Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte,
oblečení - Kiki, jak už jsem psala jako nepřihlašena. A zitra poreferuji jak jsem dopadla dneska a zitra si taky jdu koupit ty drahe kalhoty. Rikala jsem celou peripetii s kalhotama manzelovi ani cena ho příliš nezarazila. Tak jsem mu řikala, že to budu mit i na potom bez bříška - spíš to vypadalo, ze nahlas uklidnuji spis sebe nez jeho
Pro nej jsou to všechno male věci.
Včera byl taky manžel šťastný jako blecha, protože vylezl lezecké cesty „leteckou havárku“ a „Kontraverzi“, že úplně vše v pohodě a příště dá i „vlkův nářek“ což je už 9-, vypadla mu z něj ruka, ale jen sedl(do sedáku) hned se chytil a lezl dál a v pohodě. Říkal, že by to vylezl-měl na to sílu-ale kluci by nemuseli jeho úspěch snést
Tak včera byl nadšený, dál spřádal plány, co vyleze jako další cestu… ale plánoval až na příští rok-uvidí jak na tom bude s regerací a taky lezt 4× tydně není dobré - už není nejmladší na takový výkon, který předváděl před 10-ti lety. Ikdyž v 37 je člověk ještě mlád, ale klouby a šlachy jsou jineho nazoru, na takovou zátěž.
Celý příští týden, budou probíhat v Moravském krasu exkurze do veřejně nepřístupných jeskyn. Je možné zarezervovat prohlídku i s dětmi jakéhokoliv věku nejlépe do 2:-) máme vyzkoušeno
Takže my víkend budeme trávit tradičně v Krasu na chatě. Aspon si Honzíka užiju, Petr bude mít na starosti záhájení oslav 60výročí Plánivské-speleologické společnosti, výstavu a promítání nějakých záznamu - tak se tam s Honzíkem stavíme obhlednout fotky záleží jak to pro H bude zajímavé a jestli nebude rušit.
Tak se mějte a já se jdu zapojit do pracovního procesu!!! ![]()
Pa Kač
Cau kocky, tak jsem doma, kontrola ok a je to chlapecek
. ted jeste zmakneme amnio a porod a je to za nami
Stiko,moooc gratuluju k chlapeckovi,tak taky parecek,co?????
L.
sTIKO - SUPER! Taky gratuluji ke chlapečkovi, přáli jste si chlapečka? nebo vice druhou holčičku??
dekuju, no nam to je jedno, ale chlapecek mi bude podobnej, ty jsou po mame, jsem typ jako bocanova a mam modrookou blondynku
Vsak Bocanova taky
Ja chci taky,aby mi byl kluk podobnej,Klara je kompletni tatinkuv odlitek,akorat bez bimbasa,tak krapet podoby bych u druheho potomka celkem uvitala.......L.
Honzík má po mě aspoň oči modrý. Jinak někdo říká ddědeček?? Trochu tatínek, rozhodně víc než maminka. Já v něm nikoho nevidím a souseda jsme měli ošklivého
![]()
H taky říká že bude mít svaly jako tátá a po obědě, když sní maso, tak si je jde měřit pravítkem-zeleným trojúhleníkem
a začne tvrdít, že mu porostly ![]()
tak takhle dopadl muj dnesni nakup tehukalhot(spojene s bříškem) mam jeste jedny sportovni, ale 3/4 elasticke ale nejde to poznat, takze i do prace a jedny jsem dostala jako darek, tak jsem velice spokojena za celkovou částku 1633. Bal jsem na Orli v Galerii (na pravo kdyz se jde od Měníské brány) Obchod Mutti-přízemí. Příjemná paní, která opravdu kolem tebe skáče. Nabízela mi ještě zdarma top, ale ten se mi nelíbil, tak nemam ve zvyku brat vse co je zadara
Tak jsem ji rekal at mi ten top nedava, ze by se mi zrejme k nicemu nehodil at to necha pro jinou nakupujici, ktere se to bude vice hodit.
Tak se takhle zakulacuji a to jsem mela tarka ploche brisko…a pribrala jsem celkem 3kg-zatim.

Dobre ranko,
Kac, ty nemas zadne brisko, takhle vypadam ja kdyz nejsem tehu ![]()
dneska vecer mi privezou prdolku, uz se tesim. Jak se mi postupne ulevuje, tak se mi styska, asi pojedu do utery s ni na chalupu, kdyz nema byt hic, jinak tam vubec v podkrovi vnoci nemuzu bejt, se normalne dusim. Funim jak jezek
Kiki - jen bych chtěla ti ušetřit cestu do Soběšic(Marvel). Pokud nekupujes velikostt 40, tak tam nemusíš jezdit. Nic menšího tam nemají. Ale manžel si tam koupil košili za 99,
a pořád hledal nějaký kaz, proč je za 99. Jinak normalně do sekáče nechodíme. Včera si koupil taky kalhoty Hanah, boty-lezečky, a já pořád s prázdnou, už jsem byla z toho špatná. Na konec jsme nakoupili i pro mě! Zkoušela jsem třeba i tepláky NIke a zjistili jsme ze jsou špatně ušité, protože jsem na zadek nenatahla XL!! Normálně kupuju M. Tak jsem z mého nákupu nadšená - už dneska mám na zadku nové kalhoty-ty 3/4(gratis).
Stiko - já už bych taky chtěla vědět co to bude až to bude. Viděla jsem tolik pěkných věciček na mimi, že bych se neudržela
Dneska mi taky přiveze tchyně Honzíka, taky uz se na něj těším! Dlooouho jsem ho neviděla a tuším, že se bude předvádět a dělat vylomeniny. Doufam, že mi aspon pusu dá
…
Ahoj Kaci,no ja mam kalhoty 42,to tam neco maji???????Jinak si dnes jedeme taky pro Klarlu a taky se na ni moc tesim. L.
KIki-ve 42 tam mají 3/4 modre, sušťáky - co je na mimibazaru - byla tak takova mladá slečna, která je tam druhý den a nemá přehled… Jen ti ukáže na věšáky.
Ale já už bych šla opravdu do Mutty, ten přístup a ochota je jiná. Pomůže ti to doobléknout - dotáhne - povolí. Řekne ti kam ti pujde bříško, co ti to udělá s kalhoty apod. Nebudou stát např. 400, ale 600(590) z Litexu, tak záleží čemu dáš přednost. Možná přidají nějakou pozornost…?
Jestli máš občas cestu do města určitě bych koukla tam. Na kalhoty-některé je 30%sleva, ale nevím do kterého datumu.
Ahojky hoky,
Kač, pěkné bříško… ale tak jak tady psala štikuš, takopvé a možnýá i trošlu větší jsme měla, když nejdem těhu :d ![]()
Dneska jsem doma vlezla na váhu a ukázala mi,ž e bych měla mít kilo dole
ale uvidíme v pondělí na KO? co ukáže váha tam
![]()
Já tady v Opavě na sebe těhu kalhoty v podstatě seznat nemůžu. Jen něco málo v C&A jenže to jsou vwětšinou malé velikosti na štipky
jiný obchod s těhu oblečením tu není ![]()
JInak s Libčou máme oba po jedné holce, tak takovým tajnám přáním je Davídek, ale maličkému neřekne jinak, než Vendulka
čímž, mě rozčiluje, protože toto jméno mu určitě neprojde
![]()
Markit- já jsem zase našla inet obchod a jeden byl ve Frýdku a druhý v Třinci, takže z Karviné-kde jsme bydleli před Brnem- to bylo kousek. Ale v OP-OV jsou taky nějaké těhu obchody-zkus pogůglit, něco se určo najde. V Ca byly kalhoty, ale věchno větší velikosti
To já říkám nic na normalni lidi
teda na mě.
CO třeba
http://www.freya-shop.cz/kontakt.asp ty sportovní na fitnes by šly
nebo „holky“ říkají, že se dá něco koupit u vietnamců s gumou a látkovym lemem.