Poradna duly
Jana Čurdová
jizvíková píše:
me bylo receno, ze je to hormonama z placent, ze je taam proste plno hormonu od tech dvou prcku, jenze ja nedolezu na zacchod, manzel uz me i nesl a ja bulela jak to boli
Mně zas doktor říkal, že ty kosti od sebe ustupují a celé se to rozvolňuje, aby se rozšířila pánev a miminko pak mohlo ven. Ale bylo to později, blíž k termínu. A chvílema jsem pěkně skučela. Pak to ale přešlo.
no normalne je to kolem 30tt , ja se bala aby se nekdo netlacil moc brzo ven,, u me je to o tolik driv, prave kvuli dvjonasobku hormonu, takze jdu zase za 2 tydny na KO, chjo me porad nekdo kontroluje , zase jdu na krev a to pak i na endokr. kvvuli stitne
Ahojky,
tak jsme zrovna přijeli z vyšetření v Gennetu. Byli jsme na konzultaci s genetičkou a na superkonziliárním utz. Všechno vypadá, že je v pořádku, rozštěp páteře určiitě nemá takže jsme se rozhodli, že na plodovku nepůjdeme. Vzali mi ještě krev naa nějaký další spec. vyšetření a za 3 týdny mám přijít ještě jednou na ten ultrazvuk. Pry je všechno na 99,9% v pořádku. Máme krásnou fotečku a já jsem konečně klidná!!! Takže 17.9. jdeme na 2.trimestrální screening a 29.9 zase do Gennetu tak si teď mimča užiju. ![]()
No jizvi - nemáš to s těmi 2 jednoduché......
a asi ještě mít nebudeš… mě trápáí momentálně už odoperovaný slepák - resp. jak mi roste bříško, natahujou se srůsty a bolí to jak čert…
Kiki - tak to teď mrňouska uvidíš víc
taky výhoda, ne??
Jackie - hlavně, že budeš mít vše OK..... mě čeká 20 tt sono příští týden.....
Holky, gratuluji k úspěšným KO ![]()
Jizvi, bezva páreček ![]()
ale dávají ti tedy zabrat…
Mě teď hrozně bolí kostrč a kyčle.. doufám, že se to jen „rozestupuje“..
Závidím vám, že cítíte pohyby.. Ale v pátek konečně jdu k dr., snad uvidím mimi a vše bude v pořádku ![]()
jsem nějaká naměko..
Všem, kdo čeká na výsledky vyšetření držím palečky, budu dočítat.
Delfi - gratuluji k chlapečkovi ![]()
Jackie - výborně ![]()
hkač a Jizvi - poslední dva dny taky cítím jakoby tlak na stydké kosti. Dá se to vydržet, ale je to nepříjemné.Mám pocit, jako bych se „otevírala“. Mám si z toho dělat hlavu, jít k dr. nebo je to tedy v pohodě? Hkač - musela jsi také ležet jako Jizvi?
ahoj holky
Delfi-grtulka ke klukovi!
holky já jsem už docela čilá,snad mi to vydrží a bude už mi jen a jen dobře!!!!ted sem nestíhala tady chodit ale snad to dočtu
![]()
Gratuluji VŠEM:
Ahojky,
taky všem co byli na kontrolách a vyšetřeních gratuluju!!!
Moc děkuju za gratulky a taky za to jak jste mě podržely, moc mi to pomohlo. Petr byl se mnou včera poprvé na UTZ. Byl z toho úplně nadšenej a říkal, že příště půjde zase
. Jinak já se mám dneska naprosto úžasně. Po týdením stresu je mi konečně zase fajn. No a taky mi Petr nachystal snídani i s kytičkou, kterou mi ráno zaběhl koupit, takže mám skvělou náladu na celej den ![]()
Pohyby, no zatím jsem taky trochu pesimista. Je to lenoch, asi po tatínkovi
Ale včera mi do něj pan doktor šťouchal UTZ a to se mu bránil a dával si ručičky před obličejík tak jsem ho konečně cítila
Už bych chtěla aby s sebou mrskal tak jako mimísci vás ostatních
A jak jste se bavili o svatbě. Taky nejsem vdaná, žijeme spolu 4 roky a svatbu s bříškem neplánujeme. Brát se budeme možná příští rok v létě, ale uvidíme. Jinak prcek se samozdřejmě bude jmenovat po tatínkovi, takže taky musíme na matriku kvůli prohlášení otcovství.
je to my jsme se brali uz pred 5 lety, po roce chozeni
oba jsme byli na VS a manza odjel na 4 mesice do USA a my si tak moc chybeli, ze mesic pred navratem mi k narozkam prisla sms, jestli si ho vezmu ![]()
takze jsme se hned dalsi prazdniny brali, chteli jsme pockat az manza dodela skolu
jinak t te stydke kosti, mudra to velice bolestive prohlizela, rikala, ze to jinak nejde a omlouvala se, oprela se prstem na enusin pahorek a zatlacila, aby zjistila jaka je tam mezera, coz pekelne bolelo, ze jsem se ucurla, no a pak to jeste merila na utz, rikala , e ta mezera zase neni tak velka, ze muze byt az 2cm ![]()
Jéé, Jizvi no tak to je parádní dárek k narozeninám ![]()
Je fakt, že u nás v rodině se už čeká jenom na nás. Sourozenci, bratranci a sestřenice už to mají skoro všichni za sebou a teď se každej vyptává kdy se vezmeme my. To ale ještě netuší, že my se taky možná budeme brát na ostrové Mauricius a žádná tradiční svatba nebude ![]()
Jizvi - to muselo byt teda velice bolestive, kdyz te to boli v klifu. Manžel tě na kontroly vozi? nebo se tam asi nebelháš pěšky, ne?
Ty si asi všechno vybereš, jako bys měla děti zvlášť, tak máš vše v jednom-najednou. Aspon to budeš mít zase vše za sebou a potom tě čekají jen samé pozitiva a sociální jistoty
![]()
Já jsem včera byla lézt s manželeme v Majlontu
-nová lezecka stěna a včera už mě začalo bolet bříško, lezla jsem úplně ty nejlehčí! Třeba už vím jak vypadá 3+(velice lehká cesta)-osobně jsem si myslela, že je to cesta do kopce
Potom 5,ale ty jsem ještě šidila, takže to byla možná 4+. Manžel trénuje, říká, že na Francii, hlavně, že ho už nebolí záda. Posílám vám odkaz, kde taky budeme ve Francii lézt-převážně manžel! A uuplně dole je řeka v které se budeme s Honzíkem máchat-já určitě jen nohy- jsem teplomil ![]()
http://www.lezec.cz/clanek.php?…
Jo už se nám to blíží v pátek odjíždíme! Huráá.
Kac no tak to je paráda! Vůbec se nedivím, že se tak těšíš. Na jak dlouho jedete?
Jizvi, to muselo fakt bolet
a je ti teď aspon trochu líp?
Kač, páni, to bude teda paráda.. hlavně na sebe dávej pozor, holka!
Jackie, to bylo romantické ráno ![]()
my se bereme, tak nějak i z toho důvodu, že rodiče se hned ptali, dítě a bez svatby??? takže asi tak.. jinak jsme spolu 9 let.. takže asi jak říká Markit, abysme k době měli taky nějaký „právní vztah“..
no manzel je pporad v praci, ale kdyz vi ze musim nekam k mudr tak jezdi se mnou, se vetsinou boji, ze nedojdu, nedolezu, omdlim a tak
lip mi neni, privezou mi slunecnik ke kocarku a volali, ze nemaji drobne, takze jsem se musela dobelhat do vecerky rozmenit, coz bylo utrpeni,, takze to pekelne boliiiiiiiiiii