Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
28.8.09 16:44
_Lůca_ píše:
Weverinko, díky, trochu jsi mě povzbudila :-) Já byla v Podolí, docela jsem s tím počítala, tak jsem jinde nehledala a řekli mi, že jsem měla přijít hned 14+0 a to brzy ráno, že už by odpoledne neměli volno, pak jsem volala na Bulovku - plno a do krče - plno :-D K Apolináři ani do Motola jsem se nemohla zaboha dovolat a vzhledem k tomu, že jsou to zprofanované porodnice myslela jsem, že bude také plno…

Já jsem se do Motola registrovala v 14+2 a se mnou maminka, co má termín o pár dní dřív a bez mrknutí oka nás obě zaregistrovali. Musíš tam ale zajít (nebo někoho poslat s průkazkou), po telefonu tě nezaregistrují. Jsou tam myslím Po-St odpoledne, podívej se na stránky Motola. Registrují tam od 14+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.09 17:05

Leník - jj práce to byla zajímavá ale i náročná, hlavně v létě při sezóně.. dvanáctky-denní i noční. Nu a až zkončím mateřskou tak mě čeká hledání nové práce..a nebo druhé mimi 8) kdo ví? to budeme řešit až pak..
Teď si to užívám a nepřemýšlím co bude za 3 roky.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.8.09 18:26

Jackie - Petrášku holky, moje malá má 12 let… tenkrát nebylo ani zdaleka tolik informací a ani se pořádně nevědělo, na co které testy jsou a některé nebyly vůbec. Musím říct, že tehdejší nevědomost mi umožnila klidné těhotenství, přesto že bylo udržované a rizikové, prostě jsem si to nepřipustila, neděsila jsem se nějakých testů…a špatných výsledků… nevědět bylo výhodou… proto ani nenapadlo, že by to nemělo dobře dopadnout a prostě nebyly skoro žádné nervy......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
28.8.09 19:58

Marki-to máš pravdu,já sice malého mám ted 2 roky,ale jak sem byla těhu tak ještě screening nebyl u nás vůbec až v 16 týdnů brali a taky mě nikdy nenapadlo že by tomu miminku mohlo něco být,raděj sem nic nečetla a byla sem v klidu!na jednu starnu je to výhod že nevš do čeho jdeš oproti druhému ale zase se můžeš informovat na co potřebuješ!!!! :lol: jaks e říká vše má své + i -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.8.09 20:55

Uuuuf Jackie - to jsou zprávy :? Vždyť ten screning v 1. trimestru je přeci mnohem přesnější jak tvrdí - MUSELI BY NA TO PŘIJÍT UŽ TEHDY!!!! Opravdu to chce si furt opakovat - je to FALEŠNĚ pozitivní :! Vím, píše se to lehce,ale ty to zvládneš. Všechno bude v pořádku - musí :! přítel a moc rády i my ti pomůžem, aspoň takto přes diskusi.Myslím na tebe a držím obě pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
28.8.09 21:20

Hokly dnešek jsem si docela protrpěla. Ale jakmile mě začala bolet i hlava, vyrazili jsme s přítelem na dlouhou procházku kolem Vltavy. Po cestě zpátky jsem poprvé v těhu dostala hrozný chutě. 10 min před zavíračkou jsme vtrhli do Billy… koupila jsem si jahodovej džus, multivit. džus, čokoládovou tyčinku a hranolky do trouby. Musím říct, že po tý dlouhý procházce a čokoládové tyčince se mi dnes poprvé udělalo trošku dobře a nabrala jsem sílu a pozitivní energii. Snad mi to dlouho vydrží. :)

Všem Vám moc přeju ať Vám všechny tyhle výsledky vycházejí jenom dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
29.8.09 09:11

Jackie Drž se! Všechno bude v pořádku, uvidíš.....ty Triple jsou fakt hoodně často falešně pozitivní…až si říkám, jestli to zase není nějaký tah pojištoven jak donutit maminky na plodovku...... :wink: a plodovky se neboj, nevím o nikom, kdo by pak měl problémy… a naopak, aspoň pak budeš mít 100% jistotu a klid než nějakého červíčka pochybností . Čti, koukej na filmy, odpočívej.....

A taky si někdy říkám, že nevědět co hrozí je možná lepší......

Manžel s Vojtou byli ze středy na čtvrtek na rybách, spali v karavanu, chudák Vojta je poštípaný :-( vypadá jako by měl lepru :roll: jen na předloktí má tak 35 štípanců a pak asi 10 na obličeji :cry: :? naštěstí se bobek vůbec neškrábe 8O což sice nechápu,ale jsem ráda..... Jinak byl nadšený a určitě by jezdil každý den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.8.09 10:40

Ahoj holky,

jackie , to me mrzi, ale uvidis, vse bude ok. Ja jsem tri dny po plodovce a obcas mi tvrdne bricho, tak snad je vse ok :? .

Sex jsem mela zakazanej s Kajou a ted ho mame zase

Manza odjizdi za Kajou na chatu a ja tu budu sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
29.8.09 22:40

ahojky maminy, jak se máte???

pohyby - tak dneska po milování s manželem jsme to cítili zase, jako by ho manžel vyhnal nahoru směrem k bříšku, ale v podbříšku, jako bych tam cítila něco tvrdého (miminko) a pak se kousek posunulo do prava a za cca 1 - 2 min. zmizelo a bříško zase bylo měkké.

jména - pro klučíka máme už vybráno od prvního těhu, říkali jsme, že pokud budeme mít druhé prtě a bude to kluk tak bude Matyáš. u holky ještě nevíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.8.09 10:49

Ahojky

Jak se mate? Hlasim se porad c cech od mamky a nemam docteno jen jsem postrehla pozitivni tripple test.

Jackie neboj vse bude v poradku, urcite to je jen falesne pozitivni. Drzim palecky a ver vse bude ok :wink:

Vubec nevim na co reagovat. Jak dojedu zpet do anglie tak pak pisnu vic :wink:
Vsechny moc zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.8.09 12:10

včera v noci kolem4 ráno z pátku na sobotu se mlj mrňousek rozhodnul,ž e si zkusí lehnout v příšku napříč a pak to vzdal a pokračoval v otočce dál :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
30.8.09 13:11

Ahojky,
Matkit tak tomu říkám šikula… jen kdyby Tě u toho nezvbudil viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.8.09 17:23

Jackie - já ještě nespala :D hráli jsme si s Liborem a toto bylo chvilku potom, co jsem vyvrcholila :oops: ........ :D na „šťouchání“ nereaguje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
30.8.09 18:50

Markit no vidíš to, tak to si prcek umí ale vybrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
30.8.09 19:46

ahojky maminy, tak jsem vám dala do fotogalerie fotečky našeho mimíska a mého bříška.

jak se vám daří???

Markit já ted mívám to samé s tím mimískem po hrátkách s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí