Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
25.8.09 15:55

Ahojte,

tak Tomik jeste spinka alespon muzu docist a neco malo napsat :wink:

Katy, koukam, ze jedes do Bergama? To je kousek od nas.....a na jak dlouho? Jsem zvedava.....tady je zatim porad jeste horko, i kdyz je to uz lepsi nez minuly tyden…

Dneska mi konecne volal doktor s vysledkama bitestu a ultrazvuku, ktery se dela okolo toho 12. tydne a mame pravdepodobnost na DS 1:7000 tak jsem si oddychla…vubec jsem nechtela jit na odber plodovky a tak jsem s napetim cekala na vysledek…u Tomika jsem taky nesla pravdepodobnost jsme meli 1:10000.....nevim jestli by me v Cechach na plodovku hnali.....letos mi bude 34…tady mi na zaklade vysledku ze screeningu dalsi vysetreni nedoporucuji. 30. zari jdeme na podrobny ultrazvuk, kde kontroluji mimiska a vsechny jeho organy, tak nevim jestli se tomu rika „u nas“ geneticky ultrazvuk. Snad se taky dozvime pohlavi… :roll:

Minuly tyden se mi udelalo materske znaminko primo na prsnim dvorci, tak doufam, ze to nic nebude radeji ho na prohlidce gynekologovi ukazu…nejak se ted vice bojim, kdyz mam Tomika a druhe na ceste…

Vsem krasne utery!

Papa
Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
25.8.09 16:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
25.8.09 17:31

Moc hezky kocarek! Ja budu mit ten po Tomikovi.....trikolku od Chicca byla jsem s ni docela spokojena jen je prilis objemna…ted uz pouzivame jen golfky Maclaren, ktere jsou lehoucke…v zime vytahneme kocarek a musime k nemu dokoupit plosinu na ktere bude moct jezdit Tomik. Nemate nejake typy? Dvojkocarek mi prijde zbytecny…kdyz se male narodi Tomik bude mit 2,5 roku…

Jinak jsme koupili kolibku (u Tomika jsme ji nemeli a litovali jsme, protoze bez kolibani nemohl usnout…tak jsme jezdili postylkou.....to bylo dost narocne, hlavne ve dve v noci :wink: )…

Hezky vecer!
Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.8.09 17:59

Ahoooj.

U Anežky se mnou chodil manžel na každý ultrazvuk (teda krom těch u méhoh gyndr, ten má jen vnitřní a dělal mi UZ, dokud nepotvrdil srdeční akci, na další UZ jezdím dál, tam už dělají břišní, takže od toho cca 13. týdne už se mnou chodil na každý UZ). Teď na tom screeningu byl taky a měli jsme s sebou i Anežku (ta ale nevěděla, o co jde, o miminku jsme jí zatím nic neříkali, protože ona by to každému vyslepičila :wink: ). Já myslím, že jsou na to doktoři zvyklí, že se na UZ chodí s doprovodem.

Včera jsem si užila pěkný vzrůšo. Asi v deset jsem šla na balkon věšet prádlo, ve vedlejší místnosti jsem si rozsvítila, abych líp viděla, a NAŠTĚSTÍ jsem za sebou zavřela dveře. Za chvíli jsem slyšela šílený bzukot a když jsem se podívala líp, viděla jsem u dveří z balkonu sršně. Myslela jsem, že se zblázním. Balkon už plný prádla, nebylo k hnutí a sršeň u dveří do místnosti. Tak jsem ze zoufalství volala manžela, co mám jako dělat a pak mě naštěstí napadlo mu říct, ať zhasne. Sršeň se vzdálil od dveří a já mohla rychle zdrhnout. Ale to prádlo jsem už nedověšela, to pak musel manžel. Já se klepala ještě hodinu potom :oops: .

Dneska jsem byla poprvé po prázdninách v práci, zatím to vypadá, že budu mít super rozvrh - maximálně do jedné hodiny a pondělky úplně volné (mám částečný úvazek). Doufám, že ty nevolnosti se už nebudou zhoršovat, dneska to docela šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
25.8.09 18:09

Ahojky,tak sme doma,krapet sme bloudili,ale nakonec sme našli,ještě se tam stala bouračka tak sme trčeli v koloně!
podle ultrazvuku je mimi ok,prozatím(lepší je až ve 20týdnu)a chtěli sme vědět zda jde vidět co budem mít,tak ani boha,nechtělo se nám mimi ukázat,ukazovalo nám furt jen zádička,ani nos nezměřila tu kůstku,toš sme se chlamali že je to tajnustkář(ka),a snad příště se ukáže,absolutně na nás nemělo náladu,pořád házelo ručičkam něco dělalo,říkala že tak živé dítko tu dlouho neměla(což mě nepotěšilo,říkala sem že chcu konečně klidné mimi :lol: )tak se jen smála že tohle mi nezaručí :lol: ,tak uvidíme jedem tam 13.10 a zítra si mám volat na krev tak snad vše bude ok!!!!!!!!!

KAC-já jedla ascorutin tk 3×1 až do 12 týdne prý je to normál!taky sem se toho bála na letáku jak sem to četla

WENDIKU-můj manžel byl semnou i ted n ultrazvuku,ale určo sem ho brala u prvního v tom 20týdnu,to jde vidět mimiš nádherně!!!!!!!!určo to doporučuju,chlapy uplně roztajou jak je vidí,teda aspon můj :lol: :lol: :lol:

JCKIE_pěkný kočárek,my budeme mít X landra XA čtyřkolku,po segře,svůj po malém sem prodala a segra už bude mít malého v golfáči tak mi ho pujčí :lol: aspon ušetřím :lol: :lol: a mě se moc líbí!!!!!!takže to mám super :wink:

tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
25.8.09 19:11

Závidím vám doprovody manžela…můj se mnou ještě nebyl :-( prostě mu to pracovně nevychází :cry: ani zítra nepůjde..ale zato Vojta je na každé kontrole :lol: doktor už si ho pamatuje a vítá ho :D a je pravda, že doktoři doprovody očekávají…ten můj se několikrát divil, že jdu sama… ale mi to tak nějak nepřijde…prostě stejně nejlepší je až člověk vidí toho živého človíčka…

Kočárek je krásný, ale já jsem na houpavé, takže mě by nenadch…ale vypadá perfektně…já mám inglesnïnu ještě po Vojtovi schovanou, tak se na ni zase těším, na zimu byla stejně nejlepší (teda, pokud bude sníh :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.8.09 21:35

KO - dopadla v pořádku, mimčo už neměřil, prý už se nenarovná jak je veliké. Jinak už mě volá na druhý screening do 14 dnů. Jdete také už teď ?

Jackie - zajímavý kočárek.Jsem zvědavá, co vybereme my. Když vidím kolik je druhů a kombinací, tak mi jde z toho hlava kolem. Určitě kvůli němu prosedíme na netu celou věčnost.
Hkač - tak ze sršní jsem si předevčírem taky pokecala. Zalívala jsem truhlíky na oknech a místo abych je zalívala z venku jako vždy, zalívala jsem je z bytu.Bylo kolem desáté, takže jsme svítili a venku už byla tma.Zalila jsem všechny truhlíky a když jsem otvírala poslední okno v kuchyni, vlítla sršeň kolem mně :! přímo do bytu. Myslela jsem,že se zblázním. Skrčila jsem se pod linku a před sebe jsem si vzala útěrku-jako obranu 8) Manžel nebyl doma, takže akce alá Lenka - sršeň vlítla do koupelny, rychle jsem vylítla a zavřela dveře.když manžel přišel,sršeň zabil a bylo dobojováno. Fuj,ale byl to teda macek bleee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
25.8.09 21:43

Ahojky, no já jdu na druhý screening 17.9., takže v podstatě za 3 týdny. A jdeme k Apolináři… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.8.09 23:18

tak my mame objednany easy walker duo, neni extra krasny ale je lehounky a dobre skladny, tak snad se v nem bude detem libit :) zvlast za ty penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.8.09 23:20

aa manza byl ted na screeningu a pak i na kontrole, na te pristi asi nebde, to ma praci a asi bude na sluzebce v zahranici coz pro me znamena stres, ze budu doma sama, se tu pos…, ja jsem zvykla na spolecnost a sama se necitim nejlip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
26.8.09 07:44

Ahoj Holky
jako můj chlap taky nechodí pokždé na to screeningu byl poprvé ve 20 týdnu jak tam pojedem tak bude podruhé :lol: jinak mu to taky většinou pracovně nevychází! :cry:

Leník-tak to maléj bude macek jo a víš co čekáš,já to nedočítala tk nevím jestli ste už některá psala že víte co máte!já bych chtěla moc holčičku a mám aj uplně jiné těhu jak u prvního,ale no uvidíme co stoho bude :lol: ,hlavně at je zdravounké!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
26.8.09 07:46

Dobre ranko,
Jackie - kočárek pěkný a vlastně v plné výbavě! Hluboka korba je klasika a ty nadstavby jsou skvělé a vypadají dobře. Jen dotaz jde s ním houpat? Já jsem spíš na houpací, protože vím, jak to bylo s H když se nehoupalo a nedrncalo, tak neusnul. V Ká jsme měli jednu cestu v parku přes trávu a v polovině vždycky usnul, tak to drncalo. :D Taky už jsem koukala na kočárky a je toho takova spousta, že mi jde hlava kolem. Budu asi vybirat na mimibazaru.cz a potom pujdu do obchodu, kde bych to videla v realu.
Z sršňů mám taky hruzu- mj. stačíla mi vosa! Je to hruza pořád to štípe-lechtá dneska v noci jsem si na ten štípanec dala obklad a v noci jsme se neprobudila. Vzdycky se probudim, ze me to lechtá a pálí - tak to škrábu :oops: Včera jsem si chtěla koupit na ten štípanec Fenistil, ale nešlo u nich platit kartou a měla jsem málo peněz(ale mám krém z AVONU:-))-tak nic.
Doprovod - taky bych třeba chtěla, aby manžel byl se mnou u UTZ, snad někdy příště. Ted jdu na KO 9.9. Žádné testy mi dělat nebudou, když jdu na oběr PVody. Bříško mám kdyždý večer nafouklé naštěstí ráno vyfouklé :-)
Pohyby(?)-Včera jak jsem ležela u TV, tak jsem citila nejaké „převalení“ v bříšku, čekala jsem…a dál se nic nedělo, tak nevím, jestli to byly střeva? TO mi ještě nedělaly.. :?: Já si myslím, že je na něco takového brzy, po prvé jsem citila pohyby až v 20tydnu, vše před tím jsem přičítala střevům.
Dovolena-včera jsme byli u známých domlouvat přesněji dovolenou a natukat souřadnice do „Garmina“-GPS kempy,parkáče na spaní a koupání, apod. Moře bude každý den do cca 3hodin a potom lezení-skály, doufam, ze tam bude i neco lehučkého pro me.
Leníku- gratuluji k úspěšné KO!
mějte se krásně, klidná bříška a žaludky :-)
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
26.8.09 09:30

Ahojky holky,

já doufám, že se mnou Aleš půjde na utz na další KO 11.9., snad mu to vyjde.. a pak určitě na ten genetický ve 20.tt., protože to mě musí dovézt, je to daleko…

a v kočárkách taky slušně plavu.. zatím jsme v jednom obchodě „osahali“ tento a docela se nám líbil..
 http://www.bambino-kocarky.cz/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
26.8.09 10:37

Misajelen-kočárek je nádherný taky sem se na něho dívala a nemít po segře tak ho hned beru! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
26.8.09 10:49

Ahoj hoky,kocarek je krasnej,jen co e pravda. ja to vidim na nejakou klasickou rojkombinaci,pocitam,ze tak po pul roce dam malyho stejne do sportaku,ten mam po Klarce Cam Apollo a nedala bych ho. proste chci si ho vytahnout do tramvaje sama,ne vzdy jsou lidi ochotni.Takze extra vekej peniz nebudu investovat, kdyz tam bude chvilku
Jo a prozradte mi,co je screening v druhem trimestru??????Tam teda nejdu,nemam ani tripple testy,vzhledem ke slusnym vysledkum NT, rikal,ze to vychazi zbytecne pzitivni,takze ted mne ceka jen ve 20tt kardioultrazvuk a kolem 20tt geneticky ultrazvuk.

Jinak ledvina poboliva porad,tak uvidime,co zitra. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital