Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte,
Markit - je pěkný klasika. A určitě houpací!
Ma nafukovaci kola, tak se dostanete i do přírody. Myslim si dobrá volba. Manželovi jsem poslala tvuj příběh, taky se dost vylekal a řekl, že to vidí na kontrolu mailu do 15… No uvidíme, jak to s ním bude hlavně záleží na povaze, jestli je ten dotyčny důvěřivý, komunikace v rodině apod. No už ted mám z toho strach.
Jizvi- vy to máte rovnou vše2×. 22tis? to je teda paleta! Já se divam po kočárku tak max! 7tis -to by se mi musel libit tak, ze bych jiny nechtela. Mám jich pár vybranych, ale ještě nebyl čas to s manžou probrat a stejne ho budeme kupovat az tak v prosinci, až budeme mít čistý byt - po přestavbě.
Kuchyn je stále ve stejném stavu jako před měsícem…
S tím at nepočítá, že něco uvařím.....max Honzíkovi kaši.
Ted o víkendu jedeme k našim, vyzvedneme je z M.Krasu a vezeme k nim. Mamča ma narozeniny, chce penízky, a zvažuje operaci víček. Tak uvidíme pro co se rozhodne, jestli pro parádu, nebo zkrášlovací metody.
V sobotu dopoledne ještě sjedeme do pol. Těšína kouknout na trh(kočárky) a něco možná koupit (určitě-klobasky a párky) tam nekoupite nic !sojoveho!. Takže i ostatním doporučuji. Když do Polska tak nezapomenout koupit klobasky-super!
Kač
no kdyz se levný pro dvojcata, neda sehnat, proste takovy neexistuje, jsou i levnejsi, ale jsou vrzavy a rozpadavajici se… ![]()
a tenhe kocar je docela nove na trhu, takze se z druhe ruky sehnat neda, vlastne cele porodne padne na kocar
markit vypada dobre houpave ![]()
my koupili jetej za 2tis na houpani na balkon, na chrneni ![]()
skoda ze neexistuje houpaci pro dvojcata, teda takovej aby nevazil 30kg a projel dverma
Jizvi- to je jasný, že nebude „za pár korun“ jen mi ta částka vyrazila dech.
Na balkon pořizovat-kupovat kočárek nebudu, asi možná někdy na spaní ho tam zaparkuji- uvidíme.Máme tam posezení-které nevyužíváme a kytičky!, tak tam není moc místa.
Kamarádka mi vyprávěla, jak se její manžel rozhodl, že prvnímu vnoučeti koupí kočárek vzal celkem měl u sebe 7tisíc. Jeli do OV maldí měli vybraný a nastávající dědeček nestačil valit oči
. Koupili za 14tis. On se zděsil, že tolik peněz nemá, že netušil, že jsou takové drahé! Ale mladí s tím počítali, takže si část doplatili. Kočárek jsem viděla, byl nádherný bledě modrý!
mam nemocny zada a potrebuju lehky kvalitni kocarek, koupila bych pouzitej, ale ten proste neni
, mame tenhle :
http://www.kocarky.cz/…-deluxe.html
sportak je khaki a hluboke korbicky jsou cervene, proto byl levnejsi, ze uz byla barva vybrana ![]()
HOLKY JÁ SE HLÁSÍM JAKO TOTÁLNÍ LEMRA,V NOCI SEM MĚLA TAKÉ BOLESTI ŽE SEM RÁNO MUSELA K DR,UDĚLALI MI NORMÁLNĚ PORADNU,miminko je v pořádku,ale mě chtěl zavřít do nemocnice,že se to tak dřív vyléčí te¨n zánět a nebudu mít také bolesti,řekla sem že to ješte zkusíme doma a kdyžtak půjdu,dal mi ještě algifenové kapky,sice po nich budu mimo,ale hlavně at mi uleví!
takže tak já žiju,ani nereaguju tak se nezlobte jdu ležet ![]()
takže jim ATB+čípky+algifenové kapky
Opravdu houpavý je a to jsme chtěli. mezi novými kočárky jsme nenašli žádný, který by byl houpavý. měl přehazovací madlo a byl měkce odpružený a hlavně holky, proti novým je hrozně lehoučký a dá se i zse zátěží
ovládat 1 ruikou… paráda. V tomto opravdu není cítit, když ho vezeš žádný terén ani dlažební kostky, kterých je tu spousty......jinak kolečka nafukovací nejsou, ale je to měkoučká guma, takže defekty v terénu nehrozí. Kdybych měla kupovat nový Hartan s našimi požadavky na kočárek, tak by vyšel s touto výbavou na cca 22.000,– pro 1 dítko....... což je mazec…
Jizvi - toto je nevýhoda dvojčátek… vše dvakrát a kočárky docela drahé. U nás je bazar - vel,mi slušně vybavený, kde jsme právě koupili tento kočárek a měli tam asi 8 kočárků pro dvojčátka,a le nevím v jakém stavu......
petrášku - to je mi líto, hlavně žeprťátko je OK..... to je nejdůležitějí!!!!!!
Holky, dneska v noci jsem se nějak blbě otočila, ležela jsem na břiše na hranách mezi matracemi a ucítila tep a srdíčko mrňouska
docela jsem zírala..... prostě najednou cítím šíleně rychlý tep, zkusím svůj, ten to není, tak to muselo být mimi. Je fakt, že už jsem týden necítila pohyby, jen sem tam trošku tlak......takže aspoň vím, že žije
asi je zas ke mě zády nebo leží na bříšku - oblíbené polohy na sonu ![]()
Ahoj holky,Marki,taky se mi tyto typy libi,jsou prostorne a prave dobre ovladatelne. Taky koupim pouzity,mam par typu na MMB a jsou za par korun. Jak rikam,po pul roce pujde mrne do sportaku a tento bude jen maximalne na zimu do snehu. Vcera mne popadlo,ze vsichni uz neco nakupuji a ja nemam lautr vubec nic.....Teda mam neco po Klarce,ale mela to pujceny svagrova a pak jeji segra,tak nevim,nevim. Jsem treba zvedava,jak dopadla moje cestovni postylka,prej uz je nejaka donicena
A rikala mi to uplne v klidu…No,maximalne koupi novou. A chuvicky prej nemaj adaptery
Pak nekomu neco pujcte. No jinak musim probrat pytle s oblecenim,snad aspon neco pujde pouzit. Kdyz si vezmu,jak jsem mela hezky veci,tak se mi ani do toho nechce,se bojim,ze to bude uplne zniceny
Jinak jsem se vcera rozhodla,ze uz pomalu nakoupim vanoce a pak uz opravdu vybavicka. Letos bude Jezisek chudy,vlsstne poradne jen Klarka,jinak budu davat drobnosti. Ted na neschopence je to narez s penezma. L.
Jo jinak Markit,tak to je neco -citit tep mimina. Mne ten nas hoch ted nakopava neustale......Hlavne,ze je miminko OK…L.
Leni - nenarazit na ten kočárek v bazaru před 2 měsíci , když jsem tam sháněla tehu oblečení, které mají v komisi, nikdy by mě nenapadlo ho tak brzo řešit, ani cokoliv pro mimi kupovat....... na to je ještě čas. Ale když jsem tam vlezli minulý týden a on nebyl na svém místě, hrklo ve mě a bylo mi to líto, naštěstí byl vzadu
tak vpodstatě bylo rozhodnuto
![]()
JInak krabice po Kity budu vybalovaat, až se nám uvolní pronajatý pokoj, protože teď bych to neměla kam dát...... a taky je toho požehnaně. jen probrat, co bude ještě nositelné a co už nee...... přecejen některé věci jsou ještě po mě a nosilo je dalšch 5 dětí a 10-12 let ležely v krabici ![]()
Jinak sjem taky na nemocenské a na to, že je září jsme nedostala peníze za červen ( jen 2 dny) natož za celý červenec… jsem totálně bez koruny
a Libor už taky od sociálky nic nedostává
Ahojte,
já pro mimi taky nic nemam jen par veci. Neco jsem při stěhování do Brna prodala, protože se nam mimi nepodařilo, tak jsme nedoufali, ze jeste nejaké bude. Tak jsme si řekli, že teda nic-když to nejde a věci prodávali. Z větších věci máme jen jídelní stoličku, cest.+norm. postýlku. Doufam, že chůvičku seženu v bazaru-ta je nepostradatelná-hlavně na chatě. DOma třeba není-nepoužívala jsem ji-jen když jsme si užívali doma ve vaně hydromasáž-což v Brně mít nebudeme.
Takže budu říkat švagrové, jestli jeste neco má. Mají-druhé Markétku2,5roku(první kluka6). Bydli sice v Bruselu, ale v listopadu přijede a to už budu vědět co to bude a jestli budeme brat holčičí věci. Nebo zůstaneme v modre
Mamča mi taky říkala, že něco objevila nějaké věcičky-to nevím že bych jí něco dávala..?
Marki-s těmi penězi je to věčná potíž. Jak čtu některe diskuze a tam taky píšou jak pozdě dostávají penízky z OSSZ. Já taky budu muset jít na „nemocenskou“, ale z důvodu, že jak nám budou předělávat byt. U kámošky budeme přebývat jenom týden, dalších 14dnu musíme nějak vyřešit asi budeme bydlet na chatě-dojíždění do práve si neumím představit-hlavně taky školku. Takže se hodím na nemocenskou a 14dnu budu mimo. Ale naštěstí na moji výplatě nejsme závislí. Platím jen nějaké spoření-pojištění a byt, které penízky mi posílá z5 neteř, která tam ted bydli. Ale většinou ještě šetřím na dovolené na výlety nebo na něco většího-hlavně teď na rekonstrukci-----pořád na to musím myslet.
Tk se omlouvám, že pořád o tom píšu… Už aby to bylo za námi!
zatím pa jdu pracovat!
Kač
Ahojky, taky se teď nějak nestíhám ozývat. Je toho nějak moc ![]()
Jizvi Kočárek je fakt super! Za ty peníze úplně úžasenej! myslím, že výrobce je taky Holandsko jako naše Bugaboo.
Jeee,to jste mne uklidnily.....
Na diskuzu na MMB totiz uz nakupuji snad od 8tt. No ja mam po Klarce postylku+cestovni,jidelni zidlicku mam ve sklepe v neznamo jakem stavu a ty chuvicky.To vim urcite. Pak mam asi 6 pytlu,v kterych teda vubec netusim,co tam je a vuuubec se mi nechce do toho je probrat.........Jo a vlastne taky jeste povleceni do postylky,fusak do kocarku.....no, ja toho vlastne mam ![]()
Ty prachy,to je teda Markit sila. Vubec Ti to nezavidim…Ja ted taky cekam na neschopenku,ale aspon Martin nosi penize. Jinak teda s nasi hypotekou a leasingem jsme …no,vis kde......L.
Ahojky maminy, tak Tadík dnes nešel do školky, včera odpol. a večer měl teplotu a teče mu z nosíku. dnes ráno teplotu neměl, ale já si řekla, že bude lepší,když bude v klidu a dobře jsem udělala, před obědem měl už 38.
markit to je strašné co se dnes děje a s tím internetem je to velký problém, také se toho obávám, až budou mrnousci v pubertě.
wendík moc blahopřeji ke svatbě, já ji prožila před rokem a něco a moc hezky jsme si to užili. tchýni jsem moc nevnímala. ten denn strašně rychle utekl. s těch příbuzných manžela si nic nedělej. mě také před narozením Tadíka moc nemuseli a vadilla jim má nemoc, protože manžel je zdravý, sportovní krásný chlap. já to chápu, ale dost mě tom mrzelo, protože já se snažím vše dělat jako zdravá ženská, když to nejde normálně, tak vymíšlím a přizpůsobuji. ted už je to v pohodě a oni zjistili,, že si umím téměř ve všem poradit amám dobrénápady na zařízení bytu atd. vařit umím, myslím dobře, tedy to tvrdí manžel. především se úplně zamilovali do Tadíka. což je dobře.
blsahopřerji k úspěšným ko.
mlezivo zatím nemám.
určitě jsem na něco zapomněla reagovat.