Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9094
14.9.09 13:11

Tak my taky určitě dostaneme něco od rodičů a ostatních. Ale i tak jsem nějak zvyklá si všechno zařídit tak už na tom pracuju… . Ale chce to fakt postupně. Všechno dohromady je to šílenejch peněz tak to nějak dávkuju :) Jako bych věřila tomu že to pak celkově bude míň :lol:
No a těhu oblečení: zatím mám taky jen jedny kalhoty, dlouho jsem nosila svoje džíny… . Teď ale budu týden prezentovat na veletrhu For Arch a potřebuju si koupit obyč černý slušný těhu kalhoty a nějakou reprezentativní tuniku nebo tak něco. Holky poraďte kde to sehnat za málo peněz? Moc to neunosím tak se mi do toho nechce … .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.9.09 13:18

Jackie,zkus ten MMB, zrovna spolecensky,panc se extra nekupuje,je tam za par kacek.

Marki,taky tak nejak doufam,ze je pak prodam,kdyby za blbou petistovku,tak staci.

Jinak i tak jsi asi v klidu,ne? po sonu,i kdyz to jeste nebyl screeningovy. Kdyby byla u prtete nejaka patologie,tak by ji videl.Ja uz se taaaak tesim,az bude PO nem. I kdyz se tesim,ze to svoje prtatko zase uvidim. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.9.09 13:21

Jo a s vybavickou to taky vidim na istopad…Stejne jako Marketka mam neco po Klarce,takze na doma komplet a tech par peknejch veci si dokoupim,to neni takova darda. Jinak jen kocar-bazarovka,da se sehnat za krasnej peniz na MMB, prebalovaci podlozku,rychlozavinku a latkovy pliny. Takze zadna hruza, holt vyhoda druhych deti :lol: Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
14.9.09 13:45

Markit - super výsledky z KO - tak se mi to líbí :) . Jinak je skvělý,že Libča to takhle vzal - bude to krásné období - svatba + mimčo - však si to oba moc moc zasloužíte :wink:

Katkaty píše:
Markit velikanska gratulace k uspesne KO :potlesk: no a co to teda bude???? Holcicka??? :wink:

Katy - Markit nám to asi nechce říct 8) :wink: ,když píše že se ukázalo v plné kráse. Tak jak je to Markit - prozradíš :lol: :wink:

Holky vy teda jedete s tou výbavičkou viz Jackii - se pomálu začínám stydět. Budu s tím muset pohnout 8) Ikdyž mám spoustu věcí po Štěpovi, kočár, košík a autosedačku budu muset kupovat nové.A nějaké věcičky také,protože jsem je měla půjčené a teď jsou půjčené zase dál…
Kiki - také pořád scháním těhu džíny a zatím nic moc výběr. Můžeš se fotnou a pochlubit se- ať mám inspiraci.V CA jsem ještě nebyla, je to od nás daleko. Stojí dost, zase je ale můžeš prodat pak na MMB :wink:

Wendíku - kdy že máš ten velký UTZ, myslím na tebe a věřím,že to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.9.09 13:52

Ahoj
Katy - moc hezký fotky
Soni - super že jste si užili Kabáty a myslím na tebe
Markit - gratuluju k úspěšné kontrole

Tak já mám dnes taky po velkým ultrazvuku a vše naštěstí v pořádku. Jen moc dlouho prohlížel srdíčko ale prý se mu schovávalo za páteř tak doufám že je vše OK. Pordnu mu dnes vůbec nedělal a na další jdu až 12.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
14.9.09 14:04

Makk moc gratuluju k úspěšné kontrolce!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.9.09 14:31

ahoj holky :wink:
tak jsem tu jen na skok, abych napsala, jak jsme dopadli na utz :wink:

Prcek je naprosto zdravej, má asi 350 g a je to KLUK :wink: a my jsme moc šťastní :wink: a termín nám posunul na 29.1., takže macík :wink:

jak bude chvilka, vložím video, zatím páááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.9.09 14:38

Soni,gratulace velika ke zdravymu chlapeckovi :-) L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
14.9.09 14:50

Cau holky, tak jsem zpatky z chalupy a tak snad nebudu mit takovou absenci.

Jinak amnio je v poradku a je to chlapecek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
14.9.09 15:32

Soni, Stiko moc gratuluju ke kontrolám!!! Koukám že kluci mají v únorňátkách zatím převahu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
14.9.09 15:53

soni velika gratulace k uspesne KO a ke klucikovi :potlesk:

stiko tobe taky gratulka k amniu a ke klucikovi :potlesk:

Makk samo i tobe velka gratulka :potlesk:

Tak ja kupuji skoro vse starsi a tady se to da fakt vse dobre sehnat :wink: tak zas mrknu po necem dalsim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.9.09 16:08

Soni - super gratulace Štiko - taky moc gratuluju
opravdu je to tu samej kluk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.9.09 17:29

h.soni - mám se tě zeptat, jak děláš kloučky, že když vezmu i Vojtíška, tak čekáš 4 kloučka, jinak gratuluji k úspěšné KO a ke kloučkovi!!

štikuš, Makk - gratulacéééééé ,

jackie - hnus. Samí klulcííííííí jen jedna potvrzená holčička, ale ta má vyvážení v páru u jizvičky.

Jinak teda vyvážím převahu kloučků..... maličká má asi 300 gr. Jak se převalovala, tak jsme najednou neviděla na sonu nic jiného, než roztažené nožičky doširoka....... pytlík tam opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.9.09 17:37

Markit - gratuluju k holčičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
14.9.09 17:44

hodila jsem do galerky fotečku Tomáška, omluvte kvalitu, je to vyfocený mobilem z monitoru :wink:
Markit tak holka? no super, gratulace :wink: jinak já pohlaví neovlivním, za to jsou zodpovědní chlapi, ale asi si vybírám ty, co neumějí dělat holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí