Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ránko, holky ![]()
Katy velká gratulace k holčičce ![]()
Markit to je strašnej bordel, co si vůbec dovolí s těmi penězi, držím palečky, ať ti to doplatí co nejdřív a dodatečně gratuluju k děvčátku ![]()
Poppy to mě mrzí, že místo hezkého víkendu musíte prachy vrazit do nedoplatku, to naštve ![]()
wendiku moc na vás myslím, ať dopadnete se srdíčkem na výbornou ![]()
jizvi já jsem taky strašně unavená a to mám jen jednoho čertíka, ale u mě je to asi starostí o ty dva větší klacky a kočku ![]()
miso s mimčem to zvládneš, uvidíš a hlavně si to užij ![]()
Ahoj holky,teeeeeda to je novinek
Marki a Katy-holky,aspon vy to tady s tema holkama trochu zachranujete,teda krome jizvika samozrejme. Taky si to zitra jeste necham potvrdit,ae snad rekne znovu chlapecka. I kdyz,hlavne at je zdravy,kluk,holka......
Marki,to je teda sila s tou neschopenkou. Ja se priznam,ze za cervenec,kdy jsem odevzdala listek brzo,proste i stim po 14 dnech jsem mela penize na ucte 5. a za srpen,to jsem dala listek 27. byly 11. na ucte. Toto snad totiz uz neni mozny, 3 mesice…
L,.
Dobre ranko,
tak u nas je zase hnusne a to se melo vratit leto.
mala radi od rana jak cerna ruka a je tu stale silenej bordel ted ![]()
Dobre ranko
kiki diky
tak zitra pisni jestli kluk nebo holka at to muzu doplnit ![]()
soni dik, jak je kocicce?
stiko no hlavne ze je spokojena ![]()
Tak jsem v noci asi dve hodky nespala, probudila jsem se a nemohla jsem usnout. Prevracela jsem se a mala se mnou
a uz zase se tam mrvi
![]()
Katy kočka vapadá v pohodě, drtíme jí prášky do konzervy, než přijdou spešl granule, tak snad je bude žrát ![]()
já večer vytuhnu u tv a pak se třeba ve dvě vzbudím a klidně do pěti ležím a jen se přetáčím s kojícím polštářem mezi nohama a ne a ne zabrat
a malej čert se mnou, okopává mě, ale zatím to jde, bude hůř ![]()
Ahoj holky,
znáte dětské oblečení Topolino? Dobrá značka za přijatelnou cenu.
V odkazu najdete prezentace oblečení a všechny informace k objednání.
http://www.registrace-avonlady.cz/topolino/
Uzávěrka objednávek je 23.9. 09 večer.
Vája
soni super ze je kocicce lip
no a s tim spanim to bude asi horsi co? ![]()
Vaji nazdarek
dik za odkaz mrknu ![]()
wendíku - vyplácení nemocenské se změnilo k 1.1.2009 a je to šílený bordel.
právě jsem se dověděla, že mě nevím proč z Prahy 4 přehodili na Prahu 8, kde mi nikdo nebere telefon. Dále byla nemocenská zpracovaná k 7.8. ale dodneška jsme peníze nedostala ale předchozí nemocenská mi ani nebyla zpracovaná… grrrrrrrrr
h.soni - je fajn, že se kóče daří líp. Já tu moje málem předevčíre,m zabila, když někomu proklouzla na chodbu a našla jsem ji u kotelny, bestii.
Katy - já kojící polštář začala používat na spaní místo normálního a spí se mi líp ![]()
Jackie - vzpoměla jsem si včera večer,ž jaké cviky mi radila rehabiulitační pracovnice na posílení břišních a zádových svalů. V leže na pavné podložce nadechnout pusou a výdech do bříška s hlasitým SSSSSSSSSSS a nebo ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ. Při každém z těchto písmen, pracují jiné břišní svaly.
ahojky holky tak se po delší odmlce hlásím,nějak nebyla nálada unava byla silnější.
Gratuluji všem k uspěšným kontolám,holčičkám a chlapečkům.
Dneska jsem byli na kontrole,doktor říkal že je vš ok,dostala jsem výsledky krve skreningu byli negativní,akorát nevim co znamená to NTD tak kdyby mi někdo poradil byla bych vám vděčná.vyšlo mi to :down:1:910 a ten NTD:1:3500 takže vůbec netuším,ptala jsem se doktoraa a říkal že je v pořádku ale nějak fakt netuším co to je to NTD.pobolívá mě břicho a kolem pupíku jak se mi zvětšuje děloha tak mi naordinoval klidný režim řikal že nemám mýt ani nádobí a zákaz sexu.
Na další kontrolu jdem 29.9. a a velkej ultrazvuk do gennetu 30.9 to jde semnou poprvé i přítel na ultrazvuk tak jsem zvědavá jak se bude na mimo tvářit,včera nás poprvé koplo do ruky mě i přítele,dřív jsem cítila jen takové vlnění když jsem ležela na zádech nebo seděla a omylem jsem ho přimáčkla nohou když jsem ji zvedla na sedačku.
h.soni — tak stím spaním jsme na tom podobně.taoy se budím a pak nespím nebo se jen tak převaluji,občas jdu třeba na ne a koukám na mmb a obědnávám.
ještě nevíme zda to bude holka nebo kluk doufám že toho 30 se to dozvíme,mě je to celkem jedno ale tak nějak potají si přeji první dítko holčičku byla by to kristýna a kluk bude jirka po dědečkovy který tak nečekaně odešel.chtěla jsem patrika nebo petra ale nakonec bude po dědečkovi.
A holky prosím mam problem,nemužu se dostat na naší galerku abych zkoukla foto,měla jsem ji v oblíbenejch položkách ale přítel mi kupil novej pc a tudíš je vše pryč nemohla by některá prosím poslat odkaz na tu naší galerku?
jinak se mějte fajn a užívejte mimísku.
Ahoj
tak se spaním jsem na tom podobně
Soni - to je dobře že je na tom číča líp
Vaji - oblečení vypadá nádherně
mějte se všechny moc krásně jdu si užít slunička a něco udělat na dvůr
janysku odkaz na naši galerku https://www.emimino.cz/modules.php?…
Pro Jackie-
Dobré ráno pane doktore,
jsem v 20+2, i před otěhotněním jsem cvičila. Jaké břišní svaly mohu posilovat? (nejde o nějaké přehnané posilování, jsou to tak dvě série po 10). Hledala jsem na internetu a zprávy se různí. Moc Vám děkuji.
Dobrý den, tak přiznám, že o posilování břišních svalů v těhotenství toho moc nevím, zejména proto,že není všeobecně - oficiálně - doporučováno. V podstatě ale menší série lehsedů - základní cvičení, pokud jste v pohodě - cvičit můžete.Zvedáte horní polovinu těla ne úplně do lehu,pomalu se zvedáte cca z 45 do 60 stupňů. Podrobněji vám ale neřeknu, názorů je více. Tento týden,cca polovina těhotenství je hraniční, pak by jste břicho již neměla cvičit vůbec,děloha již opustila pánev a nadměrné zatížení břišních svalů může navodit předčasné děložní kontrakce . Dr.Koucky