Poradna duly
Jana Čurdová
Panejo,Jizvi,to si teda uzivas........ty fakt si vybiras tehulovani az do dna.to mi rekni,to se bude zhorsovat asi,co????Nebo se to nejak rozsiri a smitec. Protoze,jestli takto trpis ted,tak co,az budes treba ve 30tt.
Jinak ja na kontrole OK,delal rychloUZ, mimino bylo v pohode a momentalne je zadickama,tak ani moc nekopka. pristi tyden ve stredu velkej UZ a kardio UZ 22.9.L:
Ahojky Makk,
určitě, vítám Tě mezi náma! Napiš nám něco o sobě… .
Makk - mužeš i písnout něco o sobě!
Jackie - To by byla šíílená romatika svatba na Mauriciu-ale nevím jestli pobyt by spíše zaclonil svatbu
Ale to budete plánovat až prcet bude větší, ne? Abyste si to užili NAPLNO!!! Asi běžně na dovolenou-prodloužený víkend
tam jezdit nebudete - jako my do Rakouska.
Do Franci jedeme do 28.9. taže cca 16dnu. Jak jsme byli na nakupu, tak jsem pořád poslouchala to nekupuj-koupime tam. Tak nevim, jestli finance budou stačit. O peníze se já nestarám… já jsem v tom dost nepořádná- manžel má větší přehled.
On je pečlivka-na toto-třeba mě překvapil, že si vede spotřebu auta. Tzn.vždy bereme plnou nádrž, tam si napíše stav tacháče-doma do exc tabulky to naklika a vzorec mu vypočte kolik má na km, ví kolik peněz už vrazil do benzínu-celkově od nákupu auta
, kolik km ujel, no já jsem zírala.Že něco takového si vede to nemám tucha!!
nestačila jsem valit oči!!
Kiki-gratuluji ke kontrole!!!
Jizvi a spinkáš s polštářem mezi nohama??Když ležíš na boku??
na boku s polstarem mezi nohama nebo s pokrcenyma nohama na zadech, moc pohodlne to je holky,, no je pry nejaka sance, ze se to prestane roztahovat, ale nevim, ja uz nedoufam, ze budu mit klidny tehulovani
teda manzel je peclivka ale jen na neco ![]()
treba ja mam ted nery, ze jsme bez penez a on je v klidu, ze se to proste zlepsi a hotovo, ja mam nervy kvuli detem
Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyy
Ztracena dcera se vratila ![]()
Jak se mate???????????
Nedocitam ale vsem kteri meli KO a vysledky z tripplu atd tak mocinky gratuluji ![]()
My jsme konecne doma, za chvili jedem na nakup ale vecer urco napisu vic tak doufam ze tu nekdo bude ![]()
Vsechny moc zdravimmmm a doufam ze je vse ok ![]()
Kac no tak to koukám, manžel je fakt poctivka. Ale ono je to fajn mít přehled… . Já jsem se taky kolikrát snažila mapovat výdaje trochu přesněji, ale vždycky mě to po pár měsících přestalo bavit, takže žádnej výsledek
Proto ho fakt obdivuju.
No 16 dní ve Francii, to je paráda.
No, Mauritius určitě až bude trošku větší, aby jsme si to pořádně užili… . Žádný svatební šaty nebudou… . Letní šaty na ramínka, žabky a z líčení max řasenka. Prostě žádnej stres s přípravama, jenom krásná svatba na pláži… .
Jackie jee dik
jak se mas?????
Neco noveho?
Pozdeji pohledam seznamek a musim ho doplnit tak pak pisnete novinky ![]()
Katy novinky mám a ty nejlepší. Byli jsme včera na vyšetření v Gennetu. Prcek je podle genetickýho UTZ úplně zdravej, prohlížel mi u srdíčko a všechno je o.k. Máme krásnou fotečku a dokonce jsme ani nemusel na plodovku. Takže nám skončil týden hrůzy z pozitivních tripplů a máme se krásně! Už si zase užívám těhu ![]()
Jackie velikanska gratulace
jsem moc rada ze uz budes mit klid a ted si to jen uzivej
ja jdu na utz ve ctvrtek tak jsem zvedava ![]()
jizvi to je mi lito, ale hlavne ze mimi jsou ok
tak si pekne dej neco dobreho pust film a mrkej na net ![]()
Postrehla jusem ze cekas parecek tak moc gratuluji ![]()
dik, no vcera to mura potvrdila, tak se tesime, i kdyz manza porad sejckuje, ze ta holka je urcite stejne kluk ![]()