Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
3.9.09 09:00

Ahojte,
po delsi odmlce se hlasim. V pondělí jsem mela nečekané volno, v utery jsme sli k logopedce ve středu přijeli nasi a vezli jsme je na chatu, tak dneska v praci mam chvilicku.
V sobotu jsme byli na Vzpomínce v lomu v Mor. Krasu(vzpominka na speleology, kteří zahynuli při objevovani jeskynních prostor-většinou to byla velká voda-nečekané velké srážky) Byl tam i ohnostroj - no ten byl UŽASNÝ!!!!! Něco tak nádherného jsem neviděla snad ani na silvestra na náměstí! A tím padly manželovy starosti, skončily týdenní oslavy vzniku Plánivské skupiny. Přijel pro me v sobotu odpoledne, protože mi v pátek nebylo dobře, tak jsem doma odpočívala.
Jen jsem přečetla pár příspěvků -
Markit - to je děs asi je dobre šiřit info dál, protože snad to všem pomůže uchránit své dítko, před podobnými zvrhlíky. Hlavně, že k ničemu nedošlo!!! Uplně mě z toho běhá mráz po zádech.......
Bříška - koukla jsem do galerky pěkné pupíky, ale nevím co tam dělá to modelkovské bříško :lol: to má být kompliment!! :lol: Ted vypadám já jak v 7mesíci 8O vždycky mi bříško vylezlo až večer, ted už ho mám vylezlý po ránu… Jestli to tak pujde dál, ani mi tehu kalhoty nebudou stačit. Prsa taky rostou, H už chtěl zase kontrolovat, jestli už nemám mlíčko :lol: Ve školce první den, tak jsem ho odvedla k logopedce od 9,30-11hodin přivedla jsem ho z5 a do konce v 15,30kdy jsem pro nej prišla jeste mezi tím spal. A za tu dobu stačil učitelkám říct: že maminka bude mít miminko, že on chce bratříčka, ale maminka s tatínkem chtějí sestřičku a že jedeme na dovolenou do Francie!! Jak se mě učitelka ptala jestli čakáme tak jsem koukala, jak to ví, tak Honzík mluvil, při tom na co se ho nezeptáš přímo, tak to ti neřekne! To máme skrytou drbnu! A k Francii jsme došli, když jsem říkala, že nemůžeme na tř. schuzku, že jedeme na dovolenou. A učitelka :Do Francie, ze? Ano Honzík říkal!

Blahopřeji k úspěšným KO :srdce: a dobrým výsledkum. Také ke svatbě a na tchýni kašli vdávala jses ty ne ONA! Tobě se to muselo líbit, jí ne!

Já jdu az 9.9. a odběry-nějaké special mi dělat nebudou nechá to vše na odběry pl. vody.
Asi si taky nechám zjistit těhu cukrovku, protože piju jak duha(2,l v práci asi do ,5l v doma!), mám žízeň-což jsem nemívala, když mi není dobře vezmu si čokoládu, je mi lépe.(otec má totiž cukrovku-zatím bojuje s práškama-naštěstí)
Budu už končit a zase začnu pracovat.
PAPA Kač
a budu vás průběžně dočítat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
3.9.09 09:14

ahoj holky :wink:
opět jdu jen pozdravit, Lukin mi lehnul s angínou a to ji měl před měsícem, nejsem na to zvyklá, tři roky mu pořádně nic nebylo a najednou dvě angíny za sebou :roll: a čekám, že do týdne to má i Jakub :roll:
tak si užívejte bříška, pááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
3.9.09 11:16

Janysek: to se máš, že už cítíš pohyby, já nic… a po amnio jsem z toho trochu nervozni, jestli je dítě ok.
Omlouvám se, moc nestíhám, jen hlásím, že moje výsledky amc ještě nevědí, snad nejpozději příští týden.
všechny zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.9.09 12:31

gratuluji k úspěšným KO.

štikuš - já taky necítím ještě pohyby každý den… jen sem tam a pak třeba 4 dny nic..... klid… vše bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.9.09 12:41

Ahoj Stiko,taky se mi jeste obcas stane,ze treba den necitim pohyby,myslim,ze kdyz se mimis otoci zadama k brichu,tak si kopka dozadu. Jeste ma hodne prostoru,tak si tam plavka. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
3.9.09 13:02

Markit,ted jsem zpetne docetla,co se stalo Kity. Paneboze,to je opravdu hrozny. Jestli mam u Klarky z neceho strach,tak prave z tohoto,ona je strasne duveriva,i kdyz ji samozrejme davam skoleni, ze se nesmi s nikym bavit,o d nikoho nic brat atd.atd.,tak je to stejne k nicemu. Nedavno byla venku-zatim muze jen pod okna,bydlime v prizemi,tak mam prehled- a za chvili slysim,jak rozklada s nejakou pani…A kdyz jsem ji rekla,ze jsem rikala,at se s nikym nebavi, tak na to odpovedela,ze prece ta pani byla moc hodna :?

hele a rekla Ti Kristynka k tomu neco????Nebo chape vlastne nejaky nebezpeci,nebo i v tomto veku jim to jeste vubec nedochazi, i kdyz uz se s tim setkala. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
3.9.09 13:36

Ahojky maminy . už jsem tu tři dny nebyla, nějak nebyl čas a hlavně ta únava, to je šílené… už mě to až deptá.
Tadík byl už třikrát ve školce a líbí se mu tam a to jsem moc ráda. jen každý den zatím chvilenku plakal, si vzpomněl na maminku a tak prostě začal plakat, ale za chvíli byl v pohodě.jinak tam prý hezky papá i všechny tři dny si oběd přidal a to jsem moc ráda. když se ho každý den ptám jestli chce ještě druhý den do školky, tak říká ještě chci.

jinak 11.9. jdu na tripple, obavy mám, ale nepřipouštím si je a snažím se myslet pozitivně.

jdu si vás dočíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
3.9.09 13:39

Holky, mám prosbičku, nevíte náhodou, kde by se dalo sehnat DVD filmu Jan Cimbura (1941)? Taťka si ho vzpoměl pro dědu, ale asi je to beznadějné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.9.09 14:53

http://www.fdb.cz/…cimbura.html

dik, jste me uklidnily holky

Jinak me zase boli hlava a bez nosnich kapek skoro nedejcham :twisted:

hsono, drz se

na vysledky amnio taky cekam, je to nekonecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
3.9.09 15:25

Stiko, díky moc, to jsem taky našla.. ale jsem asi úplně blbá, nemůžu za boha přijít, jak to tam objednat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.9.09 16:34

Napis jim email, jestli to maji

http://www.fdb.cz/…jte-nas.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
3.9.09 17:09

Díky moc, napíšu…

Holky, můžu se zeptat, chodíte na nějaké těhu cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.9.09 17:43

Leni - sice jsme s ní o tom mluvili mockrát, ale někdy je fakt pocit, že jí to opravdu nedochází… teĎ se to s ní hodně řeší, tak snad to půjde. Navíc to s ní rozebírá i psycholožka......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.9.09 20:23

Posílám fotky kočárku, nečekejte žádné modní výstřelky, zajímala nás hlavně praktičnost a pohodlí prcka…

http://img5.rajce.idnes.cz/…na_bouda.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…_na_mimi.JPG

http://img5.rajce.idnes.cz/…lo_vzadu.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.09 07:35

tak na dneska privezou kocarek , doufam, ze to PPLak odnese k bytu , protoze ja to nosit nemuzu a budou to velky krabice, vam reknu 22 tis a to jsme nasli o 6tis levnejsi nez se normalne prodava… no ted s moji nemocenskou asi pujdeme jist chrousty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí