Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
26.8.09 19:53
petrasek80 píše:
jinak mám kvám prosbu,měl ste někdo v těhu zánět močáku?mě se asi rozbíhá,mám pálení při čůrání a takový celkově divný pocit,tak se bojim o mimi,nebo že by to bylo jen tím včeréjším vyšetřením?dělala mi i spodem ultrazvuk! :cry: mám jít k dr dřív nebo to stačí říct v po na kontrole?a ted pit čaje?Lochnesko-užij si dovolenou

Já už jsem tenhle pocit měla několikrát. Ale nepálilo mě přímo při močení, i mimo. Doktor říkal, že to jsou asi kvasinky, dal mi nějaký globule. Ptala jsem se ho i na ten močák a říkal, že to bych poznala, že mi to bolelo, řezalo, pálilo a chodila bych pořád na WC. To teda chodím, ale já teď hodně piju, tak je to lepší. I bolení hlavy. Tak snad bude fakt všechno OK. Jinak na močové cesty se doporučují brusinky. Já piju brusinkový ovocný čaj..

Ale pokud bys měla pochybnosti, tak si doktorovi zavolej nebo tam zajdi (a vem s sebou rovnou moč). Na zánět se dávají antibiotika, některý se můžou i v těhu. Lepší než to nechat bez léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
26.8.09 19:53

Ahoj Petrasku,no mam,vypada to na zanet prave ledviny,mela jsem to i u prvni…Nastesti je to porad snesitelny,i kdyz se ozyva cim dal vic.

Jinak k zanetu mocaku,ja ted toho hafo nacetla a pisi,ze rozhodne nepodcenovat zanet zrovna mocovych cest.halt je to kousek od mimi.Takze bych asi zabehla nekam vysetrit moc,za to ti nikdo nenada,ze plasis,aspon budes klidnejsi…a pry pokud je zanet,mel by se VZDY prelecit.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
26.8.09 19:55

hkac-jo brusinky to známe toho mám doma…právě kdybych nebyl těhu tak to neřeším,nebot mám stím dost zkušenosti,ale když sem těhu mám strach aby se dítě nenakazilo nějakou infekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
26.8.09 20:37

Petrasku, moc gratuluju k výsledkům :)

Teda holky, obdivuju vás, já jsem teď v nervu, jak se daří miminku, na utz až 11.9., jsem hrozná.. neumím si sama sebe představit, kdybych měla zdravotní potíže :oops: jsem babka.. držte se!

Markit, a nepomohla by ti nějaká homeopatika?
Já teda nemám zkušenost žádnou, je to fakt těžký :?

Kiki, s těma ledvinama :( psala jsi, že se dozvíš zítra, jestli budou nutná ATB? Držím palce!

Kač, kočárek se asi houpat dá.. zkoušela jsem to a podle mě se to musí jen „ochodit“, šlo to ztuha jak je nový, myslim.. jinak jsem z něj byla unesená, musim ho pořádně skouknout příště. Je to novinka, tak toho ani na netu moc nenajdu.. nebo neumím hledat :lol:
ale je blbý, že jde o polského výrobce…většinou jsem na polský značky neslyšela chválu, tak nevím
na každým se asi něco najde.. nám padl do oka, že je hodně prostorný a vypadá stabilně.. má nafukovací kolečka, jde otočit ve směru i proti směru jízdy.. jinak taky nevím, co na kočárku požadovat.

a už zase nevím, co jsem chtěla.. mám plnou hlavu svatby, abych zařídila vše co je třeba a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.09 20:53

Ahoj, jsem tu nezkušený nováček.. :roll: Našeho prďolku čekám v únoru a tak bych se k Vám ráda přidala.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
26.8.09 21:07

Ahojky,
vítám novou maminu, určitě se k nám přidej. Holky vůbec Vám ty potíže nezávidím. Mě se nic zvláštního neděje a i tak mám pořád strach jestli je mimi v pořádku. Na ultrazvuku jsem byla naposledy ve 13. týdnu a další mám až ve 20. týdnu :(
Jinak kočárek není houpací, a přehazovat rukojeť na obě strany se dá. Máme k němu i slunečník, tak uvidíme jak ho využijeme. Jsem hlavně ráda že komplet celej má jenom 10 kg.
Kočárek camarelo Q12 taky moc pěknej, líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.8.09 21:12

Kac - houpací kočárek Mám stejný požadavek a také zkušenost. Už jsem to tu psala.....INGLESINA MAGNUM http://www.detskyraj.cz/…ip-bike-2008
Když vybereš starší kolekci (a klidně nový) je levnější (i když i tak drahý) perfektně houpá, hluboký má 13 kg, což je ta nižší váhová kategorie, perfektně se s ním jezdí, je veliký a na zimu, pokud je sníh, tak je ideální… drandili jsme i po lese, zvládl úplně vše…já v něm Vojtu vozila do roka (v roce se mi i s fusakem vlezl do hlubokého na spaní :wink: a když chtěl vidět a ještě neseděl, sundala jsem stříšku :-) a jezdili jsme takhle
http://picasaweb.google.cz/…erka/Vojta69#…
Jediné, co mi trošku vadilo, že jako sporťák s těmi velkými koly vypadá neohrabaně, ale to jsou maličkosti…
Jinak jsem taky viděla ty moderní kočárky, hlavně trojkolky a maminy houpou tak že skáčou na zadních kolech :lol: :lol: docela sranda…

Taky vítám mnovou maminku a tajně doufám, že přibude i nějaká z Ostravy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
26.8.09 21:18

No, u nás hlavním požadavkem na kočárek bylo aby byl hodně sportovní. Na Bugaboo se dají přehodit velká kola dopředu při hodně náročném terénu a jsou k němu i zimní kola. Chceme s ním i hodně jezdit na bruslích, takže proto byl u nás jasným favoritem před houpacími. Přítel koupí jenom to co má nejbytelnější konstrukci a nej materiály. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
26.8.09 22:17

Bugaboo i ten Q12 jsou nádherné… kdybych vybírala jen podle vzhledu, taky nejdu do inglesiny (i když jako hluboký je pěkná) poláci si umí vyhrát s barvai a designem a kvalita je jak u čeho a pokud máš možnost koupit v Čechách (kvůli reklamaci) a vyhovuje ti, tak bych neváhala.....jen si vyzkoušej všechny varianty, manipulaci, skládání, třeba kámoška si vybrala (značku nevím) a až při provozu zjistila, že když přehodí rukojeť (což pro ni byl hlavní požadavek) těžiště se tak změní, že je kočárek skoro neuřiditelný :roll:
já měla hlavní požadavek to houpání, nafuk. kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.8.09 08:44

Tak vás zdravím
koukám že už většina vybíráte kočárek,na to jsem ještě ani nepomyslela…Máme teď hlavu plnou svatby a stojí to pěkně za hovno.Tchýně mě pořád deptá,jsem neustále na nervi pořád se hádáme i s přítelem,samozřejmě kvůli jeho matce,takže hrůza.Břicho mám pokaždé hádce neuvěřitelně tvrdý a uplně cítím jak se mi stahuje děloha…No hrozný,vůbec nemám náladu se vdávat ,nejradši bych to celé odpískala.Největší strach mám o prcka,chudák za nic nemže a trpí nejvíc.Ono se to řekne,nenervuj se ,buď v klidu a nic neřeš,jenže copak to jde?Kolikrát jsem v takovým stavu ,že mám vážně strach abych o mimi ještě nepřišla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
27.8.09 08:53

Ahoj,
Wendíku tak to vůbec nezávidím. Co se týká svatby tak to neznám, to máme teprve před sebou. Ale pokud jde o tchýni, v tom tě naprosto chápu. Pohádáme se kvůli ní s přítelem skoro pokaždé, když k nim jedeme. Hrůza.
A teď co jsem těhu ještě víc, protože mě všechno mnohem víc rozhodí. Lehce se radí zkus se na ni vykašlat a užít si to, sama vím jak je to těžký. Kvůli čemu s ní máš problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
27.8.09 08:57

Dobre ranko,
tak se konecne ozyvam a dekuju, ze jste na me myslely .
Odber plodovky me trosku bolel a tlacil na mocak, ale jinak v pohode.
Jedny zensky se udelalo blbe a tak udelaly pruvan aby byl vzduch a ja sedela bosata v nocni kosili u okna a ted me pekne boli v krku , ale Kubista to urco zmakne.
Mam lezet 3-5 dni kvuli ty placente na predni strane a 14 dni klidovej rezim, tak se tu valim.
Manza si vzal vcera kvuli me volno a staral se o me. Podle utz jsem 16+3, podle MS o tyden dyl. Vcera me trosku bolelo bricho,ale uz je to ok, to prej je normalni.

Zdravim nove maminky a omlouvam se za absenci, nejak dve diskuse nestiham :oops:

Gratuluju k uspesnym KO a Jizvikovi k parecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.09 09:53

Děkuji za přivítání… a hned se přidám.. Já taky nemám naštěstí žádné potíže. Na ultrazvuku jsem byla teď v pondělí, sice jsem si ho zaplatila, ale stálo to za to! Do 20. týdne bych nevydržela :oops: Teď jsem v klidu že je mimi v pořádku a těším se na velký ultrazvuk, který doufám, bude taky v pořádku! Pak bych si šla koupit nějakou první věcičku na mimíska :D
Nákupy zatím jinak neřeším, myslím že je brzy.. vše nechám přibližně na říjen/listopad. Máme vybraný skvělý obchůdek kde maji super kočárky a ideální ceny + postýlky a vše co mimi potřebuje.. takže nebudu muset lítat z obchodu do obchodu 8) ale už se na nákupy moooc těšíím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.8.09 10:16

Ahojte
kočárek - na Inglesiu jsem trefila, ale nelibi se mi, připadal mi jako kočárek z 80-tých let :oops: možná jsem neuviděla správnou barevnou kombinaci, která by můj nazor změnila. No nakonec necham vyber na manzelovi a „skočíme“ do Polska-Těšína na obhlídku, jak budeme na navštěvě u našich.Někdo říká že když je to z Polska tak to není příliš kvalitní… ale já jsem měla štěstí na dobré věci, tak jsem se nespálila. Trh je hned u řeky, 50metru od přechodu-hranice, tak vime kde zaparkovat apod.
Já už bych chtěla koupit nějaké věcičky, ale když envíme co to bude, tak se taky nechci unáhlovat. Stejně vím, že to nevydržím a něco koupím klasiku žluté, zelené. Kdyby to byl kluk tak i oranžová i červená se mi na klukovi líbí. Modrá už je klukovi nudna :) A třeba na holčičce se mi ružová nelibi, jakákoliv jiná barva jen ne ruzova.I při pohledu na ni by člověk přibral na váze :lol: :lol:
Wendiku - hlavně v klidu a tchyni ignoruj - vim, které tipy pomáhají, ale nevím jestli bysis je mohla dovolit :?: . Jednou mě dávala rady tchyně ohledně výchovy syna, tak jsem vyloženě otočila hlavu na druhou stranu a tím jsem ji dala jasně najevo, že ji nehodlám poslouchat. Přestala. Kdyby se aspon svýma radama řídila ve výchově svých dětí..... To otočení hlavy prý fungovalo i u kámoše, který svou tchýni nesnáší…ale to je něco jiného.
My jsme měli tajnou svatbu a naším jsme to řekli až v patek odpoledne. Ale jinak mamča měla co na sebe, měla narozeniny před tím, tak jsem jí zaplatila kadeřníka, otec-klasika oblek. Sice byla z toho špatná, ale nebyly mezi mnou a manželem žádné nervy apod. co jsem slýchávala od nastávajícíh manželů. Jen mě syn dojal, byli ještě dopoledne venku a přišli a když mě viděl tak začal plakat, tak se ptám proč pláče. Tak mi řekl, že nemá korunu. Ja ty chceš korunu do prasátka? On Ne ty jsi krásná jako princezna a já chci mít korunu jako král :lol: :lol: To me opravdu dostalo- a to jsem ještě neměla šaty.
Určitě tady hoď nějakou fotku!!!! Budeme se těšit!!!
Stiko-ty se máš, že už to máš za sebou, me to čiká až za měsíc. I můj Dr. se divil, že až 2.10. v 8ráno-v pátek. Když jsem se zmínila, že mám jet 11.9. na dovolenou, tak hned bylo určeno datum PO dovolene.
Ivo.m -Vítám tě mezi náma a napiš o osobě neco více, čekáš svoje první mimi? Odkud jsi?
Petrásku taky blahopřeji k dobrým výsledkum
Mějte se krásně ! Musím se jít zapojit do pracovního procesu :-)
 kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.09 10:29

AHojky, ..tak tedy něco málo o mě:o) Jsem z Družce, což je kousek od Kladna..bydlím tu od prosince a docela nám to tu s přítelem klape:o) Čekám svoje první mimi..které se povedlo „náhodou“..chtěli jsme se snažit od srpna ale nějak se nám to povedlo dřív..čehož ani jeden nelitujeme. Jen jsem kvůli tomu přišla o práci, dělala jsem na letišti v Praze a měla jsem před prodloužením smlouvy… takže teď marodím v ochranné lhůtě a půjdu rovnou na mateřskou.. Je mi 29 let a myslím že až teď jsem na mimčo připravená… Ještě tak před rokem a půl bych si nedokázala představit že JÁ budu někdy mamina :oops: Ale je to úúžasný pocit a všichni se na toho našeho prďolku moooc těšíme! :o) Svatbu neřešíme, není pro nás důležitá…třeba až někdy v budoucnu. Ani bych se těhotná rozhodně vdávat nechtěla. Myslím že bych si to tak neužila..
Za 3 týdy se dozvíme co čekáme..ale pro ostatní to bude tajemství až do porodu (teda..doufám že já vydržím mlčet :roll: ) Nejhorší pro mě byli první 3 měsíce.. ranní nevolnosti byli i celodenní a šílená únava.. Pak to jako mávnutím kouzelného proutku zmizelo a až teď si to užívám plná energie.. Lituju holčiny co mají nevolnosti či dokonce zvrací třeba i do 6. měsíce jako to měla moje švagrová co čekala mou neteřinku.
Tak všem přeji pohodové těhulkovství!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital