Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
17.8.09 21:46
Katkaty píše:
Jackie doplneno :wink:
Hele nereste ze si date jednou parek nebo burger :lol: vsak jsme lidi ne? :lol:

Chachá, kdyby jednou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.8.09 21:50

hkač - i kdyby to bylo často, tak co? jídáváš to pořát, tak proč by s eto malěo tak strašně radikálně měnit v těhu - teda pokud nepřibíráš radikálně na váze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.8.09 21:56

.

Jé, vy jste drbny :lol: Díky za fotku bříška, já jsem hotová z toho že mám pupek jak blázen, ale koukám že jsme na tom podobně, akorát já tam těch špíčků mám víc, u tebe nejsou ani vidět :wink: Při Lále to na mě nebylo vidět pomalu až do porodu, ale teď mi vylezlo břicho už někdy v 5. týdnu. Hold je vidět to že jsem po porodu necvičila :oops: Ale hlavně že je všechno v pořádku. Screening v I. trimestru mám zdárně za sebou, můj doktor dělá i ve II. tak snad to bude taky v pohodě.
Jinak jména nemáme a myslím že to bude opět boj. Kluka jsme měli vybranýho Radovana, ten se nám líbí i teď, akorát má svátek 14 dní před tím než by se měl narodit, to se mi nechce dávat. Laury je mi líto, vánoce, narozeniny, silvestr, všechno během týdne a na svátek je ještě den dětí. Jsme se jí pomstili ani nevím za co. Tak u druhýho bych to chtěla nějak vyvážit, akorát bude těžký se shodnout. Holka by se mi líbila Viktorka, ale ta už neprošla :lol: Možná že Sofie, ale budu to řešit a naléhat až budeme vědět co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.8.09 22:25

Lochnes - jsou dny, kdy se to tu pomalu ani nehne a dny, kdy se nás tu sejde víc a paks e to pomalu podobá chatu :D :D

taky mi teď vylezlo bříško hodně brzo, někdy kolem 9 tt a hned do téhle velikost - resp. bylo ještě trošičku větší, teď se zmenšilo....... asi jak tuky klesly gravitací :D přecejen při velikosti 168 je těch mých 84 kg docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.8.09 22:35

Loíchnes - teď koukám, že podle metříků jsme obě 14+6 a přitom každé z nás zbývá podle netru do porodu jiný počet dní :O Tobě 120 a mě 176 trochu dost velký rozdíl........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.8.09 08:55

Já už jsem si těch dnů všimla taky, je to nějaký divný. Ty to máš dobře, nevím proč mě to ukazuje míň. Že by metřík věděl něco o předčasném porodu? To snad ne :lol:
Hele a míry máš dobrý já mám sice 185 cm ale 100 kg :oops: ale přísahám, odrodím tohle a hubnu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
18.8.09 08:58

Dobré ráno :D

zdravím nově příchozí…

holky, teda, my k mekáči zacházíme celkem často :oops: teda spíš nárazově, ale doufám, že to teda moc nevadí.. :?

Markit, krásný bříško.. Já už ho mám taky hodně vystouplý, hlavně večer.. a to je to první těhu.

Ohledně jmen, my asi žádný nevybereme.. Vždycky, když se mi něco líbí, nelíbí se to Alešovi a naopak… a teď se mi zrovna začala líbit Laura, když vidím, jak píše Lochnes.. :P

wendik, těším se na fotky ze svatby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.8.09 09:08
Markit.Hl píše:
hkač - i kdyby to bylo často, tak co? jídáváš to pořát, tak proč by s eto malěo tak strašně radikálně měnit v těhu - teda pokud nepřibíráš radikálně na váze…

Dobré ráno, holky :wink:

Markit, no já to normálně asi tak často nejím, ale teď mám na něco chuť výjimečně, jinak mi je spíš blbě, takže když jsem včera měla hlad a zrovna na tohle, tak jsem neodolala. Spíš mám strach z toho, co do toho dávají. Když jsem viděla průřez, tak se mi to moc kuřecí nezdálo, ale doufám, že to byl spíš ten obal než něco fuj.

Jinak koukám, že srovnáváte vaše míry. Já teda nicmoc, s váhou jsem bojovala vždycky, nejvíc jsem přibrala před těhotenstvím s Anežkou. V těhu jsem pak přibrala průměrných krásných sotva 12kg, ale v porodnici nechala sotva půlku a zbytku jsem se nezbavila dodnes. Dvě kg jsem shodila vloni na začátku těhu, jak mi bylo zle, ale od té doby už jsou dávno zase zpátky :oops: A když jste to prozradily, tak vás v tom nenechám a před tímhle těhu jsem měla při 170cm 76 kg :oops: (a teď minimálně další dvě kg nahoře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
18.8.09 09:12

hkac, tak to já při nějakých 172cm měla před těhu už asi 73kg.. teď jsem na 75kg.. :oops: obalená ze všech stran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
18.8.09 09:21

Caues holky,tak ja taky teda-170cm a nynejsi aktualni vaha je 77,5kg. A to jsem byla jeste i po Klarce na 64kg,ale pak jsem se holt pekne vypapala,dobytek.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.09 09:31

Cau kocky,
zdravim nove tehulky a taky gratuluju k uspesnym KO. Ja ted byla dva dny s malou na chate, ale v podkrovi je vnoci cca 29 stupnu a to mi nedela fakt dobre a jeste vedle sousedi neco palili a ja nemohla ani pred chatu. Dneska pres obed si me manza odveze, bo vecer nemuzu do auta :-(
Ve ct jdu rano na kontrolu pred amnio, tak snad bude vse ok. Prijde mi, ze uz citim pohyby, kdyz jsem vklidu,ale kdo vi, co to pri moji sileny zacpe je, co? :lol:
Je teda merim 170cm a pred tydnem u mudry jsem mela 68kg :oops: , to skoncim na nejaky devadesatce :roll:
 stika

• Citovat
  • Upravit
25926
18.8.09 09:50

Dobre ranko

Teda jste se krasne rozepsaly :wink:
A koukam ze tady jsou same vysoke tycky 8O hehe no ja pri mych 165cm jsem pred tehu mela 70kg :oops: prasatko, ale to uz jsem zhubla pac na zacatku roku jsem mela 76 ale to jsem se nastvala a hubla :lol: No a dnesni aktualni vaha je 66,6 kg 8O :lol: uz jsem myslela ze pribiram a dneska mam jeste min, no koukam jak puk hehe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.8.09 10:05
Katkaty píše:
Dobre rankoTeda jste se krasne rozepsaly :wink:
A koukam ze tady jsou same vysoke tycky 8O hehe no ja pri mych 165cm jsem pred tehu mela 70kg :oops: prasatko, ale to uz jsem zhubla pac na zacatku roku jsem mela 76 ale to jsem se nastvala a hubla :lol: No a dnesni aktualni vaha je 66,6 kg 8O :lol: uz jsem myslela ze pribiram a dneska mam jeste min, no koukam jak puk hehe :lol:

Neprovokuj, tyčko :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.8.09 10:29

lochnesko ja a tycka jo?? spis kulicka :lol: :lol: :lol: kde je mych 55 kg :lol: no ale ted si nestezuji i kdybych vic pribirala, je to pro mimi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.09 10:54

juch

cauesholky
ja pribiram uz mam 60kg :lol: takze co se cpu torecanem tak jsem zvladla skoro 3kg ya tyden :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex