Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
18.8.09 19:31

markit - ja marodím od 15.června a minulej měsíc to vycházelo tak že těch odpracovanejch 15 dní jsem dostala normalně zaplaceno a koncem měsíce mi přišlo na učet od socialky za dva dny marodní peníze což jsem na to čuměla bylo to asi 562kč ale divila jsem sse že to poslali ono vychazí tak na konec měsíce jak ted jsou ty 3 dny neplacený a 14 dní platí zaměstnavatel.tak doufám že by mi to mohlo přijít kolem toho 21 i tenhle měsíc a jestli ne tak si tam zavolám co s tím dělají,taky mě to nebaví tyhle jejich moresy.

jinak už přes měsíc mi marodí psoun,chodím s ním denně k doktorovi dostává ihnekce a ještě jsem mu koupila pěkně drahý kapky,dneska jsme tam byli opět a dostal 5 velkejch ihnekcí,byli to infuze,ale nedostal to hadičkama do žil ale jako ihnekce,chudáček malej tam jen tak ležel a držel a při třetí ho to už asi bolelo škubnul sebou.už aby mu něco pomohlo abyl zase v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.8.09 20:04

Janysku - taky jsem na nemocenské od 15.6. a vim, že ty 2 dny mám nemocenskou dostat, ale ještě mi nepřišla ani koruna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
18.8.09 20:43

Ahoj holky,

jak vás tak čtu, tak to vůbec nemáte lehké :cry: Člověk by se měl radovat z miminka a musí řešit potíže, které si sám nezpůsobil. Je to k vzteku :evil:

Já dneska byla zase na policajtech dodat ještě nějaké podklady k tomu trestnímu oznámení. Bohužel jsme naletěli jedné podvodnici, co prodávala počítač přes net, my jí poslali peníze, ale ona už zboží nikoliv. A nějak mě ani neuklidňuje fakt, že podobně postižených je tak stovka! Připadám si jako hlupák :(

Co se mimi týče, zítra jdu na KO, tak uvidíme, jak se má k světu.

Pohyby ještě necítím, ale to asi bude tím, že jsem poslední dobou příšerně nafouknutá 8O

Markit s těmi mírami jsem na tom úplně stejně :D tak si z toho nic nedělej. Já si říkám, že těhotenství je jediné období, kdy se nemusím trápit myšlenkou na hubnutí (a to je úleva).

Ppeti tak dvojkočár už vybírám taky, ale nějak se v tom zatím neorientuju :( Když budeš mít dobrý tip, jen to přivítám, já strašně nerada vybírám.

No, jinak vítám nové těhulky a omlouvám se, že píšu tak málo - holt po celodenním honění lezoucího miminka jsem ráda, že jsem ráda :D

Mějte se, těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.8.09 21:16

celé odpoledne mě bolí bříško, tak nějak trochu víc, než když se doteď prťátko protahovalo a dělalo si místo. Jestli to do rána nebo poledne nepřestane, půjdu k Dr. je tam odpoledne. Myslím, že to jsou „jen“ nervy v kombinací s tetanií, ale byl tam i náraz ........ začínám se bát.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.8.09 22:32

Jdu se rozloucit.
Mejte se krasne a uzivejte si :wink:
papa mam vas rada :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.8.09 04:00

Markit, drzim palecky, at je vse ok, dej vedet. Ja mam ko zitra, ale bez utz
migrenu jsem ted mela tri dny v kuse i jsem brecela bezmocnosti, ale prasek nevzala.

Katy, preju krasnou dovcu

Janysku s pejsem me to mrzi

Ja uz zase hodinu nespim a cumim do zdi :twisted: :twisted: . Ted se desim tech tri tropickejch dnu, co bude delat hlava a zaludek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.8.09 07:52

Ahojte,
Markit - to je mi moc líto, že máte takove fin. problémy, za které nemůžete sami :( At se to brzy vyřeší a držím palečky!!
Byla jsem v lednu na OČR a penize mi přišly az začátkem dubna. Ještě štěstí, že nejsme na mém příjmu příliš závislí. Je to spíše já tomu říkám „žertovné“. Říkala jsem si co dělají lidé, kteří jsou na svých příjmech závislí i na OČR, že žijí od výplatě k výplatě? My máme vždycky nějakou fin. rezervu - třeba když nám vracejí peníze za vodu, elektrinu, daně - tak to vše dávám do obálky „na výlety“ a použijeme to třeba na jarní prázdniny na lyže, v létě na prodloužené víkendy atak.No ted rezervy padnou na rekonstrukci a jště si budeme pujčovat.
Včera manžel přivezl stůl-koupili jsme ve Scontu - ikdyž jsme plánovali jiný z letáčku-ale byl příšerný! I z konferenčních stolku bych si vybrala, ale to budeme řešit o hooodně později.Mám ještě
dotaz , ale Katy už se tady zřejmě naukáže, tak neodpoví. Nevíte : jak těhotné kupují legíny 3/4 , jsou nějak přizpůsobené na bříško??? Nebo pás dávají pod bříško?? Musím si akutně něco koupit :roll:
Viděla jsem na inetu pěkné sukně, kalhoty, ale prodejnu mají v Frýdku-M. takže nic moc nevyberu, mám obavu kupovat něco přes inet.
Tak dneska odpoledne po práci vyrážím asi do Vaňkovky.
KIki - nedívala jses-nebo nevíš jaký výběr je těhu oblečení ve Vaňkovce, nebo nějaký obchod v centru?? Zatím se ptám a sama jěště něco pohledám, ale mám v práci frmol, tak moc času nebude.
Zatím papa
 kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.8.09 08:26

Ahoj,Kac,tak ja obleceni kupuji v CA, vlastne na sebe,na malou i na Martina,mame od tam skoro vse a uz jsem se koukala i na tehu a myslim,ze vyberu. Jinak jestli chces klasicky tehu leginy,tak je ma Litex v nabidce,pekne i s briskem,ale stoji 3/4 neco kolem 500. Na druhou stranu,ja Litexy mela dlouhy leginy u Klarky, nosila jsem je asi do 30tt, panc se mne moc nechtelo do laclaku , ty teda nebyly tehotensky,mela jsem je jeste z doby pred a nosim je doted,i kdyz jen na doma. Ale material uzasnej, a pokud si koupis treba snizenej pas,myslim,ze je pak jeste dlouuuuuho unosis.

Markit, tak to je hodne na prdku..........No,asi si zkus zavolat k vam do firmy,ne????To by totiz znamenalo,ze asi neposlali tvuj listek na prasule,si aspon myslim. Vim,ze uz mne to nekdo kdysi vykladal, ze se pidil po prachach a zjistil,ze ucetni „zapomnela“ poslat papir.
Jinak,snad bude brisko v pohode, teda ja myslim,ze urcite,ale asi bych taky sla,zvlast s tvyma problemama......

Tak zatim papa, nejak to bez te Klarajs utika, delam si spolecenska odpoledne s kamoskama a dnes s deckama z prace a jak to leti. Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.8.09 08:42

aHOJ,
Kiki, děkuji za bleskovou odpověď.
V CA jsem byla, ale připadaly mi těhu-kalhoty jako „stany“. jako by tam nemohli přidělat k normálnímu tělu jenom bříško :lol:
No možná budu mít dneska štěstí. Zajdu v pauze do Alfa pasaže je tam Litex tak se zeptám a kouknu.A po práci zajdu do Vaňkovky CA. Užij si dnešní společenské odpoledne! 8)

Mám převážně těhu-věci na chladnější počasí. Při H mi lezlo bříško pomalu :roll: . Šefka mi taky „dává“ jestli nemám dvojčata, a že její dcera má stejné bříško a je v 6měsící (prvorodička), její snacha ikdyž měla druhé tak neměla hned ze začátku takové bříško. Už mě to s ní opravdu neba. A to s ní sedím v kanclu..... někdy to celkem zvládám-někdy méně. Zrovna mám období „nezvládací“ .....
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.8.09 08:48

No,ja bych v CA vybrala,jeste si rikam,ze tam zabehnu,ozkousim,vyzkousim a objednam na MMB za tretinu ceny. Zatim jsem teda ve svym obleceni,resp. mam jedny saty,riflovy 3/4,kterym uz nezapinam knoflik a schovavam to pod pasek :D a jedny bederni dziny. Takze v zari taky budu muset nekde neco pohledat.......Kdybys neco nasla,tak dej vedet. Jo a do Litexu chodim taky jen do Alfa pasaze, jinak je snad jeste jeden na Kotlarske.
Tak zatim L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
19.8.09 08:58

Dobré ráno,
vy jste kecalky, ale to je dobře, aspoň mám při snídani co číst :lol:
Markit, to je mi líto, že máte takové problémy, ale určitě bude líp :wink: A s tou nemocenskou. Kamarád je od ledna na neschopence, má pracovní úraz, a jelikož jsou na jeho výplatě závislý kvůli hypotéce a leasignu, každej měsíc jde na sociálku a řve tam ať mu je okamžitě pošlou. Sice držkujou, ale do 3 dnů má peníze na účtě. Oni sice maji asi 3 měsíce na vyplacení, ale jak je vidět, jde to.
S těhu oblečení, já nosím těhu kalhoty asi měsíc. Prostě jsem se do ničeho nevlezla a čirou náhodou jsem vlezla do sekáče a měli tam Nextový, ještě z cedulkou za 145,– Kč. Takže jsem neodolala. No a oni nejsou s tím vysokým pasem v gumě, ale jsou volnější přes bříško jako pod pupíkem a pak maji asi 5 cm gumu, a pásek, takže se dají nosit i normálně. Jsou vlastně jako bokový a pak ta guma. Jsou neuvěřitelně pohodlný, takže jsem se z nich ještě nesvlíkla :twisted: Jinak žádný jiný kalhoty nemám, všechno je mi malý. S Lálou mi stačili obyčejný džíny a pásek až do konce, teď je to mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.8.09 09:08

Kaci,koukej,co jsem nasla na MMB,pani prodava novy kalhoty a tehu obleceni a obchudek ma v Sobesicich,tak se tam asi stavim,libi se mi tam jedny dziny

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
19.8.09 10:19

Ahoj holky,

tak já jsem totálně bez nálady dneska..

Markit, to je mi moc líto..
Já jsem na neschopence od 19.června a peníze od sociálky za červenec mi přišly teď v pátek… Tak tam holky zavolejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.8.09 10:32

KIKI - KOUKAM, že mají i obchod v Soběšovicíh. Asi přemluvím manžu ať mě doveze. Je to pohodlnější se nechat vézt a nakonec má GPS-ku, tak ani nemusí hledat on. :lol:
Ale dneska skocim do pasáže, co jsem vyhledala v diskuzi tehu obleceni v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.8.09 11:00

Kac,no prave.....ja si je chci hlavne zkusit,panc nevim,jakou velikost,treba v CA mam kalhoty 42 a tehu mi byly dost volny-ooooo,jaky nezvyk :D ale treba bych do nich casem dorostla.Ja mam Sobesice celkem kousek,sednu na 57,ktera mi stavi skoro u baraku a vylezu tam.Na manzela nemuzu spolihat,jedine ze by si pani protahla otviracku tak do desiti do vecera......... :lol: Jo a hod odkaz na ten obchudek.....

Misi,taky se mi to obcas stava,ja ted dosla z obchodu a taaaak mne s…i lidi......Mas duvod nebo jen tehunalada?L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí