Poradna duly
Jana Čurdová
Leník píše:
Katy - tak to jo. To bych taky určo takto řešila.U nás jména: Zatím se nám zamlouvá Anežka a Filip.
Anežka má svátek na začátku března, nebude to mít brzy po narozeninách? Já se ptám jen proto, že někdo (třeba já
) na tohle dává pozor..
My jsme jména ještě neřešili, mně se líbí jména typu Matouš, Matyáš, Tomáš, Tadeáš.., ale manželovi ne, prý se mu nelíbí jména se š na konci. U Anežky jsme váhali i mezi Aničkou a Maruškou. Anička k Anežce by asi nebyla dobrá a Maruška už se mi tolik nelíbí, takže my ještě nemáme vybráno nic. U Anežky manžel klučičí jméno neřešil, protože od začátku tvrdil, že to bude holka, že ví co dělá. Teď zas tvrdí, že to bude kluk, takže holčičí jméno zas možná zůstane na mně
![]()
miso urcite na to myslime vsechny neboj ![]()
kiki to je super , ze se Klarce na soustredeni libi
a neboj deti vydrzi hodne ![]()
Tak jmena hmm no uz davno se nam libi Lilien a na kluka nemam poneti
ale nic neni jiste ![]()
Matyas se mi celkem libi ale je jich ted nejak hodne ![]()
Kač, ty jsi cvok, tak lízt… jábych se hrozně bála,a le je fakt,ž e ty jsi zkušená a šikula… vůbec si nemáš na co stěžovat.
Chtěla bych tu taky přivítat novou těhulku, Lochnesko vítej.....
Katy, Kač - tayk šíleněmiluju tatarák,a el je fakt,ž e teď v těhu bych si ho netroufla dát...... kvůli toxoplasmoze
už jendou se mi to vymstilo.
Leni - tak tos es asi pěkně polekala..... taky by moi bylo hodně ouzko a po tom včerejšku i fakt bylo, ale už je to v pohodě.
No jasne Jackie,japaby ne.......Bude nas vic,nebudeme se bat…porodu…nic
Lenka
Tak mame za sebou prvni slzicky.....Cucim,ale asi se tomu diteti styska.Normalne byva v pohode,tak nevim,jestli to prisoudit unave,sli spat vcera o pul 11(maji az v deset vecerku
) a rano prej vstavali s holcickou,co je s ni na pokoji o pul 7,do toho 5 hodin treninku se asi podepise.No musim ji nejak domluvit,je teprva pondeli.Lenka
Ahoj Jackie - vítej mezi náma ![]()
Kiki, co si tak dát do podpisu i metřík té tvojí cácorky???
Mě Kity obrečela, že na ni otec nebude mít až do pátku čas, přitom tam měla být už celý minulý týden..... tak jsem ji na chvíli přestěhovala k našim, držela se mě jak klíště a nechtěla mě pustit, až ji můj táta musel držet, já povolit její prstíky a zmizet, než ji pustí
naštěstí to bylo se smíchem
Jinak co se jmen týká, na holčičce se neumíme dohodnout, ale zatím to vypadá na Haničku a kluk víme, že bude David. Libča má dlouhé příjmení, takže se hledá kratší jméno, tak Karolína nebo Veronika, které sjme chtěla jsou nerozumné.
Díky za přivítání. Jinak, je mi 22 let, jsem z Prahy a čekáme první mimčo. Termín porodu máme 1.2.2009. Zítra jdeme na kontrolu tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Jeziiiiis,dalsi metrik?????Vsak sama vis,jak na tom jsem,kdyby nebylo Katy,tak nemam zadnej
Ale hecnu se a zkusim to jo?????
Jé leni
úplně jsme zapoměla, jaké jsi s tím měla problémy
tak to jo ![]()
koukám, Libor se hecnul, donesl ze sklepa postýlku a chce zkontrolovat, jestli je vše OK. jeslti nepotřebuje naslakovat nebo opravit…
Jackie,sikulka,tady jsem agent na metriky ja,uz se fakt bavim,ja jsem fakt osel ![]()
teda Libor zaslouzi pochvalu…Zodpovedny tatka......Dam za vzor Martinovi
L.
Ahojda všem…dlouho jsem tu nebyla a teď vás nějak nemůžu dočíst…Jinak už mám po dovče,byli jsme v Chorvatsku a moc jsme si to užili…Ještě bych lenošila,nástup do práce byl šokující a kdybych na dovče nenabrala síly tak to asi nedám…29.8 máme svatbu tak už se nám to krátí a přípravy vrcholí…No včera mě začlo bolet v krku a je mi dost mizerně tak doufám že se z toho nevyklube nějaká angína…Jinak na té dovče jsem měla takové lechtání v břiše,bylo to zvláštní ale příjemné a teď minulou středu mě na 100% prcek kopl,těsně pod pupíkem,ale od té doby nic…ve středu jdu na kontrolu a na další odběry,myslím že na ty vývojovky tak snad bude vše o.k.
A jména:no kluk by byl nejspíš Dominik a holčička zatím Vendulka,ale taky už to byla Natálka,Adélka,Karolínka
tak uvidíme jestli ještě budem měnit nebo jestli zůstane Vendik,ale Domčuška je jistej ![]()