Poradna duly
Jana Čurdová
Tak my taky určitě dostaneme něco od rodičů a ostatních. Ale i tak jsem nějak zvyklá si všechno zařídit tak už na tom pracuju… . Ale chce to fakt postupně. Všechno dohromady je to šílenejch peněz tak to nějak dávkuju
Jako bych věřila tomu že to pak celkově bude míň ![]()
No a těhu oblečení: zatím mám taky jen jedny kalhoty, dlouho jsem nosila svoje džíny… . Teď ale budu týden prezentovat na veletrhu For Arch a potřebuju si koupit obyč černý slušný těhu kalhoty a nějakou reprezentativní tuniku nebo tak něco. Holky poraďte kde to sehnat za málo peněz? Moc to neunosím tak se mi do toho nechce … .
Jackie,zkus ten MMB, zrovna spolecensky,panc se extra nekupuje,je tam za par kacek.
Marki,taky tak nejak doufam,ze je pak prodam,kdyby za blbou petistovku,tak staci.
Jinak i tak jsi asi v klidu,ne? po sonu,i kdyz to jeste nebyl screeningovy. Kdyby byla u prtete nejaka patologie,tak by ji videl.Ja uz se taaaak tesim,az bude PO nem. I kdyz se tesim,ze to svoje prtatko zase uvidim. L.
Jo a s vybavickou to taky vidim na istopad…Stejne jako Marketka mam neco po Klarce,takze na doma komplet a tech par peknejch veci si dokoupim,to neni takova darda. Jinak jen kocar-bazarovka,da se sehnat za krasnej peniz na MMB, prebalovaci podlozku,rychlozavinku a latkovy pliny. Takze zadna hruza, holt vyhoda druhych deti
Lenka
Markit - super výsledky z KO - tak se mi to líbí
. Jinak je skvělý,že Libča to takhle vzal - bude to krásné období - svatba + mimčo - však si to oba moc moc zasloužíte ![]()
Katkaty píše:
Markit velikanska gratulace k uspesne KOno a co to teda bude???? Holcicka???
Katy - Markit nám to asi nechce říct
,když píše že se ukázalo v plné kráse. Tak jak je to Markit - prozradíš
![]()
Holky vy teda jedete s tou výbavičkou viz Jackii - se pomálu začínám stydět. Budu s tím muset pohnout
Ikdyž mám spoustu věcí po Štěpovi, kočár, košík a autosedačku budu muset kupovat nové.A nějaké věcičky také,protože jsem je měla půjčené a teď jsou půjčené zase dál…
Kiki - také pořád scháním těhu džíny a zatím nic moc výběr. Můžeš se fotnou a pochlubit se- ať mám inspiraci.V CA jsem ještě nebyla, je to od nás daleko. Stojí dost, zase je ale můžeš prodat pak na MMB ![]()
Wendíku - kdy že máš ten velký UTZ, myslím na tebe a věřím,že to bude dobré…
Ahoj
Katy - moc hezký fotky
Soni - super že jste si užili Kabáty a myslím na tebe
Markit - gratuluju k úspěšné kontrole
Tak já mám dnes taky po velkým ultrazvuku a vše naštěstí v pořádku. Jen moc dlouho prohlížel srdíčko ale prý se mu schovávalo za páteř tak doufám že je vše OK. Pordnu mu dnes vůbec nedělal a na další jdu až 12.10.
ahoj holky ![]()
tak jsem tu jen na skok, abych napsala, jak jsme dopadli na utz ![]()
Prcek je naprosto zdravej, má asi 350 g a je to KLUK
a my jsme moc šťastní
a termín nám posunul na 29.1., takže macík ![]()
jak bude chvilka, vložím video, zatím páááá ![]()
Cau holky, tak jsem zpatky z chalupy a tak snad nebudu mit takovou absenci.
Jinak amnio je v poradku a je to chlapecek ![]()
Soni, Stiko moc gratuluju ke kontrolám!!! Koukám že kluci mají v únorňátkách zatím převahu. ![]()
soni velika gratulace k uspesne KO a ke klucikovi ![]()
stiko tobe taky gratulka k amniu a ke klucikovi ![]()
Makk samo i tobe velka gratulka ![]()
Tak ja kupuji skoro vse starsi a tady se to da fakt vse dobre sehnat
tak zas mrknu po necem dalsim ![]()
Soni - super gratulace Štiko - taky moc gratuluju
opravdu je to tu samej kluk ![]()
h.soni - mám se tě zeptat, jak děláš kloučky, že když vezmu i Vojtíška, tak čekáš 4 kloučka, jinak gratuluji k úspěšné KO a ke kloučkovi!!
štikuš, Makk - gratulacéééééé ,
jackie - hnus. Samí klulcííííííí jen jedna potvrzená holčička, ale ta má vyvážení v páru u jizvičky.
Jinak teda vyvážím převahu kloučků..... maličká má asi 300 gr. Jak se převalovala, tak jsme najednou neviděla na sonu nic jiného, než roztažené nožičky doširoka....... pytlík tam opravdu není.
hodila jsem do galerky fotečku Tomáška, omluvte kvalitu, je to vyfocený mobilem z monitoru ![]()
Markit tak holka? no super, gratulace
jinak já pohlaví neovlivním, za to jsou zodpovědní chlapi, ale asi si vybírám ty, co neumějí dělat holky ![]()