Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
15.8.09 11:56

Ahoj holky.

Kiki a Katy, jste šikulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.8.09 12:19

Markit musime verit v lepsi zitrek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.8.09 12:20

hkac ahojky a co ty a metrik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
15.8.09 13:14

Holky,jojo,prachy,no,taky se budeme muset uskromnit. Byt na hypoteku,pujcka na auto,kterou jsme mysleli,ze uz brzo doplatime,ale spis to vypada,ze ji budeme muset prodlouzit a koupitnovy povoz,do tohoto bychom museli nacpat penize za novy rozvody a buhvico jeste. no,ja se rozhodla,ze si vezmu jen 2-letou variantu materske,cili slusny peniz a 3. a 4. rok budu chodit jen na castecny uvazek. proste treba vikendy,kdyz bude doma Martin,nebo nocni. nejak to splichtim. U Klarky jsem chodila na prisluzby do nemocniceted chci aspon ty 2 roky byt doma sakumpikum.Bohuzel,nevim,jak bychom za 7600 vychazeli,s Klarcinyma vydajema za tanceni,coz narazove byva i 2-3 tisice mesicne a to uz je znat. Nejak se tim zatim netrapim,Martin je seznamenej s mym planem,jen se ptal,jestli bude ve dvou letech uz bez plinek,samozrejme jsem rekla,ze jo,nebudu ho strasit,ze kluci jsou vetsi cunatka a asi to nebude jako u male,ktera byla bez plinek v 15 mesicich pres den a v 18 i v noci.

Jinak Markit,to ja teda brnenskou socialku musim pochvalit, na neschopence jsem od 2.7. a 5.8. mi te MSSZ dosla neschopenka za tech druhych 14 dni,co uz neplati zamestnavatel. Castka sice uchvatna,ale aspon poslali vcas.

Holky,drzte se, vse se jiste v dobre obrati. Ja je ted vypakovala ven a budu lenosit a dochystam Klarce kufr. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.8.09 16:07

Ahoj, zdravim vas vsechny. Tak je konecne vikend a ja si uzivam manzela :) u nas je krasne, tak se vyvalujeme na terase, ja sice ve stinu, ale je to prijemny :) Chtela jsem se zeptat, citite jiz nektera pohyby miminka? A jdete k zubari? Ja mam ze zubare hrozny strach, tak snad nebudu muset jit :? TAk vam vsem preji pekny den a fotku dam v pondeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.8.09 09:20

Dobre ranko

Jak je dneska??
Jak se dari blitickam??Uz je lepe?

Alexo zrovna jsem se taky chtela zeptat na ty pohyby a kde je citite?? Ja furt nevim ci to jsou streva nebo co :lol: Kde to ma byt citit? Niz vys?? :oops: :lol:
Ja jdu k zubari v zari, ale ja chodim co pul roku tak to tak vychazi :wink:

kiki prachy jspu svina co? Uz na ne kaslu, stacilo by mi mit proste na zaplaceni uctu a neco navic abych nemusela jist chleba s vodou. Jednou rocne na nejakou mensi dovcu a jsem spokojena :lol:

Dneska hlasim slunicko a frcim do prace. Vcera jsme delali langose mnaaam :-) a jeste ted smrdim cesnekem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
16.8.09 11:56

Ach juuu - Markit, Katy vše se v dobré obrátí - MUSÍÍÍ :! Jste šikulky, vy se s tím poperete :wink:

Pohyby - Katy,Alex já nevím, mě přijde,že je fakt asi už cítím. Když si v klidu lehnu, úplně se uvolním, tak v podbříšku dole cítím - jakoby bublání - nevím, střeva to být podle mě nemůžou,protože normálně jsem to v těch místech nikdy necítila…

Jinak my jsme včera oslavili manželovu třicítku, tak bylo veselo :D Grilovačka, kytara, ohýnek, cca 35 lidí a pařba do tří do rána. Jsem si říkala,jak to ráno proberu s malým.Nakonec vstal manžel a nechali mě spát do devíti 8O :) sem fakt nevěřila.Teď jsme doklidili tu spoušť a jdu vymyslet rychlo oběd.

Krásnou sluníčkovou neděli všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.8.09 14:50

Teď jsem se probrala k životu :D prospala jsem celou noc, dopoledne vstala akorátna snídani a spala až doteď...... ono je fakt, že včera jsem šla spát o půl 4 ráno, vstávala o půl 9 a celý den už nespala… tak jsem to snad dospala a bude klid. Libča uvařil polívku, naškrábal bramborky a já udělám jen nějaký steak..... rychlovka :D

Alexo - já už mám 1 zubaře za sebou, nejdřív mi do klasické preventivní prohlídky spadly nevolnosti a vypadla bílá plomba, tak mě púak objednala o měsíc později, až se žaludek trochu uklidnil a udělala plombičku. Trnula jsme, jak to zvládnu bez opíchnutí, ale byla jemná a dopadlo to dobře. žádná bolest....... taď si tak plánuju kontrolu na říjen a po narození prťátka asi další… stajně mi tot ak nějak co půl roku vychází :D :D

kiki - já určitě plánuju 3 letou mateřkskou, taky je fakt, že na tu 2 letou nemám dost velký příjem....... a pokud bude potřeba, budu při mateřské přivydělávat..... Libčova mamka už bude na důchodě...... takže to bude relativně možné..... navíc Kity je velká holka :D :D

POhyby - taky už jsem cítila, když jsme lehla na záda takové jako by bublání - chytře nazváno :D - a jsem přesvědčená,ž e to střeva nebyla..... to přece znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
16.8.09 17:02

Tak i ja citim bublani v podbrisku a taky si myslim,ze je to mimis, je to uz tak 5 dni,kdyz lezim na zadech a jsem v klidu.Jo a taky parkrat,kdyz jsem byla skrcena u notebooku,asi se mu nelibi,ze ho utlacim. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.8.09 17:57

Holky normalne jsem se ted docetla ze se v tehu nemuze ani tvaruzky :cry: je to pravda?? 8O To je ted jediny syr ktery jim a bych se uzrala toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.8.09 19:12

kiki - taky když se zkroutím, tak cítím…
katy - neřeš a dopřej si, co máš rída, ju? jinak bychom nemohly jíst nic.

Jsem teď auau… chtěla jsme pověsit plavky z okna, chystala jsem si šňůru, ale jak jsem se natahovala, stále jsme na 1 noze a pod ní aniž bych to věděla list papíru..... podjel a já narazila bříškem na parapet..... a docela to zabolelo, zkoutila jsme se v postali a snad bude vše OK..... první, co jsem ucítila jak jsme vbyla stočená vylo vlnění prcka a nekrvácím, takt o snad bude dobrý......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
16.8.09 19:23

Marki,taky myslim,ze to bude OK,vzdyt jsou tam pekne schovani pod vsema tema obalama :D boli to spis tebe. katy,to jsem teda neslysela,ze by se nemely tvaruzky.

Jinak jsem klarku odvezli na soustredeni, byla naprosto nadsena,moc se ji tam libi, no bodejt, hotel je opravdu luxusni, ja tam byla pred rokem prednaset a rikala jsem si,v jakeze to jsem nadhere a takovy 6-leti caparti tam budou travit 5 dni. Vsak taky cena soustredka-4500 bez dopravy :? No a jak jsem se tesila,ze budu mit klid po dvou mesicich,kdy spolu travime 24 hodin denne,tak uz mi tu prijde dost ticho :roll: se chci videt ve stredu, to uz budu asi regulerne truchlit, takhle kdyz jea treba na skolku v prirode,tak jsem chodila do prace a uteklo to,ale ted jsem doma,mam sice naplanovanej uklid,ale to je otazka jednoho dne..... Zdravi Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.8.09 19:32

Holky jste me uklidnily, fakt jsem z toho spatna a zrovna jsem jedno kolecko snedla :oops:

Markit jejda davej na sebe pozor 8O ale urco bude vse ok, mimis je hodne chraneny, ale davej na sebe pozor :wink:

kiki to ja jsem bulela prvni den jak Adik odjel, ale pak jsem si trochu zvykla ale uz se na neho tesim :wink: Klarka si to urco uzije a ty si odpocin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.09 19:46

Ahoj holky. Tak jsme konečně zase doma.

S tím, co se může a nemůže, je to fakt síla. Já jsem to dost studovala, a opravdu bychom nemohli skoro nic. Přiznávám, že se v tomhle ohledu dost hlídám, ale třeba na bráchově svatbě jsem si dala uzeného lososa, protože jednak jsem na něj měla chuť a taky proto, že to byl předkrm součástí svatební hostiny a já už měla tak šílený hlad, že jsem si ho prostě dala. Hermelíny a plísňové sýry obecně ale nejím. Naštěstí na ně ale nemám chuť, takže je to v pohodě. Minulé těhu jsem jedla ve velkém paštiku Majka, to bylo jediné, po čem mi nebylo zle. Teď nic takového nemám, je mi zle víceméně po každém jídle. Jinak MUDr. Koucký radí hlídat si hlavně datum spotřeby, jeho těhotná manželka se prý v ničem neomezuje a jí to, na co má chuť. To mě uklidňuje asi nejvíc :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.8.09 19:55

hkac uzeny losos se taky nemuze? 8O ja to fakt kaslu, tak ted jsem mela dobrou veceri, jeden krajic chleba s koleckem tvaruzku a jeden chleba s uzenym lososem :oops: :lol: Ja taky nejim plisnove syry a to bych si i dala hermelinek mnam ale nevedela jsem ze ani tvaruzky ne :evil: ja to kaslu fakt, asi vseho s mirou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí