Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2354
12.9.09 13:55

Markit na:,–(il jí okamžitou jaterní dietu a dostávala do dnešního dne injekce a vypadá úplně zdravě, normálně se i víc mazlí, sám dr. koukal, jak je jí najednou líp, už třetí den nezvrací a má i chuť k jídlu, tak uvidíme :wink: teď jsme dostali dvoje prášky, tak to zase bude ranní a večerní boj :wink: myslím, že bychom poznali, kdyby měla bolesti, ale ona je fakt jak znovuzrozená a já jsem za to ráda :wink: ale zase dnes opakoval, že je to běh na dlouhou trať a nedá se říct, nakolik léčba zabere, ale sám to viděl optimisticky :wink:
Lůco to je dobře, že jsi se rozhodla pro neschopenku, ten stres a vytížení za to nestojí :wink:
Katy budeš mít něco jako velký utz tam u vás?
my za dvě hodinky vyrážíme směr Praha na Kabáty, už jsem natěšená, tak si užívejte víkend, pááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.9.09 14:04

soni uzij si Kabaty a kocicka se urco uzdravi :wink:
Na velky utz jdu v pondeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.9.09 17:06

h.soni - tak to je super, že je jí tak líp, moc držím palečky,a by vše dobře dopadlo!!!!!
A pěkně si užij Kabáty…

Katy - taky jdu v pondělí na velůké sono, tka jsme zvědavá. Sem tam cítim pohyby a zas mám spací období :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 10:43

Ahojky, Soni tak to je paráda, že je kočičce líp.
Katy, Markit budu zítra držet palečky na velkým UTZ, já jdu 17.9 k Apolináři.
A jinak spací období nevedu. Ráno většinou stihnu hodinku cvičit, takže se skvěle proberu. A odpoledne kolem 4 nebo 5 hodiny vyrážíme s přítelem na procházku. Ujdeme tak do 10 km. Já tomu říkám „antihemeroidní“ kilometry :lol: a přítel je rád, že ho vztáhnu ven. Takže na spací nálady není čas. I když mě to chytne tak když se vykopu ven tak je mi hrozně fajn. A od pondělka chodím na těhotenskej aqua aerobic, tam se hrozně těším!!! :D

Přemýšlím, že je pomalu čas začít trošku shánět výbavičku. My čekáme první mimčo, takže žádný skrytý zásoby nevedeme :( a zatím máme jen Bugaboo a autosedačku. No a pár nejmenších hadříků, kterýma jsem si občas udělala radost v obchůdku když jsem šla z nějaké důležité kontroly a dopadla dobře. Jinak vůbec nic. :(
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.9.09 11:06

Nazdárek,teda Jackie nestačím se divit jaká ty jsi aktivka…to bych taky potřebovala :) ráno cvičit,chodit na procházky a ještě ten aquaaerobik…to je bomba.Na procházku se vykopu jeno víkendu,když mám doma manžela…
h.soni Tak jací byli kabáti???a jak jsi to zvládla s bříškem mezi tolika lidma…já bych teda měla strach…
Jinak já mám taky nějaké spací období…nic se mi nechce…teda hlavně ani nic kloudně dělat nemůžu,takže není moc výběr…

Jinak mimi čekáme taky první takže není nic…jen jsem koupila dvě bodýčka( universální bílo-béžové) a chladící kousátko co bylo v časáku…
21. Jdem na ten velký utz tak snad nám už řeknou jestli je to holčička nebo chlapeček a pak teprve začne to správné nakupovací šílenství :lol: Hlavně aby to srdíčko bylo v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 11:25

Wendíku tak my to máme stejně, taky čekám až nám příští týden řeknou, co to bude abysme mohli začít trošku nakupovat. Jinak pořád zvažujeme, jestli to řekneme ostatním nebo ne. Já bych byla pro si to nechat pro sebe, ale nevím jestli potom není nepraktický, když nám budou něco kupovat pro prcka aby museli všechno „obojetný“ :lol: [bSoni taky se přidávám k obdivu. Kabáty mám hrozně ráda, ale taky nevím jestli bych ještě šla mezi tolik lidí… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
13.9.09 11:30

Ahojky holky :D

tak v pátek KO dobrý, krásně tlouklo srdíčko, dr.ho prohlížel hodně detailně… Aleš byl se mnou a byl nadšený, koukal s otevřenou pusou když mimi polykalo plodovku :lol: Tenhle týden ve středu jedeme na ten gentický utz, snad bude vše OK. Jinak se nám mimís neukázal, tak doufám, že ve středu se natočí líp, abysme už taky věděli, co to bude ..

Ani jsem nedočítala, omlouvám se, nějak nestíhám.. :oops:
Ještě nahraju fotečku našeho „ksichtíku“ do galerky :wink:

Krásnou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
13.9.09 11:39

Katy, teda, je mi líto, že cukrárna nevyšla.. Snad bude líp, drž se! My budeme krám zavírat ke konci října, musíme tam vydržet kvůli výpovědní lhůtě 3 měsíce, ale táhneme to jak se dá.. :?

H.soni, snad se kočičce brzy uleví …

Kač, užijte si dovču 8)

Jinak všem gratuluji k úpěšným kontrolám a dobrým výsledkům, taky držím palečky na vyšetření příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 11:46

Miso krásná fotečka! Gratuluju k úspěšné kontrole! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 11:48

Jinak jsem taky právě vložila do alba fotečku z UTZ našeho prcka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
13.9.09 12:02

Juu, Jackie, paráda :potlesk:
Vám ty prckové krásně leží, že jim je vidět profil, já toho svého viděla zatím jen zezadu :lol: a teď naposledy 3D ksichtík.. jinak se točí zády k nám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 12:14

Miso a ty jsi byla na tom placeným 3D, nebo Ti to udělali v rámci vyšetření. Mě se to hrozně líbí, přemýšlíme že bysme na něj taky šli. Sice nám hezky leží, ale jestli to bude holka nebo kluk nám taky říct nechtěl :lol:
Aspoň máme čas se rozmyslet s tím jestli to řekneme ostatním. Poraďte… . Jediný co mi přijde blbý jak jsem psala je, že než se narodí tak věcičky na prcka budeme dostávat od rodiny „obojetný“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.9.09 13:06

Jackie - super, že seš tak aktivní,tak to má být :wink: – Já bych taky chtěla tááák moc cvičit, ale v pátek jsem byla u dr. kvůli té stydké kosti a mám být v klidu.Nemusím 24 hodin ležet, ale prostě pohodičku a samo zatím bez cvíča :cry: Přitom bych to už tak potřebovala, byla jsem zvyklá, cvičit minim dvakrát do týdne a teď jsem jak spuchlina :roll: Prochajdy taky nehrozí, můžu maxim. s malým na zahradu,ale jak jdu dál,tak mě to bolí :cry:

H. soni - jací byli Kabáti ? - určitě to nemělo chybu viď :pankac: písni nám něco - jaká byla atmosféra atd. Nemáš fotky?

Jackie - jinak co se týče věciček,tak mi jsme vše dostávali po narození Štěpánka - protože jsme pohlaví nesdělili a ani nevěděli. Nakoupila jsem jen to základní v neutrálních barvách a pak dokupovala. Pro mě to byla u porodu fakt taková třešnička na dortu. Za prvé ten zázrak - že porodíš dítě, to je prostě pocit jeden z nejkrásnějších a za druhé když se při tom všem nadšení dozvíš to dlouhé tajemství, nad kterým se věčně debatovalo a typovalo - holka nebo kluk - je prostě úžasný :D Takže teď to bude také tak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
13.9.09 13:25

Leníku taky si myslím, že to musí být fajn nechat to jako překvapení… . Já Ti tu stydkou kost vůbec nezávidím, snad to bude brzo dobrý. Každou nás potkalo něco…buď špatný výsledky a nervy, nebo nějaký zdravotní komplikace. Už abysme si to mohli jenom užívat.
Já jsem asi po třech letech šílenýho karierního honu, když už i přítel nadával :) poprvé doma a mám spoustu času. Tak mě napadlo, že jak dneska vyrazíme na prochajdu tak nasbírám kaštany, šišky, šípky atd. a budu vyrábět nějaký podzimní dekorace. Nikdy jsem na to neměla čas a chodila domů zničená v 8 večer tak mě to teď v těhu hrozně láká. Nejsem nic moc manuálně zručná, ale myslím že z toho budu mít aspoň radost. Zmákla jsem doteď v tom shonu max. adventní věnec, ale rozhodla jsem se, že letos bude skoro všechno „made by me“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
13.9.09 14:27

Leníku, hlavně dodržuj klid..

Jackie, doktor mě prohlíží utz zatím každou návštěvu a když chce, může si tam nějakým tlačítkem jen přepnout na to 3D..Zkoušel to na začátku, ale to ještě nebylo vidět nic. Ani mi o žádných vyšetřeních neříká, prostě mu věřím. Snad by nenechal nic náhodě. Jediný, co mi řekl, že z krve vyšla nějaká zvýšená hodnota čehosi, proto jedeme na genetický utz do Budějic, i když on má asi mašinu dobrou. Takže ti neporadím, jediný rozdíl je, že za fotku normoš utz jsem platila 100,– a za tuhle 3D to byly 200,–.

No a pohlaví, já ho teda vědět chci, jsem zvědavá :lol: Aleš taky a zbytek rodiny je mi jedno, kdo bude chtít vědět, povím, kdo ne, nepovím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí