Poradna duly
Jana Čurdová
jizvi to je skvele ze pribiras
a je ti lip
jo a co je to coklous?? ![]()
no je to pes, teda 3 prasteny neustale utikajici ze zahrady
![]()
no je mi dobre, zeru jak prase, k veceri manza dela nalev na salat, a ja vypiju pul litr a k tomu mam i 5 rohliku >>> rohliky normalne nejim vubec…
no bez torecanu je mi tezzko s nim vsechno snim
staci mi 1 cipek na den ![]()
akorat se nevyspime, jsme v cizi posteli a to je des,,, jinak jsem koukala ze pisete vysku a vahu, takze 170 a na zacatku tehu 63 a ted 60 ![]()
Katkaty píše:
jizvi aha tak pesjsem rada ze uz papkas
hkac jak je??
Nechci to zakřiknout, ale od včerejška chvílema i úplně dobře
. A já hysterka už zase přemýšlím nad tím, jestli to něco neznamená
. A to vím, že už mám nárok na konec nevolností..
hkac uplne ti rozumim, taky furt premyslim jestli je vse ok
no proste pprastene tehule
, pohyby jeste moc citit nejsou abych se na ne mohla spolehnout a spatne uz mi taky neni, sem tam ale to je spis uz nejaky zvyk ci co ![]()
hkač - s tou Anežkou mi to vůbec nedošlo - bavíme se s manžou o jménech,ale do kalendáře nekoukáme. Je pravda,že by to bylo lepší. Ale vem si mého Štěpulu, narozky 19.10. pak vánoce 24.12. a 26.12. svátek. Zvažovali jsme to taky dlouho,ale jméno jsme si prostě zamilovali a už nešlo jinak. U prvního těhu jsme chtěli Haničku a líbí se nám pořád,ale ta Anežka mi fakt přirostla k srdci a manželovi se taky líbí
Ale do porodu je daleko a debat bude ještě hafo ![]()
Markit - pěkný bříško
musím se taky fotnout ![]()
Jackií - super,že si se přidala ![]()
Jizvi to je skvělá zpráva
A nevolnosti se také zlepšují?
Jaj probíráte míry ? Tak snad mě neukamenujete, měřím 165 cm a vážím 54kg.Ale já za to nemůžu
v životě jsem nedržela dietu
Je pravda,že cvičím-ale to jen pro zpevnění těla a pro relax. S malým jsem při těhu přibrala 16 kg, čili jsme měla 70 kg a všechno šlo bez cvíča dolu
- nevim asi mám tasemnici.Obrovská nevýhoda je, že nemám žádné, podotýkám vůbec žádné prsa a boky. Teď v těhu si to užívám prsa narostla a hned se cítím jinak ![]()
ahojky holky,
tak jsem se po dlouhý době stavěla.přepadli mě nějaké depky a nic mě nebaví.dneska depku zatím nemám tak jsem vás dočetla a písnu něco.
lochnesko a jackie vítejte a gratuluji k těhu
![]()
markit - jak jsi psala s tou nemocenskou tak já na ní čekám už měsíc,taky mi začínaj už chodit upomínky a nakakujou pokuty za prodlení.jakmile jednou nezpalatíme tak je průšvih ale že sociálce je to jedno to je v pohodě,teďkon všechno táhne přítel sám,a to mi můj doktor říkal že můžu čekat až 3 měsíce,že úředníčci maj na vše dost času.
kikno – nic si nedělej že neumíš metřík já nemít segru která to umí tak jsem bez metříku jsem velkej antitalent ![]()
jinak před 2 týdny jsem byla na krvi výsledky se dozvím až na kontrole kterou mám 1.9.2009
poslali mě na EKG jdu ve čtvrtek
no a to přibírání mám dojem že jsem už psala minule hned po kontrole že jsem nevěřila svým očím a uším za tři měsíce co jsem byla na kontole jsem přibrala 7kg,takže to je 79kg na 168cm takže machna.
POHYBY-tak jsem měla pocit že to cítím taky a pořád si myslím že je to ono,taky když ležím v klidu za zádech nebo na levým boku tak dole něco cítím co jsem nikdy dřív necítila ,ale segra řikala že to ještě nemůžu cítit,ale cítím.
JMÉNA: tak holka bude kristýna tu nejdřív přítel nechtěl ale nakonec souhlasil,jemu se líbí johanka ale to mě se nelíbí.a kluk:chtěla jsem petra nebo patrika tak jsem se rozmýšlela ale to se ani jedno přítelovy taky nelíbí tak jsem se rozmýšlela sama ale nakonec to bude uplně jiné jméno.po tom co mi tak náhle zemřel tatínek tak kluk bude po dědečkovi jíří.
jo a stou marodní jak jsem psala o tom doktorovi že mě nechce nechat doma no to je šou ještě to pořád není vyřešené takže pořád marodím u praktickýho,z práce mě poslali k firemnímu doktorovi,a šou pokračuje…
tak to jsem se rozepsala ale ted musím jít dělat oběd přítel jde zachvilku do práce.tak tak se mějte krásně a zase se stsvím
Leniku-zklamalo mě to že jsem lezeckou cestu jeden den dala a potom jsem si ji chtěla vylézt na zlepšení nálady, protože v neděli se mi první cesta nevydařila
No ale začínají se mnou cloumat hormony - normálně jsem se tam rozbrečela
.....sice jsem se otočila zády aby mě nikdo neviděl- a slzy mi tekly- já brečim a pláču bez průvodních znaku-naštěstí, jde to poznat jen podle slz..
Včera jsem mluvila na Skypu s Honzikem, tak mi řikal jméno našeho prezidenta, ukazovat papírové bouby co vybarvil a jendu červivou ![]()
Nikdy jsem ani já nelitovala H, protože jsem z něj nechtěla udělat uplakánka. Vždycky-to se zahojí, to bude dobrý. Potom se sam odřel, vstal a koukl řekl si to bude dobrý a šel dál. Jedna kamaradka, dělá pravyý opak vždycky přiběhně a hladí a fouká, taky její hočička je uplakaná. Někde se „tukne“a hned běží s brekem. je to taky asi dáno povahou maminky.
Pohyby- jak tady píšete, že něco cítíte, tak já si myslim, že u mě to ještě nemůže být pohyb… Minule si pamatuji že se mě sestřička ptala a pohyby citíte?? A já zmatená, že ještě né. To bylo asi až v 21tt, ale vždycky jsem si myslela, že to jsou střeva-nesoustředila jsem se na to.
Po veškeré námaze taky funím, schody mi hrozi jen v práci, bydlime v přízemí ![]()
Katy v Itálii, tak to budete spát jen pod tropikem. Jen se dívejte kde svítá, aby vám od rána nesvítilo na stan jinak z toho ráno budete mít saunu.
Kiki- Klárka bude určitě spokojená, jenom se vrátí trochu unavená? Sěti mají energie více a ještě ty trénovanější, jsou snad na baterky ![]()
Markit- s tím tatarákem jsem měla pořádné dilema! A chuť zvítězila, je to taky jediná restaurace, kde bych si ho dala.(teda znám ještě jednu v Karviné) A ještě jak jsi se bouchla do bříška, to bych se taky strašně vylekala. Já jsem měla s Honzíkem TP v lednu a v prosinci, jsem uklouzla na ledu, myslela jsem si že to dám-nedala a spadla jsem přímo na břicho-přímo megabřicho, tak jsem hned volala vystresovaná, tak jsem měla sledovat pohyby a na kontrole se dívali a mimi-Honzík byl v pohodě. Ty mimiskove musí byt v pořádném obalu
A máš pěkné bříško! Velké asi jako já.
Měřím 162cm a začínala jsem váhou na 53kg (zjistila jsem, že jak mam 51-+nemůžu otěhotnět-měla jsem to minule vyzkoušené, ale nějak jsem na to zapoměla a spoléhala na počítání plod.a neplod. Dnu, coz bylo naprd), ted jsem na 55kg s pochvalou od Dr. Že přibírám a nežiju, ze zásob. V tu chvili jsem si vzpomněla zase na Jizvikovou jak by ráda přibrala a nejde to - ááá už jsem dočetla, že je to v pohodě a jí se!!
Jackie - vítám tě mezi náma, už jsem si říkala, že noví už asi žádní nebudou, tak se pěkně rozrůstáme!
Jména - no zatím pořád nějak přemýšlíme nad klukem-to snad ne ! Jinak budu vdova, jak si to muj muz „hodí"
Holka je jasná už od prvního dítka- Terezek je hodně tak to bude Lucie. A kluk-kdyby náhodou, tak asi Maritn - ale to není konečná verze.
Wendiku-tak to se už taky těším an svatební fotečky!!!
Potřebovala bych zastavit rust prsou..achjo. Už ani nevím co mi více vadí, jestli to, že je mám nalité, jako při kojení a trochu tvrdé-přesně jako u kojení, nebo to že se mi zvětšily a bojím se že i jak přestanu kojit, že se mi zase nezmenší … No zkrátka těhu-depky. Naštěstí to do podprsenky ještě nandám ![]()
No mám z toho zase román ![]()
Tak se mějte spokojeně těhotně ![]()
Kač
Tak hokydnes hlasim totalne shnilou naladu,premlouvam se i do obchodu. Neni mi extra dobre,zas jsem uz 3 dny nebyla na zachode,tak jsem zduta a po delsi dobe jsem i blindila.
Nalada se odrazila na Klare,ktera natahovala do telefonu,tak jsem ji sprazila, ze teda pojede domu a skonci s tancovanim. Tak to zas,ze ne,ona tancovanim zije a ze uz teda brecet nebude.Matka krkavec.
chjo,skoda,ze neni nejaka sluzba,ktera by mne dovezla nakup. A taky uvarila......L.
Tak s náladou jsem na tom stejně. Do obchodu jsem po dlouhým přemlouvání došla, ale vařit už se mi taky nechce. Jinak jsem dneska byla na kontrole, všechno je ok. Další 10.9. Já těm kontrolám bez utz nějak nevěřím… . Koukl na mě jenom zespodu, tak nevím
Snad je všechno jak má být.
Copak delate??
Ja jsem zpocena jak mys
jeste jeden dortik a koncim hehe ![]()
cus tak uz jsem doma
Jizvi, super ze torecan zabira, taky ti ho mohli dat hned vid?
Me uz je taky nekdy lip, ale ty migreny jsou k pos…
Ja delam gulasovku z pytliku manzovi k veceri dokud to muzu cuchat, to jsem kucharinka co?
štikuš - jak zvládáš migrény?? u mě to prostě nejde jinak, než si vzít prášek, vyspat se z toho prostě nejde, když usnu, spím a ráno pokračuju tam, kde jsem večer zkončila..... jendou jsee to zkoušela vydržet apo 3 dnech nepřetržitých bolestí jsem to vzdala ![]()
Jizvičko - je fajn, že jsi začala přibírat, ale zas to až takhle moc nepřeháněj, nebo se pak neuneseš a špatně to půjde dolů.
Janysku - Jsem na Mrtvici, protože jsem zjistila, že mě sociálka ještě nemá po 2 měsících v seznamu nemocných a tudíš ani na seznamu pro vyplácení dávek, tak jsem z toho celá špatná. Vůbec netuším, kdy dostanu peníze. TAky mě nebude vyplácet Opava, která platí včas, ale Praha 4 a praha platí i s 2-3 měsíčním zpožděním ![]()
Ještě je tu problém, že mi přítel nemůže fin., pomoct, protože sám je úplně bez příjmu a soc. mu nic nedá, takže jsme zůstali úplně totálně bez peněz i zaplacených účtů…a to do mě pořát hučí, že musím být absolutně v klidu - zhoršuje se tetanie a docela dost ![]()
Jsem unavená, zhádali jsme se doma až jsem pohrozila Libčovi, že pokud do konce týdne nezačne řešit důležité věci, které pořát odkládá, vyhodím ho i kdybych mu měla sama zbalit věci. Už prostě nemůžu. Nezvládám to.
Jsou chvíle, kdy mě mrzí, že jsem do toho miminka šla, protože jestli Libora opravdu vyhodím, budu muset prodat byt, koupit něco menšího, splatit dluhy a dělat vše možné i nemožné, abych uživila 2 děti.
jinak jsem tenhle tyden u tchyne hlidame barak starame se o coklouse a ona je u svagrove v nemecku
jizvikova