Poradna duly
Jana Čurdová
Jackie jj dik, no tak to bude mit tak mesic po narozeni
uvidime jak to nakonec bude ![]()
Katy to neva, že bude mít svátek měsíc po narození. Moje kamarádka se narodila 8.1., jmenuje se Eva a jako malá dostávala všechno dohromady pod stromeček… to je teprve sranda ![]()
Jackie - děkujíííí na netu jsem to nenašla… sice je na seznamu u nás schválených jmen, ale význam k tomu není.
Jackie jj jasne vsak je to jedno
a v kalendari je presne Lilien??
Katy - sice jsou nějaké tipy, jako Hana, Zina, Běla ale asi budeme uvažovat i nad delšími jmény, i když je dlouhé přijímení… to přecejen bude mít „jen“ do svatby A já budu po ní mít dlouhé jméno i příjmení..... ![]()
navíc je přece jen čas. ALe dostali nás na matrice, když jsme chtěli řešit otcovství Libora a oni po nás chtějí už celé jméno i příjmení
teda tak jsme to podle formuláře pochopili.......docela šoky…
Markit aha no ale fakt je jeste cas i na tu matriku a jestli se chcete brat tak nemusite resit tu matriku ![]()
Katy - já to vím, ale tak nějak jsem potřebovala mít nějakou jistotu v naší nejisté situaci… tvrdila jsem, že nchci vědět, co to bude a byla jsem o tom přesvědčená, že fakt nechci a nepotřebuji a netoužila jsem po tom a přitom, když jsem viděla, co to malé bude, pocítila jsme určitou úlevu nad tím, že vím..... že zmizela určitá nejistota…přibyla jedna jistota.....
Holky, moc moc gratuluju k úspěšným KO a utz.. a k potvrzeným holčičkám a chlapečkům… ![]()
Markit, a kontaktovala jsi tu sociálku?? Tohle už není možný
I když někde jsem tady zahlídla diskuzi, kde holky čekají na peníze stejně jako ty.. ale to byla Pha.. Já bych jim volala a volala…
Míšo - to je právě ono, já jsem sice z Opavy, ale sídlo mého zaměstnavatele je v praze a vyplácí mě Praha 4 grrrr… z Opavy bych peníze měla dávno
Navíc soc. v Praze mí mít sice info linku, ale prý se na ni absolutně nedá dovolat, že to schválně neberou ![]()
Markit to me mrzi s tou nemocenskou, ale nejde je nejak zalovat nebo neco? ![]()
Žalovat, to nevim ![]()
Ale někomu přece musíš moct zavolat.. někdo, kdo by tě měl vyřizovat.. Já s tím zkušenost nemám, ale co jsem pochytila, mají 30 dní na vyřízení, což už u tebe uběhlo několikrát.. A máš jistotu, že to nebrzdí zaměstnavatel (třeba neschopná účetní)?