v klidu - měla jsem nové auto na leasing, lékárničku, a nic jsem nepila!!! Tak jsem si říkala, že si ještě rýpnu!!
No dýchala jsem, ale v řadě předemnou měli asi 10 aut, takže jsem čekala asi půl hodiny. No nic… makala jsem domů, ale než jsem dojela na konec Prahy dostala jsem dýchnout ještě dvakrát na jiném místě. I když jsem ukazovala konec trubičky - že jsem už dýchala… prostě si mne ten večer podali!!
Domů jsem kvůli tomu přijela skoro o půlnoci místo ve 22.00 hod.
Tak se holky mějte o víkendu krásně, odpočívejte někde ve stínu u vody - počasí má být stále takové, jako dnes.
Lucko saty mooooc pekny.
Ja uz mam taky fotku z ultrazvuku ale neni na ni temer nic videt a hlavne nemam skener. Jinak ja jsem na tyhle fotce http://www.hafani.com/…hpim2001.htm akorat uz mam dlouhy vlasy. Casem vyrobim nejakou aktualni.
Mak to znám - od té doby co jsem na mateřské bych taky brala, kdy uvaří někdo za mě.....manžel občas vypomůže ale není to tak často a ty horka jsou na vaření úmorný…
Koukám, že galerka je zatím jednohlasně přijata, tak až se vrátí Missorka z dovolené, můžem zažádat a začít se chlubit. I když já zatím nemám čím. Na mě toho moc ke koukání není
.
Přeju všem krásný víkend! Já budu až v pondělí, jedem si užívat „oznamovací povinnost“. Žádné překvápko v podobě fotky (ani ničeho jiného) nemáme, prostě řeknem, že nás bude u stolu o jednoho víc
.
Mahony
Jsem v šoku
. Právě jsem chtěla urychleně opustit kancelář (je přeci pátek
), když mi přinesl kolega ledové kafe se zmrzlinou a se šlehačkou, které mi vlastnoručně připravil
. A jenom proto, že jsem se u oběda zmínila, že mám na něj chuť. No nemám já se skvěle?
Takže ještě než se odtud vypařím, si v klídku vypiju kávičku a zasurfuju na emiminu
.
Lucci, moc ti to slusi! a uzij si dovolenou…
Ruzo, to jsou teda hafani! ![]()
holky, ja furt nevim co varit, to je des! ale dneska me zasobovala tchyne, tak je to v pohode. a manzel je pryc…
Tak hlasuji pro galerku:-) Já už mám ze tří ultrazvuků dvě fotky, tak bych i přispěla
Doktůrci když viděli dvojčata, tak to hned tiskli
![]()
Lucci , moc pěkné šaty… hned bych se vdávala znovu ![]()
My jsme to původně chtěli říkat našim až později na konci třetího měsíce, ale nějak jsme to ten minulý víkend nevydrželi
. Radost veliká, jen mi přijde že můj táta si trošku dělá starosti (je z dvojčat, takže po něm jsem si to „podědila“).
Nevím jak to vedro zvládáte, ale já za chvilku chcípnu (omlouvám se, ale jinak se to snad ani vyjádřit nedá…). Před chvilkou mě zachvátil hlad, tak jsem šla uvařit polívku a když jsem si teda trošku dala, udělalo se mi tak špatně, že jsem měla co dělat, abych to rozdýchala.
Mahony , ty máš teda servis
to ledové kafe zní fakt dobře.
Holky, přeji všem krásný víkend, snad bude trošku zataženo ![]()
Ahoj holky, omlouvam se, mela jsem toho moc, ale uz se blyska na lepsi casy
Huraaa, my budem mit galerku. Uz se tesim ![]()
Lucci , teeeda, super saty! To jsi ty? Jestli nechces, aby se kamaradky dovtipily i o miminku, tak si to brisko radeji nedrz ![]()
Mate nachystane krasne romanticke oznameni rodicum, to je super! Ja mam jen mamku a rekla jsem ji proste „budes babicka“
, tak ta mela radost velkou. Dannyho rodicum jsme to sdelili trochu sloziteji, byl zrovna den otcu, tak jsme dali tchanovi prani a Danny se tam podepsal jako „brzo budouci otec“. A oni to nepochopili
Teda ne hned, ptali se, co to jako ma znamenat
Tak jim Danny musel po lopate rict, ze jsem tehotna. Docela sranda.
Ruzo , teda ty jsi drsnacka! Ale spis to delaji ti psi. Jde z nich strach. (Mamku pokousal prave jeden takovy.) To jsou tvoji milacci? ![]()
Mahony , teda ja chci taky kaficko
Ja kaficko nemuzu, pry je tam moc kofeinu. Mam povoleny jeden zeleny caj za den
Ale co bych pro mimi neudelala, ze?
Zuzi, no ja se tesim na fotecku tvych mimisku. To me docela zajima, jak si tam lebedi, jestli jsou celem k sobe nebo jestli trucuji a jsou zadama ![]()
Miso, moc na tebe myslim. Ja jen premyslim, jestli tam neni prilis velke riziko, kdyz budou to jedno odstanovat, vis, aby se tem druhym neco nestalo. Ale s tim vam doktori urcite poradi, jake jsou tam pravdepodobnosti… stejne bych se ale bala. Drz se, devce!
Holky, vcera jsem si od kamaradky privezla malou houpaci postylku, pidi vanicku, kos na plinky, houpacku a dve tasky prtavych oblecku (na kluka)
Tak jsem to vcera probirala, nejvic me uchvacovaly ty ponozticky, ty jsou jak na panenku.
Ted abych se vrhla na uklid pokojicku, at to mam kam dat.
Jo a uz mi neni spatne a unavena uz taky tak moc nebyvam. HURAAA
Mam radost, hned je na svete lip ![]()
V pondeli ma kontrolu Lilik, v utery Stika, ve stredu Oren a Ruza a v patek Zuzika. Holky, at je vsechno ok!
A vam ostatnim jako zkusena Floridanka radim…
holky, jestli jsou takove vedra, tak si kupte ventilator. Uvidite, ze hned bude lip. Nekdy staci jen takovy ten na stul. Taky pomaha mokra zinka na krk. Ochladi krev, co jde do mozku a hned ma clovek lepsi pocit. Nejak to prezijte ![]()
Ahoj Zanet,
to je super, že už ti je líp
tak jestli to půjde stejně jako dosud, tak je to za chviličku u mne
S těmi věcičkami pro mimi to musí být už veselejší, že? Já se zatím neodvažuju ani pomyslet (i když pomýšlím
- koukala jsem už na nějaké kočárky a podobně). Jen se ještě zeptám - už máš vybraný ten šátek na mimi?
Včera u nás byla bouřka tak se trošku „pročistil vzduch“ a dneska je trošku pod mrakem, i když pořád dusno. Kdyby to alespoň takhle vydrželo, bylo by líp.
Jo a upřesnění ke kontrole - na UTZ a odběry jdu ve čtvrtek a v pátek do poradny. Ale to se určitě ozvu jak jsem dopadla ![]()
Holky kde se o víkendu všechny touláte? Vypadá to, že sem chodíte zpravidla „z práce“, že? Já se zase dostanu jen doma, tj. večer a o víkendech. Je tady teď nějak smutno…
tak se koukejte ozvat ![]()
Zuzi
tak vis, co? Ja jsem to zase zakrikla. Uz jsem zase unavena (nastesti ne tak silene, jako pred tim, ted je to spis, ze jsem vcera dlouho cucela na filmy a pak se rano probudila brzo) a taky jsem zase zvracela (muj 3. tehuvrh, tak snad do tretice a dost), ale to bylo z vitaminu. Ja jak si vitamin nevezmu s jidlem, tak mi to zaludek spatne snasi. Takze uz radeji nic rikat nebudu. ![]()
Satek jsem si vybrala, ale ted zas vaham. (Babysatky.cz, indicky) Ten „muj“ jsem vcera videla u kamaradky a byl prekvapive hruby, myslela jsem, ze bude z mnohem jemnejsi latky. Tak nevim. Ono to fakt asi chce videt a ohmatat si to „na zivo“.
S tema vecickama… ja ti ani nevim, ja jsem si rikala, jestli to neni blbe to mit v dome, ale to jsou jen povery. Jak rika moje tchyne, co se ma stat, tak se stane. Takze to uz neresim. Nez pripravim pokojicek, tak je to v loznici, takze na to vsechno vidim, je to super. Poustela jsem si tu houpacku, blikaji tam svetylka a hraje hudba… docela uklidnujici. Akorat si furt nedovedu predstavit, ze to mimi bude tak malinke ![]()
Ahoj holky,
tak jsme zpátky z víkendu a z oslavy- totální fiasko.Někteří členové rodiny pili víc,než je zdrávo a nakonec se tam příšerně zhádali
.
Kristýnka už spala,takže jsme tam přečkali noc,ale nejradši bych se bývala sbalila a odjela.
Vrátili jsme se pěkně otrávený,že jsme zabili sobotu a kus neděle,které jsme si mohli užít někde společně a v klidu.
No,takže toliko o našem „vydařeném“ víkendu ![]()
Zítra si jdu pro průkazku,jupííí
.
A jak jste víkendily vy,holky?Doufám,že líp než my ![]()