Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
8.9.09 15:08

Tak jsem do galerky hodila svatební fotečky…

Vím že až se mimi narodí tak už veget nebude,ale je to hrůza,dny mi vůbec neutíkají…Zákaznice mi neustále volají a já stále odmítám a vysvětluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 15:13

Wendíku hned na ně jdu jukout. Buď ráda, že volají. To je známka toho že k tobě chodí rády a chybíš jim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 15:17

Wendíku fotky úžasný, moc Ti to na nich sluší! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.9.09 15:19

Pravě je to hrozný každé něco vysvětlovat…Všem jsem říkala že do konce roku budu fungovat že nikoho schánět nemusí a najednou když volají na objednání tak jim řeknu že už neobjednávám a zatím nemám za sebe ani náhradu.Je mi to trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 15:20

Jo, to je fakt. Nedivím se. Tak snad budeš brzo v pohodě aby ses ještě mohla chvilku věnovat práci… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.9.09 17:25
Jackie píše:
Leníku tak to máš to účetnictví nastavený parádně. Myslíš že bys mi mohla poradit třeba co tam všechno máš a tak, že bych zahájila novou éru. Dám si závazek, že to tentokrát zmáknu :D

Jackie - nejlepší bude, když mi písneš do sz tvůj email. Až budu mít chviličku, pošlu ti vzor v exelu.Zkusím to upravit a doplnit vysvětlivky tak, aby jsi tomu rozuměla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.9.09 17:36

Teeeda Wendiku svatební fotky jsou nádherný - moooc vám to tam oběma slušííííííííí :wink:

Misajelen - cvičení se dnes nekonná :? Radši jsem nejela, mám obavy z toho tlaku na stydkou kost - zkonzultuju to s dr. a pak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.9.09 18:31

Holky, vy jste se rozepsaly. snažím se dočíst, ale mám v tom dneska totální hokej, kdo co pasl.......

Ahoj Makk - vítek mezi námi, určitě už teď budě vše OK, uvidíš.....

Na domácí účetnictví bych se mohla vy...... a) nejsem dost důsledná, abych ho vedla a b) já a účto nejde dohromady, totální analfabet.....

Leník a Jackie - řešíte kojící polštář?? ten mám, spím s ním, líhám u telky, podepírám jím záda nebo krk, problém je v tom, že si o něj musím bojovat, neboť mi ho zkouší krást Kity a jkrade Libor,… děssss zloději :D

wendíku - jsi krááásná nevěsta.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
8.9.09 19:58

Wendiku kde je t glerka?můžu se taky mrknout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.9.09 21:43

Petrašku - naše galerka je tady : https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
9.9.09 07:57

Ahoj po ránu.
Wendiku - moc hezký fotky. sluší vám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
9.9.09 08:39

ahojky
diky
Wendiku-byla si krásná nevěsta a s manželem ste pěkný pár!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
9.9.09 08:52

Ahojky,

wendíku, mooooooc vám to slušelo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.09 09:50

aHOJTE
wENDIKU - moooc kráné fotky, moc vám to spolu sluší!!!!!!!!

Já jsem po kontrole, vše v pořádku, jen se na mimi UTZ nekoukal. :(
Tak další KO 7.10.
Pa kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
9.9.09 12:04

Ahojda všem…tak jsem právě dorazila od doktorky.Už mi napsala neschopenku…dělala mi ultrzvuk a docela mě viděsila.Říkala že se ji zdá že prckovi bije srdíčko nepravidelně a hodně pomalu tak mi napsala doporučení na velký ultrazvuk ve 20 týdne do fakultky v Hk s vyšetřením na bradykardii :cry: bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí