Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem do galerky hodila svatební fotečky…
Vím že až se mimi narodí tak už veget nebude,ale je to hrůza,dny mi vůbec neutíkají…Zákaznice mi neustále volají a já stále odmítám a vysvětluji…
Wendíku hned na ně jdu jukout. Buď ráda, že volají. To je známka toho že k tobě chodí rády a chybíš jim ![]()
Pravě je to hrozný každé něco vysvětlovat…Všem jsem říkala že do konce roku budu fungovat že nikoho schánět nemusí a najednou když volají na objednání tak jim řeknu že už neobjednávám a zatím nemám za sebe ani náhradu.Je mi to trapný
Jo, to je fakt. Nedivím se. Tak snad budeš brzo v pohodě aby ses ještě mohla chvilku věnovat práci… .
Jackie píše:
Leníku tak to máš to účetnictví nastavený parádně. Myslíš že bys mi mohla poradit třeba co tam všechno máš a tak, že bych zahájila novou éru. Dám si závazek, že to tentokrát zmáknu
Jackie - nejlepší bude, když mi písneš do sz tvůj email. Až budu mít chviličku, pošlu ti vzor v exelu.Zkusím to upravit a doplnit vysvětlivky tak, aby jsi tomu rozuměla ![]()
Teeeda Wendiku svatební fotky jsou nádherný - moooc vám to tam oběma slušííííííííí ![]()
Misajelen - cvičení se dnes nekonná
Radši jsem nejela, mám obavy z toho tlaku na stydkou kost - zkonzultuju to s dr. a pak uvidím…
Holky, vy jste se rozepsaly. snažím se dočíst, ale mám v tom dneska totální hokej, kdo co pasl.......
Ahoj Makk - vítek mezi námi, určitě už teď budě vše OK, uvidíš.....
Na domácí účetnictví bych se mohla vy...... a) nejsem dost důsledná, abych ho vedla a b) já a účto nejde dohromady, totální analfabet.....
Leník a Jackie - řešíte kojící polštář?? ten mám, spím s ním, líhám u telky, podepírám jím záda nebo krk, problém je v tom, že si o něj musím bojovat, neboť mi ho zkouší krást Kity a jkrade Libor,… děssss zloději ![]()
wendíku - jsi krááásná nevěsta.....
Petrašku - naše galerka je tady : https://www.emimino.cz/modules.php?…
ahojky
diky
Wendiku-byla si krásná nevěsta a s manželem ste pěkný pár!
aHOJTE
wENDIKU - moooc kráné fotky, moc vám to spolu sluší!!!!!!!!
Já jsem po kontrole, vše v pořádku, jen se na mimi UTZ nekoukal. ![]()
Tak další KO 7.10.
Pa kač
Ahojda všem…tak jsem právě dorazila od doktorky.Už mi napsala neschopenku…dělala mi ultrzvuk a docela mě viděsila.Říkala že se ji zdá že prckovi bije srdíčko nepravidelně a hodně pomalu tak mi napsala doporučení na velký ultrazvuk ve 20 týdne do fakultky v Hk s vyšetřením na bradykardii
bojim bojim