Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
31.8.09 15:54

Leníku - dívala sjem se dneska na ty kojící polštáře...... měla jsem v ruce jak polystyrenové kuličky za 500,– ( polštář byl sakra hodně prázdný a přišlo mi, že kuličky utíkají bokom) tak špaldove slupky - ten ale stojí 1700,– tak za 800,– duté vláko, které jsme si koupila… snadf tio teď bude pohodlnější a časem se polštář určitě bude hodit nejen na kojení :D

Janysku - ,mě kontroluje sonem co 2-3 týdny,a ler to je kvůli mé nemoci. JInak se dělá sono při určení těhu, ve 12, 20 a 30 tt. Tripple testy se dělávají mezi 12 - 16 tt, jak který lékař. Taky jsme neměla ten NT Screeninh, o kterém tu psaly holky....... takže klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.8.09 16:40

Ahojky

Zase se jen hlasim od mamky.
Markit velka gratulka k vysledkum :potlesk:
Vsem kteri jdou nebo cekaji na vysledky drzim palecky a urco bude vse v poradku.
Vsechny zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.8.09 17:08

ahoj vsem mam spaci obdobi, tak se omlouvam ze moc nepisu
screening negativni, tak mame radost
mela jsem narozky a vsichni prali hlavne mimcum :lol:
manza se moc snazi, bricho mam jako petra80, fakt stejne
jinak mi za 4 dny vyrostlo o 4cm
nemuzu se zbavit mgreny a bez cipku porad zvracim, mam 61kg takze jeste jedno kilicko a mam predtehu vahu
jinak zitra si manza vzal dovolenou, takze mame v planu vylet, ze si uzijeme posledniho slunicka a ja nebudu doma bulet, ze se neucastnim noveho skolniho roku…
pojedeme na machac, projdem se v lese, flaknem se k vode, mame malinkatej nafukovaci clun, no je spis detskej, ale s mensi namahou se vejdeme oba, takze i kdyz je ledova voda, muzeme vyplout :lol:
jinak chodim tak 6× za noc curat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.8.09 17:15

jizvi gratuluji k dobrym vysledkum :potlesk:
Taky me casto boli hlava ale zas to prejde :wink: tak se drz. Jinak k narozeninam vse nej nej nejlepsi :srdce:
Uzijte si zitrek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.8.09 17:19

dekuju, no je mi 29, tak pristi rok to asi fakt orvu :lol:
myslim, ze ta migrena je z hormonu, ale je to fakt sila holky :(
no jdu si zase lehnout :lol:
pristi tyden si zkusim zamluvit misto na predporodnich kurzech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
31.8.09 18:33

jizvi - veliká gratulaceeee… k narozkám....... :srdce: . paráda, že testy máš OK :srdce:

Katy - jinak dneska mě opět začala trápit bolest hlavy a nic nezabírá… zítra jdu na neurologii...... tak uvidíme…

Leníku - já beru magnezko ve velkých dávkách, kvůli té mé nemoci . Dává se proti křečím a některým těhulkám na zácpu. otázkou je, kolik ho potřebuješ a bez porady s doktorem bych asi si sama nic nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.8.09 21:26

Ahojky,
taky se přidávám k gratulacím. Jizvi, všechno nejlepší.
Markit tak to se dneska poprvé pořádně vyspíš. Je to fakt paráda… .
My jsme se byli zase dneska projít a před chvilkou jsme přišli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.9.09 01:08

Petrašku super bříško :)

Markit - takže duté vlákno, místo kuliček? Dej vědět jak se ti spinká

Jackie - ty máš polštář s kuličkami viď - asi záleží na kvalitě materiálu,jakou máš značku? Je možný ho vidět na netu?

Jizvi - fajn,že si dohnala váhu a všechno nejlepší k narozeninám :-) Taky mě příští rok čeká třicítka :pankac: S tou migrénou je to fakt na prd. Jinak já chodím 3× za noc na WC. U tebe je to krát dva, takže to odpovídá :D Krásně si uží výlet :wink:

Markit - Magnézko a calcium - sama si to určitě nechci brát, jen jsem chtěla vědět zda to někdo má předepsaný? Jestli to někdo bere. Mě je tenkrát předepsal právě kolem 4 měsíce a brala jsem po celou dobu těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.9.09 01:43

Ještě vkládám, můj slíbenej pupík a jdu na kutě 8) Krásnou dobrou noc 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
1.9.09 07:42

Holky nestíhám dočítat, tak jen co jsem si všimla
Kojící polštář jsem u malého měla na doporučení už v těhu na spaní. Mám Terrabag (je z nich asi nejlepší potom na kojení, je velký, obepneš se celá, zapneš knoflíček a drží…máš opřené ruce, záda a fakt volnou ruku na mimi… co se týče kuliček mi asistentka v těhu kurzu a porodní babka :-) říkala, že jsou nejlepší..protože rychle si „uplácáš požadovaný důlek pro mimčo“ přesypeš, kam potřebuješ přidat a ubrat, jsou vzdušné, antialergické…no ale na spaní je to horší :-( pokud chcete spát s polštářem i pod hlavou, tak šustí…ale to já ho mám jen kolena případně bříško nebo kotníky a je to v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
1.9.09 08:04

Ahojky
tak já kojící polštář měla u prvního,ale nepoužila sme ho snd ani jednou ,jen sem to párkrát zkusila nešlo to sním,tak pak jen mimi na ležení,ale to jen chvíli a prodala sem ho,měla sem ho z Loany za 500kč a děs jak kdosik psl také kuličky,a docela na ležení nepříjemný,jenže tehdy sem neměla zkusšenosti tak mi to bylo fuk :lol: takže já mít nebudu!

Leni-super bříško,je ty si tak chudounká!závidím :lol:

Jizvi-všechno nejlepší!!sice opožděně!promin a aj k výsledkům!

Markit-tak co hlava?mě bolí hrozně dneska!snd ot přejde!mě taky na ni nic nezbírá jen spánek :cry:

tak já za chvíli frčím k našim,a musím si volat na urologii na výsledky ve čt na gyndu na ty stěry!no snad bude vše ok! :cry: tak se mějte pěkně pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.9.09 09:32

Cau koceny,

jizvi, vse nej k nrozkam a k uspesne ko velika gratulace. Uzij si krasnej vyletni den

noci jsou fakt desny, ja na telku nemuzu, bo v obyvaku spi manza, odmita vedle me spat, ze funim jak jezek, fakt nemuzu dejchat a dusim se, ale krev mi od vcera netekla.

migrosky mam taky, je to vopruz co? Kd uz si budeme to tehu trochu uzivat??? No, co bych chtela skoro ve 40ti :oops:

Jinak jak je mi ted lip, tak furt zeru a vase pupicky jsou smesny, ja mam bricho jako krava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
1.9.09 09:43

Leníku, polštář s kuličkama mám Terabag stejně jako Bernike. Jsem s ním hrozně spokojená. Kuličky se dají dosypat nebo trošku odsypat, podle toho jak potřebuješ, mají pratelný povlak… . Já můžu jenom chválit. Kupovala jsem ho na http://www.kojicipolstar.cz/ a byla jsem fakt překvapená. Přišel mi do druhýho dne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
1.9.09 09:46

Markit, jak jsi dopadla dneska na neurologii, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
1.9.09 10:34

Ahoj všem,

tak se mi naštěstí podařilo registrovat v Motole, byla tam se mnou i maminka s termínem 2. března a registrovali ji taky. Ne že bych jí to nepřála, ale proč je všude psáno pravidlo, že registrují od 14+0, nechápu :-)
Petrasku, Leníku, máte krásná břicha :-) Už se těším, až mi i to moje povyleze. Zatím vypadám, jako bych se přejedla na obědě, přitom jsem nabrala 3 kila, tak mám 60 (asi i že jsem přestala kouřit, naštěstí jsem to už rok velmi omezovala na max 5 denně).
Také všem gratuluji k dobrým výsledkům!A Jackie, u tebe to taky dobře dopadne, určitě :-)
Já toho testování zatím za sebou moc nemám, tripple mě teprve čekají a radši nechci zkoumat, co se všechno dělá a co všechno hrozí… Jak píšou ty zkušenější, dřív se nic nevědělo, tak nebylo s tím tolik stresu a stejně tomu nepomůžeme.
K nevolnostem - taky nechápu, proč se všude píše, jak to s 12. týdnem skončí :-D Je mi pořád docela zle, v noci mě to občas vzbudí, ale naštěstí nezvracím, za celou dobu jen párkrát. Co mě ale trápí jsou bolesti kostrče. Vždy během dne to sílí. Bolí to při chůzi, i když sedím a mám docela strach, kam až to zajde… Nevím, jestli se s tím dá něco dělat, zatím jsem s tím u doktora nebyla.
A ještě jsem taky nějaká moc přecitlivělá poslední týden, u každé blbosti mám chuť brečet, nad každým projevem citu se dojímám :-D Máte to některá taky tak? Je to docela příjemné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí