Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
já se snad nikdy nezapojím, vůbec vás nestíhám ![]()
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám… přišla jsem se pochlubit fotečkou z utz, byla jsem u dr.v pátek. Průměr hlavičky 30mm,. prý už se teď miminko neměří celé, ale jen hlavička. Podle toho jsme prý v pátek 15+4, to znamená dneska 16.týden…
http://img01.ecards.cz/…812895_J.jpg
a jak jsem se ptala na ten screening v I.trimestru, myslím, že jsem ho neměla, teda aspoň po mě nikdo peníze navíc nechtěl. Doktor mi dělá utz při každé návštěvě, jednou mi brali zkumavku krve, ze které prý žádné výsledky nejsou, až po dalších odběrech. A ty mi brali teď v pátek, hodně krve, na krevní skupinu, HIV, žloutenku, krevní obraz, a asi i tripple test.. nic mi neřeknou, u těhle věcí mám v průkazce razítko s pátečním datumem, za 14 dní si mám zavolat. Tak snad to bude OK.
Všem přeju krásný pohodový den, pohlaďte bříška ![]()
Tak se snažím se polepšit a jsem zase tu ![]()
Čekám dneska že mi budou volat od dr kompletní výsledky z toho NTčka (včetně krve), ale myslím (doufám), že bude všechno ok.
Mám z toho UZ fakt povedenou fotečku, ale jsem děsně líná jí scannovat ![]()
Jinak už pomalu okukuju dvojkočáry a jsem z nich zatím děsně zklamaná
Janéčko, který jsem myslela že bude super, se mi v reálu moc nelíbilo (bylo nízký), tak teď ještě mám jedno želízko v ohni, nějakou novinku, tak musím najít obchod kde se dá omrknout. No ale budu se muset rozloučit se stávájícím kočárem a to se mi táááák nechce, je úžasnej. Až to bude jistý, tak vám sem případně hodím info, kdyby jste některá měla zájem kupovat ne uplně novej kočár, ale přesto v záruce - Je to Quinny Speedi.
Taky se mi už konečně dělá trochu líp, ještě to není uplně stopro, ale je to lepší než to bylo.
katy změň mi prosím TP na 16.2.
Tak a teď jestli mi to Mates dovolí tak vás jdu kus dočíst ![]()
miso jee krasna fotecka
a tripple budou taky urco v poradku ![]()
Ppeti to je super ze si najdes na nas cas, joo quinny ja chci taky ale buzz
a neboj muzes jeste pul roku jezdit
vysledky taky budpou v poradku hned napis
a nebud lazy a nascenuj fotecku ![]()
Holky, my okukovali kočárek Camarelo.. je to nějaká novinka, trojkombinace a vyjde na 10.000,–.. Moc se nám líbí ![]()
Katy, vypadá to, že jsme na tom nějak podobně.. dr.ti změnil termín porodu na leden?
Já teda nečekala, že už bych byla ten 16.týden, ale dr.mi zatím termín porodu nemění…
Kdy asi tak doktor vidí pohlaví miminka? Jsem nějaká víc a víc zvědavá..
miso jojo podle ms mam tp 3.2 ale podle utz 31.1
pohlavi jak u koho, jak je mimco otocene. Ja asi pujdu na utz ted v cechach a to budu 17+ tak snad uz neco uvidi, ale na velky utz tady jdu 10.9 ![]()
Ahojte,
vy jste ale za vikend napsali stránek!!!
k jídlu - včera jsem měla taky zakázené jídlo tatarák
, ale vyvážila jsem to šopským salátek, ale nejedla jsem ten sýr. Měli jsme vše tak s manželem na pul. Co kdo chtěl to si vyzobal - teda já jsem vyzobávala rajčata:-) potom zbyla jen okurka, papriku-nejím, bála jsem se že mi ztěžkne v žaludku.
O víkendu jsme byli v Rakousku, noci byly ve stanu tepĺé, tak pohoda, stejně jsem byla dost unavená, tak jsem zalehla prvni, ale než jsem usla, tak taky zalezli manžel a kamoš, který jel s nama. Chytli jsme na stanovani super flek, tak jsme meli nějaké soukromí a nekoukali druhým do „talíře“,protože to tam bylo dost namačkáno. V sobotu jsem lezla na skalách taky, „dala“(vylezla) jsem 3cesty,ale lehčí, v neděli jsem „dala“ s pomocí 3, ale manžel mě občas vytáhl, připadala jsem si, že má po Redbulu-dává křídla jak mě táhl. Při tom v sobotu mi šla, natáhla-nacvakal jsem si karabiny a neděli nešla
Tak mě můj výkon zklamal. Ještě při prvním výstupu mě štípl čmelák, tak mě kluci obvinili z dopingu
, a ještě že mám těhu-doping
, což dle výkonů vůbec nešlo říct. Tak jsme to přisoudili únavě…
Manžel a kámoš, ti lezli „jak draci“, davali obtížnosti: dlouhé7+, 8-,+, takže ti se opravdu vyřádilia zvýšili kondici. A aby dlouho manžel neodpočíval, tak ve středu jedeme do Krasu, aby konečně „dal“ lezeckou cestu „letecká havárka“, z které pořád havaruje. A hlavně, až ji vyleze, tak dá kliiiid!!!
Dneska konečně budu mluvit s Honzíkem, po skype, už se mi po něm stýská a ve pátek jsem s ním chtěla mluvit telefonem, tak Hanka-tchynka, mi řekla, že teď si hraje tak ho nebude rušit. Byla v chatě on venku. Tak mi odvakladala, co jedl…
to mě vůbec nezajímalo-už mám vžitou teorii-u plného talíře hlady neumře. Tak ona ho nebude rušit- ale že když on mluví, tak pořád mu ona do toho kváká.
No už ted se těším na pátek. Tak jsem si zase trošku postěžovala. Jinak nemám komu… ![]()
Dneska jede manžel kupovat jídelní stůl, do sconta, včera jsme ho byli očíhnout, tak celkem dobrý za 3tis a barva třešen. Tak budeme mít dneska malou radost. Kuchyn zatím stoji
prý tento týden na ni bude pracovat… udividím.
Mějte se děvčata!
vítám lochnesku mezi náma!! ![]()
gratulace k úspěšným KO a výsledkum!! ![]()
a žádná „blinkající“ tady mezi náma už není???? To by bylo super!!
Kač
Lochnesko - super,že ses přidala - vítej ![]()
Katy - to máš dobrý, to jsi vedená jako těhulka u nás i tam? - že jdeš v ČR na UTZ?
Miško - krásná fotka ![]()
Byla jsem dnes na KO kvůli tomu krvácení. Už nekrvácím,na UTZ vše OK,ale mám zobat ještě tabletky a mít klídek. Za týden další KO. Říkala jsem dr. že možná už cítím pohyby a on mě utnul,že je to blbost a že jsou cítit od 18. týdne
Tak mě docela nakrknul,ale pak jsem si myslela svoje
- jako chlap, nikdy těhotnej nebyl,takže to nemohl nikdy cítit a podle některých z vás je to možný
Prostě něco cítím a hotovo ![]()
Kač - jak tě tvůj výkon mohl zklamat - jsi těhulka.Jako jsi dobrá už jen v tom,že máš odvahu lézt. S tchýní to máš asi na prd viď. To moje paní máma, by se pro všechny rozdala a je tak neskutečně hodná,až mi to někdy taky pěkně vadí. Hlavně u malýho - furt jen ťuťu ňuňu; Štěpánku sem, Štěpánku tam; všechno mu povolí; žádný hranice pro ní neexistujou; pořád ho něčím krmí; když začne plakat, protože něco zakážu - ona ho hned chce objímat a litovat atd atd. No prostě si nevyberem. Kolikrát se neudržím a snažím se jí to vysvětlit tak,aby bylo dobře na obou stranách - ale zatím bezvýsledně…
Katy, já jdu na další KO 11.9., takže už by to vidět mohl.. ?? pokud se prcek nenatočí zase zády… týjo, jsem z toho na větvi…
Leník, děkuju ![]()
pohyby? páni, ty se máš.. cítí je tady ještě někdo? já se béjím, že to nepoznám.. jaké to je?
Kač, jsi dobrá.. mě stačí vylézt schody a funim ![]()
míšo- některý z nás píší, že když si lehnou na záda a jsou úplně v klidu, tak cítí dole v podbříšku - já tomu říkám „bublání“. Je to možná tím, jak se tam mimčo mrská a víří plodovkou-nevím. Ale vůbec se nemusíš bát, pohyby určo poznáš, za dva měsíce určitě.Ke konci těhu mu budeš domlouvat, ať tolik nevyvádí ![]()
Kac jeee tatarak miluji
my pojedeme do Italie pod stan tak to snad dam jak rikas ze noci jsou teple
A jsi dobra s tim lezenim, davej na sebe pozor ![]()
Leniku no nejsem v cr vedena jako tehulka, ale svagrovka me objednala u sveho gyndare pac chci aby me zkontroloval pac tady se na tebe nikdo ze spodu nepodiva
a budu si to platit ![]()
miso no to by snad uz mohlo byt videt jak se mimis ukaze ![]()
Leníku, díky za popis, teď se budu sledovat ![]()
Myslim, že už jsem pro okolí, hlavně teda pro toho mého, dost otravná, jak furt všechno řešim, dokola o tom mluvim, na nic jiného snad ani nemyslim..
ale já myslim i na jiný věci… občas ![]()
Katy, to doufám ![]()
Už jste přemýšlely nad jmény? Mě se každej ptá a nemám žádný nápad, nic se mi nelíbí…
Ahoj holky,zdravim,tak Klarce se nasoustredku zatim libi a trenink maji 4× denne,takze docela sila,se mne chudina vrati uplne grogy. vcera vecer prej meli party a dnes budou mit zas. Tak takto si uzivaji 6-lete deti,jsem rada,ze to nevidim ![]()
Taky jsem se chtela optat na jmena,co ma kdo vybrane, tak za nas holcicka by byla Adelka,ale panc uz vime,ze to bude kluk,aspon podle jistoty pana dr., tak to bude Matyas,tatka se nejdriv netvaril,ale uz jihne. A co vy,jaka budou jmeny,teda kdo ma vybrano.......?L.
Katy - tak to jo. To bych taky určo takto řešila.
U nás jména: Zatím se nám zamlouvá Anežka a Filip.