Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
8.9.09 10:41

Panejo,Jizvi,to si teda uzivas........ty fakt si vybiras tehulovani az do dna.to mi rekni,to se bude zhorsovat asi,co????Nebo se to nejak rozsiri a smitec. Protoze,jestli takto trpis ted,tak co,az budes treba ve 30tt.

Jinak ja na kontrole OK,delal rychloUZ, mimino bylo v pohode a momentalne je zadickama,tak ani moc nekopka. pristi tyden ve stredu velkej UZ a kardio UZ 22.9.L:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.9.09 10:50

Ahoj holky můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 10:56

Ahojky Makk,

určitě, vítám Tě mezi náma! Napiš nám něco o sobě… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.9.09 10:58

Makk - mužeš i písnout něco o sobě!
Jackie - To by byla šíílená romatika svatba na Mauriciu-ale nevím jestli pobyt by spíše zaclonil svatbu :-))) Ale to budete plánovat až prcet bude větší, ne? Abyste si to užili NAPLNO!!! Asi běžně na dovolenou-prodloužený víkend :lol: tam jezdit nebudete - jako my do Rakouska.
Do Franci jedeme do 28.9. taže cca 16dnu. Jak jsme byli na nakupu, tak jsem pořád poslouchala to nekupuj-koupime tam. Tak nevim, jestli finance budou stačit. O peníze se já nestarám… já jsem v tom dost nepořádná- manžel má větší přehled.
On je pečlivka-na toto-třeba mě překvapil, že si vede spotřebu auta. Tzn.vždy bereme plnou nádrž, tam si napíše stav tacháče-doma do exc tabulky to naklika a vzorec mu vypočte kolik má na km, ví kolik peněz už vrazil do benzínu-celkově od nákupu auta 8O , kolik km ujel, no já jsem zírala.Že něco takového si vede to nemám tucha!! 8O nestačila jsem valit oči!!
Kiki-gratuluji ke kontrole!!!
Jizvi a spinkáš s polštářem mezi nohama??Když ležíš na boku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 11:03

na boku s polstarem mezi nohama nebo s pokrcenyma nohama na zadech, moc pohodlne to je holky,, no je pry nejaka sance, ze se to prestane roztahovat, ale nevim, ja uz nedoufam, ze budu mit klidny tehulovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 11:10

teda manzel je peclivka ale jen na neco :lol:
treba ja mam ted nery, ze jsme bez penez a on je v klidu, ze se to proste zlepsi a hotovo, ja mam nervy kvuli detem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.09 11:17

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyy

Ztracena dcera se vratila :lol:

Jak se mate???????????
Nedocitam ale vsem kteri meli KO a vysledky z tripplu atd tak mocinky gratuluji :dance:

My jsme konecne doma, za chvili jedem na nakup ale vecer urco napisu vic tak doufam ze tu nekdo bude :wink:

Vsechny moc zdravimmmm a doufam ze je vse ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 11:19

Kac no tak to koukám, manžel je fakt poctivka. Ale ono je to fajn mít přehled… . Já jsem se taky kolikrát snažila mapovat výdaje trochu přesněji, ale vždycky mě to po pár měsících přestalo bavit, takže žádnej výsledek :) Proto ho fakt obdivuju.
No 16 dní ve Francii, to je paráda.
No, Mauritius určitě až bude trošku větší, aby jsme si to pořádně užili… . Žádný svatební šaty nebudou… . Letní šaty na ramínka, žabky a z líčení max řasenka. Prostě žádnej stres s přípravama, jenom krásná svatba na pláži… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 11:20

Ahoj Katy!
Už jsi nám chyběla… večer určo napiš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.09 11:22

Jackie jee dik :oops: :lol: jak se mas?????
Neco noveho?
Pozdeji pohledam seznamek a musim ho doplnit tak pak pisnete novinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
8.9.09 11:37

Katy novinky mám a ty nejlepší. Byli jsme včera na vyšetření v Gennetu. Prcek je podle genetickýho UTZ úplně zdravej, prohlížel mi u srdíčko a všechno je o.k. Máme krásnou fotečku a dokonce jsme ani nemusel na plodovku. Takže nám skončil týden hrůzy z pozitivních tripplů a máme se krásně! Už si zase užívám těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 11:38

a me se rozestupuje stydka kost a nesmim chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.09 11:39

Jackie velikanska gratulace :dance: jsem moc rada ze uz budes mit klid a ted si to jen uzivej :wink: ja jdu na utz ve ctvrtek tak jsem zvedava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.9.09 11:41

jizvi to je mi lito, ale hlavne ze mimi jsou ok :wink: tak si pekne dej neco dobreho pust film a mrkej na net :lol:
Postrehla jusem ze cekas parecek tak moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.9.09 11:45

dik, no vcera to mura potvrdila, tak se tesime, i kdyz manza porad sejckuje, ze ta holka je urcite stejne kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí