Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
20.8.09 12:25

ahojte,
oblečení - Kiki, jak už jsem psala jako nepřihlašena. A zitra poreferuji jak jsem dopadla dneska a zitra si taky jdu koupit ty drahe kalhoty. Rikala jsem celou peripetii s kalhotama manzelovi ani cena ho příliš nezarazila. Tak jsem mu řikala, že to budu mit i na potom bez bříška - spíš to vypadalo, ze nahlas uklidnuji spis sebe nez jeho :lol: Pro nej jsou to všechno male věci.
Včera byl taky manžel šťastný jako blecha, protože vylezl lezecké cesty „leteckou havárku“ a „Kontraverzi“, že úplně vše v pohodě a příště dá i „vlkův nářek“ což je už 9-, vypadla mu z něj ruka, ale jen sedl(do sedáku) hned se chytil a lezl dál a v pohodě. Říkal, že by to vylezl-měl na to sílu-ale kluci by nemuseli jeho úspěch snést :lol: :lol: Tak včera byl nadšený, dál spřádal plány, co vyleze jako další cestu… ale plánoval až na příští rok-uvidí jak na tom bude s regerací a taky lezt 4× tydně není dobré - už není nejmladší na takový výkon, který předváděl před 10-ti lety. Ikdyž v 37 je člověk ještě mlád, ale klouby a šlachy jsou jineho nazoru, na takovou zátěž.
Celý příští týden, budou probíhat v Moravském krasu exkurze do veřejně nepřístupných jeskyn. Je možné zarezervovat prohlídku i s dětmi jakéhokoliv věku nejlépe do 2:-) máme vyzkoušeno :-) Takže my víkend budeme trávit tradičně v Krasu na chatě. Aspon si Honzíka užiju, Petr bude mít na starosti záhájení oslav 60výročí Plánivské-speleologické společnosti, výstavu a promítání nějakých záznamu - tak se tam s Honzíkem stavíme obhlednout fotky záleží jak to pro H bude zajímavé a jestli nebude rušit.
Tak se mějte a já se jdu zapojit do pracovního procesu!!! :-)
Pa Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.8.09 13:07

Cau kocky, tak jsem doma, kontrola ok a je to chlapecek :lol: . ted jeste zmakneme amnio a porod a je to za nami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
20.8.09 13:09

Stiko,moooc gratuluju k chlapeckovi,tak taky parecek,co????? :D L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.8.09 13:11

sTIKO - SUPER! Taky gratuluji ke chlapečkovi, přáli jste si chlapečka? nebo vice druhou holčičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.8.09 13:12

dekuju, no nam to je jedno, ale chlapecek mi bude podobnej, ty jsou po mame, jsem typ jako bocanova a mam modrookou blondynku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
20.8.09 13:20

Vsak Bocanova taky :D :D Ja chci taky,aby mi byl kluk podobnej,Klara je kompletni tatinkuv odlitek,akorat bez bimbasa,tak krapet podoby bych u druheho potomka celkem uvitala.......L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.8.09 14:03

Honzík má po mě aspoň oči modrý. Jinak někdo říká ddědeček?? Trochu tatínek, rozhodně víc než maminka. Já v něm nikoho nevidím a souseda jsme měli ošklivého :lol: :lol:
H taky říká že bude mít svaly jako tátá a po obědě, když sní maso, tak si je jde měřit pravítkem-zeleným trojúhleníkem :lol: :lol: a začne tvrdít, že mu porostly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.8.09 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.8.09 21:13

tak takhle dopadl muj dnesni nakup tehukalhot(spojene s bříškem) mam jeste jedny sportovni, ale 3/4 elasticke ale nejde to poznat, takze i do prace a jedny jsem dostala jako darek, tak jsem velice spokojena za celkovou částku 1633. Bal jsem na Orli v Galerii (na pravo kdyz se jde od Měníské brány) Obchod Mutti-přízemí. Příjemná paní, která opravdu kolem tebe skáče. Nabízela mi ještě zdarma top, ale ten se mi nelíbil, tak nemam ve zvyku brat vse co je zadara :roll: Tak jsem ji rekal at mi ten top nedava, ze by se mi zrejme k nicemu nehodil at to necha pro jinou nakupujici, ktere se to bude vice hodit.
Tak se takhle zakulacuji a to jsem mela tarka ploche brisko…a pribrala jsem celkem 3kg-zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
21.8.09 07:30

Dobre ranko,
Kac, ty nemas zadne brisko, takhle vypadam ja kdyz nejsem tehu :lol:

dneska vecer mi privezou prdolku, uz se tesim. Jak se mi postupne ulevuje, tak se mi styska, asi pojedu do utery s ni na chalupu, kdyz nema byt hic, jinak tam vubec v podkrovi vnoci nemuzu bejt, se normalne dusim. Funim jak jezek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.8.09 09:56

Kiki - jen bych chtěla ti ušetřit cestu do Soběšic(Marvel). Pokud nekupujes velikostt 40, tak tam nemusíš jezdit. Nic menšího tam nemají. Ale manžel si tam koupil košili za 99, 8O a pořád hledal nějaký kaz, proč je za 99. Jinak normalně do sekáče nechodíme. Včera si koupil taky kalhoty Hanah, boty-lezečky, a já pořád s prázdnou, už jsem byla z toho špatná. Na konec jsme nakoupili i pro mě! Zkoušela jsem třeba i tepláky NIke a zjistili jsme ze jsou špatně ušité, protože jsem na zadek nenatahla XL!! Normálně kupuju M. Tak jsem z mého nákupu nadšená - už dneska mám na zadku nové kalhoty-ty 3/4(gratis).
Stiko - já už bych taky chtěla vědět co to bude až to bude. Viděla jsem tolik pěkných věciček na mimi, že bych se neudržela :-) Dneska mi taky přiveze tchyně Honzíka, taky uz se na něj těším! Dlooouho jsem ho neviděla a tuším, že se bude předvádět a dělat vylomeniny. Doufam, že mi aspon pusu dá :cry: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.8.09 10:00

Ahoj Kaci,no ja mam kalhoty 42,to tam neco maji???????Jinak si dnes jedeme taky pro Klarlu a taky se na ni moc tesim. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.8.09 10:43

KIki-ve 42 tam mají 3/4 modre, sušťáky - co je na mimibazaru - byla tak takova mladá slečna, která je tam druhý den a nemá přehled… Jen ti ukáže na věšáky.
Ale já už bych šla opravdu do Mutty, ten přístup a ochota je jiná. Pomůže ti to doobléknout - dotáhne - povolí. Řekne ti kam ti pujde bříško, co ti to udělá s kalhoty apod. Nebudou stát např. 400, ale 600(590) z Litexu, tak záleží čemu dáš přednost. Možná přidají nějakou pozornost…?
Jestli máš občas cestu do města určitě bych koukla tam. Na kalhoty-některé je 30%sleva, ale nevím do kterého datumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.8.09 11:05

Ahojky hoky,

Kač, pěkné bříško… ale tak jak tady psala štikuš, takopvé a možnýá i trošlu větší jsme měla, když nejdem těhu :d :D
Dneska jsem doma vlezla na váhu a ukázala mi,ž e bych měla mít kilo dole :O ale uvidíme v pondělí na KO? co ukáže váha tam :D :D

Já tady v Opavě na sebe těhu kalhoty v podstatě seznat nemůžu. Jen něco málo v C&A jenže to jsou vwětšinou malé velikosti na štipky :( :( jiný obchod s těhu oblečením tu není :(

JInak s Libčou máme oba po jedné holce, tak takovým tajnám přáním je Davídek, ale maličkému neřekne jinak, než Vendulka :D čímž, mě rozčiluje, protože toto jméno mu určitě neprojde :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.8.09 12:10

Markit- já jsem zase našla inet obchod a jeden byl ve Frýdku a druhý v Třinci, takže z Karviné-kde jsme bydleli před Brnem- to bylo kousek. Ale v OP-OV jsou taky nějaké těhu obchody-zkus pogůglit, něco se určo najde. V Ca byly kalhoty, ale věchno větší velikosti :-)) To já říkám nic na normalni lidi :lol: :lol: teda na mě.
CO třeba
http://www.freya-shop.cz/kontakt.asp ty sportovní na fitnes by šly
nebo „holky“ říkají, že se dá něco koupit u vietnamců s gumou a látkovym lemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí