Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1368
21.8.09 14:32

Ahoj Holky :-) nestíhám moc dočítat :-( týden jsem byla na chalupě a vy jste se rozepsaly… zběžně jsem to proletěla..koukám, že chutě se vrací, špatně už nebývá :-)
Já jsem už taky v pohodě (docela…jen se mi pořád nic nechce :oops: a pořád bych spala)

Těhu kalhoty - když jsem byla těhotná s Vojtou, koupila jsem si dvoje na burze v Těšíně (Markit, to zas tak daleko nemáš :-) :-) vyšly na 700,– jedny - takže jsem měla dvoje za cenu jedněch obchodových :-) doufám, že tentokrát se do nich taky akorát vlezu :-) a nebudu muset utrácet…zatím chodím v kalhotech na gumu nebo bokovkách :-)

zatím se mějte, jdu dočítat…nebo spát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.8.09 15:30

Stiko - tak chlapeček, gratuluji, to je výborný :) U mě to bude ještě dlouhé tabu, snad to vydržíme!

Kač - malý Štěpula je celý,ale celý po tátovi. Ze mně nemá ani ťuk. Ale má to i jednu výhodu - nemůže říct, že je to sousedovo,jak celou dobu před porodem ze srandy tvrdil :D Jinak bříško máš krásný a kalhoty taky, musí být pohodlný. Já mám z CA z předchozího těhu, ale jsou černé a slabé. Na zimu budu muset sehnat něco teplejšího. Můžu se zeptat ,jaká je to značka? Taky vůbec nevím, jak budu řešit zimní bundu - jaký střih a vůbec co bude vhodné na takový buben :)

Berenike - zdravím :wink:

Jinak u nás prší. Včera jsme si užili krásný společný den ve třech- měli jsme čtyřleté „výročí“ svatby. Vyrazili jsme na koupalko a pořádně jsme se vyřádili.Na večer jsme pak zakotvili v restauraci,kde jsem se nééé najedla,ale přejedla 8)
A jak se máte vy? Jizvi a ostatní, co vás trápí ještě nevolnosti - jakpak je ??? Lepší se to? myslím na vás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.8.09 16:54

Ahojda štiko moc gratuluji k chlapečkovi a chci se zeptat jak ti to zjistili,jestli z ultrazvuku nebo jinak.Já byla ve středu na kontrole a doktorka mi neudělala ani ultrazvuk,jen mě prohmatala.Když jsem škemrala,jestli už by třebla nešlo zjistit pohlaví tak mě u:,–(ila že ne,že je hrozně brzy že až tak od 20 týdne…a já doufala že na svatbu už bychom mohli vědět…
Jinak je mi mizerně,bějak nemůžu domarodit.V krku už mě sice nebolí ale mám rýmu jako prase…kapesník ani nemůžu položit z ruky tak si asi dokážete představit jakej mám frňák… :cry: No doufám že se toho do příštího týdne zbavím a že nebudu mít zkaženou svatbu :cry:
Kac jinak kalhoty jsou fakt perfektní,sedí ti skvěle.A s břichem už jsem teda taky trochu napřed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.8.09 18:01

ahoj holky
tak jsem doma
v po mam KO, doufam, ze mi udelaji UTZ kdyz je ta kontrola uz po 14dnech, jinak na sreeningu jsem byla tohle POndeli a brali mi krev tak doufam, ze vysledky do KO budou :(
jinak se chci zeptat, jestli je sance, ze mi PO uz reknou pohlavi? mudra rikala ze od 16tt a ja budu 14 +3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
22.8.09 09:03

Ahoj Jizvi,ja vim pohlavi od 13+2,ae cekame kluka a to je pry jednodussi urcit,kdyz je hezky natocenej.......Ja ted toho hajdalaka skoro necitim,tak se uklidnuju,ze je holt natocenej dozadu,sem tam to tam zabuble,tak je snad vse OK…Jinak vcerejsi nocni chute,asi 23 hodin- rybi salat jsem zakusovala utopencem a dojela se asi 4 lzickama Granka......a jak se mi kraaasne spalo :D

Jinak jsme uz zase komplet,vcera jsme si dovezli Klarku,nutno rict,ze ji soustredeni zase posunulo dal,bylo videt,ze fakt makali,meli asi 3 vystoupeni a uroven je trosku jinde........L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.8.09 09:25

ja uz mam 61KG jsem to za tyden nejak dohnala :roll:

asi si uz budu muset koupit kalhoty na pupek
jinak ja bych porad pila naleev na hlavkovej salat a porad jim rajcatovej salat
ted jsem snidala bonbony :(
ze me bude koule :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
22.8.09 09:44

Ahoj Jizvi,bud rada,jen pribirej,myslim,ze s dvojcatkama to zase hooodne rychle zhubnes. I kdyz moje svagrova ma dvojcatka a to byli andilci hned od narozeni,a jsou dodnes a to je jim 4 a pul. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.8.09 09:52

asi jsem dohanela tu vahu za cely problity mesie,,,jinak s tema cipkama je to v poho, ale bez nich des a bida, takze si musim v PO rict zase o par baliku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.8.09 13:34

Cau kocky,
Jizvi, to je super ze nabiras
Me pohlavi rekli z utz
Jinak kaja nam dava kour, vstala v pul sesty a od rana jeci ze chce za babou na chatu, ze se ji tu nelibi, nic nechce, triska vecma atd, asi ji tam vecer odvezeme, akorat se furt hadame jak jsme na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
22.8.09 15:50

Pohyby Holky, nechci Vám brát iluze… ale pohyby dřív jak v 19-20tt neucítíte a jako prvorodičky možná i později…já si taky asi před 3 týdny myslela, že už cítím pohyby,ale bavila jsem se s doktorem, jsou to stahy dělohy, jak se zvětšuje, případně nějaké jiné „křeče svalů“ prostě pohyby to nejsou, takže pokud necítíte nic nezmatkujte :wink: ty 10-14cm uzlíky stejně ještě nemají sílu dokopnout až k bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.8.09 17:37

Berenike, me rekl mudr ze uz jako druhorodicka muzu cejtit pohyby od 16tt s kajou jsem je cejtila az od 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.8.09 19:00

Ahoj holky. Ty chutě vám teda závidím, mně je teda permanentně pořád zle, i když :poblion: jsem naposledy předevčírem (ťukťuk). Ale i tak přibírám, protože než zjistím, po kterém jídle je mi líp, tak do sebe něco dostanu :wink:

Pohyby necítím a taky si myslím, že u prvorodiček to dřív než v 18.tt nebude. Anežku jsem cítila poprvé v 19+0 a bylo to spíš dřív než je průměr. Teď už je vyhlížím skoro každým dnem, Štiko, díky za naději, že se jich třeba brzy dočkám. Každopádně neočekávám, že hned budou denní a neustálé. U Anežky to bylo zezačátku třeba jednou za týden a jinak nic.

Pohlaví neznám a nejspíš se ho dozvím až při porodu. Ale mně je to fakt úplně jedno, výbavičku pro nejmenší máme spíš klučičí (Anežce jsme kupovali všechno spíš modré, protože jsme pohlaví taky do poslední chvíle neznali a jak říkám, lepší holčička v modré než chlapeček v růžové).

Krom nevolností mě teď provází šílená únava, která teda není jen z těhu. Anežka chodí spát večer nejdřív v deset, ráno vstává v sedm a přes den spí jen velmi zřídka. Děsím se příštího týdne, kdy začnu chodit do práce a budu vstávat o dvě hodiny dřív (a chodit spát stejně). Když je manžel doma, tak můžu jít spát dřív než Anežka, ale on chodí z práce až v osm a minimálně dvakrát v týdnu je pryč, třeba dneska :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.8.09 20:40

holky me uz je dneska zase zle, zase jsemhazela :cry: :cry:
jo a pohyby citim, zvlast kopani do mocaku :lol:
proste tam jsou nacvaknuty a me se teprve zacina delat bricho tak asi maji malo mista
jinak jsem shanela tehu kalhoty aby me tto netlacilo na pupik a nic, bud extra velky, nebo naopak prilepeny na nohy coz v oblasti stehen nesnasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
23.8.09 13:14

Ahojky,
tak já mám dneska obrovskou radost, protože mi před chvilkou dorazil domů kočárek a jsem z něj úplně nadšená. Tak si pouštíme instruktážní DVD a skládáme z něj všechno co jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.8.09 14:31

Berenike - samo,že necítím kopance do břicha jako v 7 měsíci. Mluvím o tom,jak se tam prcek hejbe, víří plodovou vodou a to je cítit uvnitř dělohy.Křeče svalů a stahy dělohy si nemyslím,že to jsou. Já to cítím jako „bublání“.Ale to je jedno-jen píši o svých pocitech. Samo, že jasných pohybů se určo brzy všichni dočkámea poznáme to nééé na 100 % ale na 200% :D

Jackie - to je super, můžete studovat a trénovat,paráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital