Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
370
4.9.09 13:39

jo věci pro mimi, máme snad téměř vše. jen určitě budu kupovat monitor dechu. možná chůvičku, to ještě zvážím u prvního mimi jsme ji neměli, bydleli jsme v bytě 2+kk, tak mi to připadalo zbytečné, ted bydlíme v baráčku v patře, tak asi koupíme, odsávačku mléka, tu určitě předem uu Tadíka jsem ji měla koupenou předem v akci a udělala jsem dobře. ptrotože už v porodnici jsem odsávala cca 300ml mléka denně a dávala sestřičkám pro jiné miminka. můj tadík byl kojený už od druhého dne. koupit musíme ještě nějaké látkové pleny, většinu z ttěch co jsme měli je zničených od těch zeleninových přesnídávek a atd. chtěla bych koupit autosedačku, aby byla mompatibilní s našim kočárkem. což jsem při Tadíkovi neměla, ale zaase byla zadarmo od známých. a jetěě nějaké drobnosti, jinak máme všechno.

jo a kočárky, které jste si koupili vypadají senzačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.9.09 13:55

ahojky maminy,
tak jsem prožila trauma dnes jsem byla u zubaře :-( ,celej včerejšek jsem se kleppala že mě objednala už na dnešek,ja naposledy u zubaře byla ve 12letech což je 14 let zpátky a právě z minulý zubařky jsem měla trauma když mi vrtala zub tak vrtala až do dásní no eeeeeee,tak jsem se tam bálá jít.
Tak tam přijdu a otevře taková milá paní a at jdu dál,ta mi založila kartu a řikám jí že se strašně bojím že jsem u zubaře nebyla strašně dlouho a ona at se nebojím že se jen podívá tak se podívala a řikala že mi tedy dnes zub vyvrtá pač jsem měla vypadlou plombu a že mi dá novou tak šli na mě mrákoty při pomyšlení na vrtačku.ale paní doktorka mě uklidnovala že mi to prý uspí ale balá jsem se aby to neuškodilu mimískovy ale přesvědčila mě že mu to neublíží že by se to nemělo do 3 měsíce že teď už to přes placentu neprojde tak jsem nakonec svolila a mám už novou plombičku akorát vypadám jak po obrně jak to mám pořád nehybný tak mi ta pusa ujíždí,a ještě pujdu na jedno vytržení a říkala mi že to není tak hrozný jak jsem jí vyprávěla,a že by ani neřekla že jsem nikde 14 let nebyla až na ten co bude trhat,ten prý si pěstuji dlouho mám tam jen kus.on mi vypadl ale nakonec jsem ráda že mě prcek tam donutil jít a pudu moc normálně jíst bez parátek,pač nečekat miminku tak asi tu odvahu nenajdu a vůbec tam nejdu a trpím dál.

jinak kočárek mám v plánu koupit co nejdéle nechci ho mít takhle brzo doma,vím že to jsou pověry ale stejně by ani nebyl kam dám,ale omrknutý už nějaký mám.

zatím máme nějaké oblečky,madraci a peřiny do postýlky a dva balíky plenek,ty mám od sestry on jí Domíšek z nich hrozně rychle vyrostl tak nám je daroval.

tak jdu ted zkusit usnout protože mi asi začíná znovu oživovat pusa po umrtvění nějak to začíná bolet tak to zkusím zaspat.tak přeji všem krásný zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.9.09 14:03

Kámoška mi nabídla monitor dechu za 1000, ale myslím si že není třeba a při H jsem ho taky neměla, tak si myslím, že to není to potřebné, co bychom museli mit. Ale vím, že každý má na toto jiný názor…
Na tuto zimu bych měla mít vše. Kromě toho kočárku a sedajdy a chtěla bych taky houpačku-lehačku, aby neležel někdy na zemi…a v sedačce mi připadají děti zkroucené-aby v tom byli doma pohoupani. Ale v autě nezbytné.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.9.09 14:03

Misajelen - těhu cvičení začínám teď od září,protože přes léto se to fakt nedalo. Našla jsem v Chebu Jogu pro těhotné podle systémemu Andrey Smékalové. Na netu si to těhulky dost chválí,tak uvidím. V úterý mám první hodinu - docela už se fakt dost těším,až se po dlouhé době protáhnu 8)

Markit - kočárek dobrej, asi je prostornej viď.Což je výhoda oproti těm novým

Kač - seš borec,že mlčíš s tou kuchyní. U mě už by to měl manžel denně na talíři 8)

Jizvi - tak ten je úžasnej :! Sem netušila,že pro dvojčata něco takového existuje.Těch kombinací,včetně autosedaček - no to je bomba :) Obrovskou výhodu taky máš,že ty korby jsou zvlášť a mrňouskové se nebudou tak budit a šťouchat do sebe viď :wink: Autosedačky,ale asi budete muset dokoupit - ty nejsou v ceně viď?

Petruš - ufff, drž se.Snad to zmákneš bez té nemocnice… Důležitý je,že mrňousek je v pohodě. Držím palečky,ať se z toho co nejdřív dostaneš :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.09 14:08

tak obleceniho uz mam docela dost na mrnata,pleny mam objednane a nechala jsem si usit veci do pokojika, povleceni, zavesy, mantinely, koji polstar apod., kocarek dorazil dneska, taky bych s nim pockala, ale proste byl levnejsi a o dost, takze jsme ho koupili, jeste musime udelat novou podlahu a vymalovat, koupit postylky a autosedacky, nejaky hracky, myslim kolotoc na usinani a tak, nejaky lahvicky a sterilizator a tyhle kravinky, fusaky na zimu, overaly na zimu a hotovo, nejhorsi je, ze z nemocensky sotva prezijeme

no kcarek je taky holandskej , buggabicka se pro dvojaky nedelaji, tak mame tenhle :lol: a je fakt dobrej, jen nemam silu to slozit tak netrpelive cekam az prijde manza z prace a udela to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.09 14:14

bohuzel autosedacky v cene nejsou, mame ale zdarma tasku na kocarek a usetrili jsme 6 tis nez kdybychom kupovali o chvili pozdeji, v obchode doprodavali a nekdo si objednal a pak jim to tam nechal, takze barvy byly uz vybrane, coz nam nevadi, protoze sportak jsme presne v tehle barve chteli a hlboke korby v ervene jsou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.9.09 14:19

Kač - monitor dechu - přesně jak říkáš, každý na to má jiný názor. Já ho měla u Štěpuli a u druhého budu taky mít . Důvod je jasný, mojí sestřenici na náhlé úmrtí miminko umřelo ve druhým měsíci-monitor dechu neměla. Vím,že je to náááhoda jako blázen a vůbec nechci nikoho strašit :! Ale tím jak se to stalo v mé blízkosti, mám z toho fakt bojara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.09 14:21

Leniku manza byl proti monitoru a kdyz se dozvedel, ze to sousedum zacchrannilo dite, uz ybiral jakej typ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.9.09 14:25

teda jizvi na to,že si prvotěhulka seš fakt dobrá. Při té nevolnosti a všem, mít už takovou výbavičku a ještě dvojtou… Kam se na tebe hrabu. Já u prvního těhu všechno řešila tak od sedmého měsíce :oops: ale stihla jsem vše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.9.09 15:14

Cau holky,

teda tady se nakupuje ve velkym :) . krasny kocarky mate, ja koupim nejakej pouzitej na ten prvni pulrok a potom mam peg perego completo AT4, ten je super, libi se mi a ma velikej kos na veci pod kocarkem.

Petrus, to me mrzi, ja skoncila na algifenu na kapackach v prvnim tehu deset dni s ledvinovou kolikou v 36tt
Jizvi jak to kupujes, to mas vsechno pres internet ne?

Nevonosti se mi ted vratily, mrchy, uz tri dny je mi zle a dnes me hodne bolelo bricho, tak snad je vse ok.

Monitor budu mit, mala nam prestala 2× dychat a bylo to desny, jeste ze ho mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.9.09 16:01

no Jizvi - ty jsi teda dobrá… zastíníš s tou výbavičkou většinu z nás :D a to máme věci po dětech… je fakt, že já už bych začala probírat krabice, ale není místo...... a do konce října - listopadu asi nebude..... mám pronajatý pokoj jednomu študákovi do konce roku, lae mluvili jsme o tom, že asi smlouva bude končit dřív........

Kikinko - Leni - taky mám hypotéku a 2 splátky..... a platím bydlení.......

Jinak jsme se byli podívat na snubní prstýnky..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
4.9.09 16:06

monitor já tedy žádnou šílenou historku nemám, ani s okolí, ale vímm, že mnoha dětem už zachránil život a mnoha dětem,které ho neměl zachránit život nemohl. to už je to nejmenší co bych pro své drobečky udělat mohla investovat do bezpečí a meně strachu a dobrý spánek pro sebe je ho koupit.

já jsem skoro celou výbavičku pro Tadíka kupovala přes net aušetřila jsem mnoho tisíc............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.9.09 20:07

No Marketko,tak to GRATULUJI k takovymu rozhodnuti :dance: L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.9.09 20:24

presne nakupuju pres net, poslat to necham na manzela a on to vyzvedne na poste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.9.09 21:40

Markit - gratuluji :) si se vůbec ještě nezmínila,že se chcete brát,nebo jsem to prošvihla - to je krásnýýýý.Už máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí