Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
7.9.09 16:31
jizvíková píše:
me bylo receno, ze je to hormonama z placent, ze je taam proste plno hormonu od tech dvou prcku, jenze ja nedolezu na zacchod, manzel uz me i nesl a ja bulela jak to boli :roll:

Mně zas doktor říkal, že ty kosti od sebe ustupují a celé se to rozvolňuje, aby se rozšířila pánev a miminko pak mohlo ven. Ale bylo to později, blíž k termínu. A chvílema jsem pěkně skučela. Pak to ale přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.9.09 16:34

no normalne je to kolem 30tt , ja se bala aby se nekdo netlacil moc brzo ven,, u me je to o tolik driv, prave kvuli dvjonasobku hormonu, takze jdu zase za 2 tydny na KO, chjo me porad nekdo kontroluje , zase jdu na krev a to pak i na endokr. kvvuli stitne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
7.9.09 16:36

Ahojky,
tak jsme zrovna přijeli z vyšetření v Gennetu. Byli jsme na konzultaci s genetičkou a na superkonziliárním utz. Všechno vypadá, že je v pořádku, rozštěp páteře určiitě nemá takže jsme se rozhodli, že na plodovku nepůjdeme. Vzali mi ještě krev naa nějaký další spec. vyšetření a za 3 týdny mám přijít ještě jednou na ten ultrazvuk. Pry je všechno na 99,9% v pořádku. Máme krásnou fotečku a já jsem konečně klidná!!! Takže 17.9. jdeme na 2.trimestrální screening a 29.9 zase do Gennetu tak si teď mimča užiju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.9.09 17:13

No jizvi - nemáš to s těmi 2 jednoduché...... :D a asi ještě mít nebudeš… mě trápáí momentálně už odoperovaný slepák - resp. jak mi roste bříško, natahujou se srůsty a bolí to jak čert…

Kiki - tak to teď mrňouska uvidíš víc :D :D taky výhoda, ne??

Jackie - hlavně, že budeš mít vše OK..... mě čeká 20 tt sono příští týden.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
7.9.09 18:02

Holky, gratuluji k úspěšným KO :P

Jizvi, bezva páreček :potlesk:
ale dávají ti tedy zabrat…

Mě teď hrozně bolí kostrč a kyčle.. doufám, že se to jen „rozestupuje“..

Závidím vám, že cítíte pohyby.. Ale v pátek konečně jdu k dr., snad uvidím mimi a vše bude v pořádku :cry:
jsem nějaká naměko..

Všem, kdo čeká na výsledky vyšetření držím palečky, budu dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
7.9.09 23:16

Delfi - gratuluji k chlapečkovi :wink:

Jackie - výborně :dance:

hkač a Jizvi - poslední dva dny taky cítím jakoby tlak na stydké kosti. Dá se to vydržet, ale je to nepříjemné.Mám pocit, jako bych se „otevírala“. Mám si z toho dělat hlavu, jít k dr. nebo je to tedy v pohodě? Hkač - musela jsi také ležet jako Jizvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
8.9.09 07:37

ahoj holky
Delfi-grtulka ke klukovi!

holky já jsem už docela čilá,snad mi to vydrží a bude už mi jen a jen dobře!!!!ted sem nestíhala tady chodit ale snad to dočtu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.9.09 08:00

Gratuluji VŠEM:

• k dobrému amniu
  • k chlapečkovi
  • k úspěšným kontrolám a výsledkům, je hodně pozitivních zpráv a to je dobře.
    Mě zatím kosti nebolí a ani nebolely, jen už asi druhý den v kříži, i při chůzi :-) Mimi-nevim jestli jsem ho citili, nebo to byly střeva, ale kolem pupiku, to byly asi pohyby-v těch pohybech jsem byla i při prvním pesimista a vše sváděla na střeva :lol: Ale myslim si že se parkrát hnul, ale nic velkého :-)
    Markit - po narození prcka-stejně budeš muset napsat na soud, že žádáš o svěření do péče a budou na soudu řešit i výživné-ikdyž budeš mít Libču v rodném listě. Potom budeš muset mít dítě svěřeno do své péče, přijde ti paní ze sociálky kouknout. My jsme toto museli mít vyřízené, protože mi na soc. odboru řekla, že přídavky nedostanu, dokud nebude dítě svěřeno do mé péče, rozhodnutí jsem přinesla a nakonec jej nechtěli ani vidět a soud se trošku opozdil, tak mi propadl jeden přídavek :evil: Ted je to možná jiné, když bydlíte ve společné domácnosti…?
    Jelikož mám pořád trvalé bydliště v Ká, tak nevím, jak to do 30dnů vyřídím porodné? Určo nikam nepojedu, ja budu ráda, když pojedu k našim až minim. za 2měsíce, ne-li později. Asi to budu řešit poštou a telefonem…
    Mějte se krásně přeji nebolavé kosti klidná hýbající bříška :-)
    nepřihl. Kač
  • Citovat
  • Upravit
9094
8.9.09 09:27

Ahojky,

taky všem co byli na kontrolách a vyšetřeních gratuluju!!!

Moc děkuju za gratulky a taky za to jak jste mě podržely, moc mi to pomohlo. Petr byl se mnou včera poprvé na UTZ. Byl z toho úplně nadšenej a říkal, že příště půjde zase :) . Jinak já se mám dneska naprosto úžasně. Po týdením stresu je mi konečně zase fajn. No a taky mi Petr nachystal snídani i s kytičkou, kterou mi ráno zaběhl koupit, takže mám skvělou náladu na celej den :)

Pohyby, no zatím jsem taky trochu pesimista. Je to lenoch, asi po tatínkovi :lol: Ale včera mi do něj pan doktor šťouchal UTZ a to se mu bránil a dával si ručičky před obličejík tak jsem ho konečně cítila :) Už bych chtěla aby s sebou mrskal tak jako mimísci vás ostatních

A jak jste se bavili o svatbě. Taky nejsem vdaná, žijeme spolu 4 roky a svatbu s bříškem neplánujeme. Brát se budeme možná příští rok v létě, ale uvidíme. Jinak prcek se samozdřejmě bude jmenovat po tatínkovi, takže taky musíme na matriku kvůli prohlášení otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 09:43

je to my jsme se brali uz pred 5 lety, po roce chozeni :lol: oba jsme byli na VS a manza odjel na 4 mesice do USA a my si tak moc chybeli, ze mesic pred navratem mi k narozkam prisla sms, jestli si ho vezmu :lol:
takze jsme se hned dalsi prazdniny brali, chteli jsme pockat az manza dodela skolu

jinak t te stydke kosti, mudra to velice bolestive prohlizela, rikala, ze to jinak nejde a omlouvala se, oprela se prstem na enusin pahorek a zatlacila, aby zjistila jaka je tam mezera, coz pekelne bolelo, ze jsem se ucurla, no a pak to jeste merila na utz, rikala , e ta mezera zase neni tak velka, ze muze byt az 2cm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 09:50

Jéé, Jizvi no tak to je parádní dárek k narozeninám :D

Je fakt, že u nás v rodině se už čeká jenom na nás. Sourozenci, bratranci a sestřenice už to mají skoro všichni za sebou a teď se každej vyptává kdy se vezmeme my. To ale ještě netuší, že my se taky možná budeme brát na ostrové Mauricius a žádná tradiční svatba nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.9.09 09:59

Jizvi - to muselo byt teda velice bolestive, kdyz te to boli v klifu. Manžel tě na kontroly vozi? nebo se tam asi nebelháš pěšky, ne?
Ty si asi všechno vybereš, jako bys měla děti zvlášť, tak máš vše v jednom-najednou. Aspon to budeš mít zase vše za sebou a potom tě čekají jen samé pozitiva a sociální jistoty :lol: :lol:
Já jsem včera byla lézt s manželeme v Majlontu :oops: -nová lezecka stěna a včera už mě začalo bolet bříško, lezla jsem úplně ty nejlehčí! Třeba už vím jak vypadá 3+(velice lehká cesta)-osobně jsem si myslela, že je to cesta do kopce :lol: Potom 5,ale ty jsem ještě šidila, takže to byla možná 4+. Manžel trénuje, říká, že na Francii, hlavně, že ho už nebolí záda. Posílám vám odkaz, kde taky budeme ve Francii lézt-převážně manžel! A uuplně dole je řeka v které se budeme s Honzíkem máchat-já určitě jen nohy- jsem teplomil :lol:
http://www.lezec.cz/clanek.php?…
Jo už se nám to blíží v pátek odjíždíme! Huráá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 10:06

Kac no tak to je paráda! Vůbec se nedivím, že se tak těšíš. Na jak dlouho jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
8.9.09 10:26

Jizvi, to muselo fakt bolet :( a je ti teď aspon trochu líp?

Kač, páni, to bude teda paráda.. hlavně na sebe dávej pozor, holka!

Jackie, to bylo romantické ráno :D

my se bereme, tak nějak i z toho důvodu, že rodiče se hned ptali, dítě a bez svatby??? takže asi tak.. jinak jsme spolu 9 let.. takže asi jak říká Markit, abysme k době měli taky nějaký „právní vztah“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 10:37

no manzel je pporad v praci, ale kdyz vi ze musim nekam k mudr tak jezdi se mnou, se vetsinou boji, ze nedojdu, nedolezu, omdlim a tak

lip mi neni, privezou mi slunecnik ke kocarku a volali, ze nemaji drobne, takze jsem se musela dobelhat do vecerky rozmenit, coz bylo utrpeni,, takze to pekelne boliiiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí