Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1329
24.8.09 20:36

Ahoj holky,

pročítám letem světem, abych byla trochu v obraze. Teď to bude ještě horší, protože jedeme na dovolenou. Tak se mějte pěkně a nepřipouštějte si žádné starosti.

Pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.8.09 23:17

Weweriko - tak to je teda hustý s tím doktorem. Nové mimčo ti musí přeci vzít a tím budeš mít možnost mu opět vše vysvětlit, jak na tom jsi a jak je to složitý a Tadíka ti veme-to mi neříkej- to by nebyl člověk !
Markit - výborně, a výsledky budou už ve středu (v pondělí) - psala jsi do 14 dnů, tak to je super. Jakpak jsi to zvládla s tou migrenou - aj už to čtu au au - opatruj se a ať je ti ráno líp :roll:

Jizvi - kluk + holka - to by byla super verze, to by bylo pěkný,kdyby to vyšlo.Nu, ale podle toho co píší holky - jistota = únor 2010 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
25.8.09 08:32

Ahoj holky,moc gratuluju markit ke kontrole a Jizvi,no to by bylo uzasny,parecek,moc Ti to preju. Hkac,ja vim,ze se to lehko rekne,ale zkus se netrapit tim,ze by se mohlo neco zvrtnout. Ale chapu Te,taky se ted o mimino bojim vic nez u Klarky a to jeste bez Tvych zkusenosti.......

Tak ja byla vcera taky na sonu. Ale naprosto neplanovane,o vikendu mne pobolivala prava ledvina a vzhledem k tomu,ze jsem si zobla zanet ledvin v tehotenstvi u Klarky a ledvinova kolika bez moznosti analgetik je opravdu zazitecek,tak jsem nabehla k nam do detske,jak vite,delam na urologii.

Tak na sonu nastesti nic, ani jsem necekala na vysledek moce a sla s Klarkou,nicmene mi za pul hodiny po odchodu volal MUDr., ze mam zanet jako prase a je to na ATB. Domluvili jsme se,ze nez davat ATB tak na pass blint,ze pockame na vysledek kultivace,je to ztizeny jeste tim,ze muzu jen neco malo z ATB.No mam velkou radost.

Ale mimise jsem videla, od hlavy k prdce 9cm a prej je dost zivy, Protahovalo se,hybylo pusinkou, velebilo se do tureckyho sedu,mavalo na Klarku,tak tomu je dobre. No tak uvidime,jak dopadnu,zatim mam dostatecne piut-coz delam a ted se ukaze. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
25.8.09 09:05

Ahoj holky,nemám pořádně dočteno,tk zatím nebudu moc reagovat nezlobte se.chodím ted na vyšetření s prvním synem,má operovaný reflux a špatnou ledvinu,tak zase se jim něco nelíbí tak lítáme po dr..,dneska jedu s miminkem do Zlína na screening tak snad bude vše ok!

Leni-diky za zprávu :lol:
tak se zatím holky mějte a já se pak ozvu jak Vás dočtu!ž dojedem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
25.8.09 09:12

Ahoj holky,

tak zase nakukuji.. všem gratuluji k úsoěšným KO.

Markit, je ti je?
gratuluji k puzzle :wink:

hkac, mě taky často bolí hlava třeba pár dní.. a myslím, že to je fakt málo tekutin.. snaž se víc pít..

Koukám, že už hodně znáte pohlaví, já doufám, že na další KO už se ho taky dozvím…
a včera jsem volala na výsledky krve, na plodovku nepůjdu, ale něco tam zvýšené bylo, tak pojedeme ve 20.tt.na nějaký kontrolní genetický utz.. doufám, že je to jen rutina.. :?

taky už bych chtěla cítit pohyby, ale bojim se, že to snad ani nepoznám :oops: vy už tady máte většinou dětičky, tak víte.. no, času dost, snad to rozeznám..

Mějte krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
25.8.09 09:12

Kiki, to je mi líto.. drž se, ať je ti líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
25.8.09 09:44

Ahoj, holky,
jen jsem chtěla napsat, že žiju - ale nemám vůbec dočteno, jste byly opravdu pilné :)
Dovolená byla moc fajn, odpočinuli jsme si a ještě stihli vymalovat ložnici a připravit místečko pro prtě. Všem gratuluji k úspěšným kontrolám, my jsme taky v poho, akorát genetický testy nás teprve čekají - výsledky až koncem příštího týdne.
Zítra nastupuji do práce, takže vás budu asi sledovat méně, ale určitě občas nakouknu, jak se vám daří. Mějte se co nejlépe a pozdravujte drobečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.8.09 10:42

Krásný den

u nás hlásím oblohu bez mráčku,takže paráda. Na koupalko ale dnes nestihnem - jdu odpo k dr. tak snad zítra to vyjde. Jak se máte vy ?

Kiki - teda, ať se z toho brzy dostaneš - jak dlouho trvá léčba?
Petrašku - malej měl taky v prvních dvou měsících problémy s refluxem, ale naštěstí se to srovnalo. Napiš co mimi na UTZ a neboj se, screening dopadne dobře :wink:
Misajelen - při prvním těhu jsem taky šla automaticky na genetiku ve 20 tt. Teď nevím, zda mě to čeká? Dnes jdu k dr., tak se ho zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
25.8.09 10:54

Zdravím všechny spolutěhulky :D Chtěla jsem se zeptat jestli už jste některá byla na utz s vaší drahou polovičkou,popřípadě na kolikátý týden to plánujete.Prý pak od vyšího týdne už není mimi vidět celé,už se nevejde a není to tak dobře znatelné.Chtěla bych tam vzít ,,skoromanžela,, :D a nevím na kdy naplánovat.jestlimůže i když dělá vnitřní ultrazvuk,nebo až od toho přes bříško,kdy je to vhodné a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.8.09 10:56

Ahojte,
Dlouho jsem se neozyvala, ale pisete pěkně rychle dalo fušku vas dočíst.
Asi nestihnu reagovat na všechny.
V neděli me (pro zmenu-minuly týden to byl čmelák) štípla 2×vosa, vlezla mi do boty! Nevim co ji tam tak pritahovalo. Sla jsem se natrhanýma švestkami v tricku a opatrne naslapovala, protože tam byli kopřivy a uz je jedna žahla, a nejaké pichlave roští. Myslela jsem ze to byl POŘÁDNÝ trn, ale nedalo mi to, že by tam silně a propíchl mi botu a nez jsem stacila ohnout se -kousla po druhé s..... no bolest příšerná. Bodnutí čmelákem minulý týden, procházka růzovým :,-(em!! No hruza. Prijeli jsme domu a nadělění, začala jsem krvácet. :( Tak jsem přemýšlela z ceho? Potom mě napadlo, že jsem H přenášela v sobotu- vytuhnul ve spaci místnosti na chatě, ale my spali na dřevníku-venku. Manzel mel spoustu starostí, tak jak jsem se zeptala jestli na chvilku muze, tak mi řekl, ze nemá cas… :( Tak jsem H musela přenést sama a citila jsem ze me trosku bolelo. Krvaceni v neděli vecer a v noci bylo slabe, tak jsem hned rano vybehla k Dr., tak mi řekl, nejdřív, ze zadny hematom nevidi, a potom ze maly tak je, tak jsem vyfasovala ascorutin 3×1tbl. Cetla jsem příbalový letak a pro tehotné-nevhodne. Jinak prtě se hýbe a srdíčko taky v pořádku. Tak jsem zustala doma a lezela. No dneska je mi hur nez včera. Včera ještě odpoledne jsme zašla pro Honzíka na příměstsky tabor. Byl nadsený libilo se mu tam, coz mi spadl kámen ze srdce. Ja jsem se ptala co mel na obed. Řekl pizzu-coz on nejí, tak jsem ho zeptala jestli ji jedl, on ne, on že mel testoviny na sladko(-coz se mu clovek taky nezavděčí,)tak řikal, ze snedl pulku. :roll: No tak to jsem zvedava s cim prijde dneska, jestli s hranolkama, které taky neji, tak asi mu budu davat obed s sebou? No budu vyčkávat. Svacinu celou mi prinesl s sebou a snedl pouze pulku jablka. Dnes vyfasoval cele jablko a mrkev,do zálohy rohlík, tak doufam, ze to sni. S jidlem to je neustaly boj, ale uz nejak moc nebojuji- u plného taliře nikdo hlady neumřel.
Včera zase večer dostal amok a byl zraly na pěst - je to převtělený terorista! Nejdriv rev, když jsem ho požádala, aby odnesla papirek co byl na zemi do kose. Řekl ne. Tak jsem mu rekla, ze je lenivy jak veš! A on ty jsi taky leniva. Tak jsem mu hned rekla a kdo ti chysta veceri?, pere prádlo? sklada ti jej?, a spoustu další věci? To spustil brekot, ze si chtel jen sundat tricko a potom to uklidit....... No hruza! A další věci na toto navazující- ještě že si najde lepší maminku. Potom řev, že nebude mít maminku. No lepší studená sprcha, ale nemuzu ho tahat do koupelny a přetahovat se s ním. Potom mě nutil, abych uklidila PET lahev-odnesla. Tak jsem mu rekla, ze ne. Zase rev, ze nechce mit lenivou maminku. A vecer po ostříhání a umytí, byl zase k sežrání :oops: ! Jak jsem koukala ještě na počasí, tak se ke tulil a hladil po ruce. Kdyby byl tata doma, tak si něco takového nikdy nedovoli, protože by dostal masáž, pořádnou! Hned po prvnim slovu! Já nejsem na nej takova tvrdá a tělěsné trestání se mi příčí, on to asi vycítil, tak mě dráždí. Možná to je i tím „stavem“, ze me lehce vytočí :evil:

Kiki- doufam, ze se na konec tem ATB vyhneš! A at to máš co nejdříve v pořádku a za sebou!
Jizvi - to budes mit super páreček kluk a holka!!! Ideální kombinace!
Markit -migrena je … Ještě když ani prášky nezabírají! Jak komu co zabírá, někomu mokrý hadr na hlavu, ticho a tma v místnosti.....?
Weveri- no nevim, jestli když už je ten vztah k lekari negativne narusen, asi bych k němu nechodila. Nevim, musela bych ve vcitit, jestli me opravdu tak naštval, že by mi stálo za to „tahat" dítě v horečce někam jinam. Ale jestli se vypráví, že je dobrý, tak bych to zkusila ještě jednou s narozeným mimiskem a oni potom vezmou i sourozence.
jAckie - tak s kočárkem máte určo radost, muze ho fotnout, at se pokocháme i my? A určitě můžeš s náma zůstat, idkyž se TP trošku změní !
Petrásku - taky te vitám mezi náma!
Leni-kalhoty jsem kupovala v butiku Mutti , ale značku nevím, myslim, ze jsou přímo mutti-nevím přesně, kalhoty- gratis jsou se stitkem mutti a cerne elasticke jsou Litex. Mozná mají inet stránky-to jsou nezkoušela… http://www.maternity.sk/index.htm - už jo.:-))
A gratuluji k úspěšným KO :srdce: - koho jsem opomenula - no pilně píšete, tak nestíhám.
Měste se krásně a bez nevolností a bolestí!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
25.8.09 12:15

Tak jsem zpet,zatim bez ATB,ty asi az ve ctvrtek,chce vysledek kultivace,aby mne zbytecne nerval prasky a vzapeti nezjistil,ze jsou k nicemu. Obavam se,ze na ATB dojde,vim to uz od Klarky,tyden jsme se snazili to kuryrovat alternativne a nalez porad horsi a horsi,takze tak. Zatim je mi celkem dobre,jen poboliva ta prava ledvina. Nevim,proc tak moje telo reaguje na tehotenstvi,rikala jsem si,ze mam vyhrano a ejhle,je to tiu zase. No treba to bude ve ctvrtek lepsi a nedojde na ne,ale moc tomu neverim. Tak si rikam,ze jeste uz mame aspon po tech zapeklitych prvnich trech mesicich..........Stoji to za prdku.......L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.8.09 13:41

Wendiku - můj manžel byl se mnou na tom screeningu ve 12. týdnu a byl nadšený. Pustili tam i Štěpu,takže byla sranda. Jinak já mám tak od 8. týdne už ultrazvuk přes bříško.

Kač - sis teda užila s bodancemi.Jinak taky jsem před 14 dny krvácela - dal mi 3× 2tbl Ascorutin. Zobala jsem ho týden - taky se mi to moc nelíbilo - teď už je snad vše OK. Když čtu jak tvůj Honzík řádí, tak se mám opravdu na co těšit. Malej už umí taky pěkně prudit - snažím se zůstat klidná a říkám si - „bude to ještě horší, to je jen tréning pro začátek, to chce klídek“ A mám pravdu viď :roll: Děkuji za stránky na kalhoty. Koukám,že nejblíž je Praha a ty džíny jsou tam nafocené - fakt suprový.Zkusím jim napsat mejl, jestli nedodávaj zboží i někam sem k nám.
Kiki - držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.8.09 13:53

Leni - a to pořád prohlašuji, že je hodný :lol: . Ale tipuji, ze mívá své záchvaty v pondělí, minule jsemt to tady taky popisovala a bylo taky ponděli. No nevim jestli vůbec v tom tvrzeni, ze je hodný, budu setrvavat. Jinak se s nim da domluvit, ale jak chytne amok, tak je s nim amen. VŠE je špatně! Se mnou zkratka mává :oops: snazim se ho aspon ignorovat, ze neslysim jeho jecení.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
25.8.09 13:56

Ahojky,
Kac kočárek určitě vyfotím, tak do hodinky sem dám fotečky. A co jinak? Jak vám dneska je? Já už tím vedrem fakt umírám… už aby bylo trošku chladněji… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.8.09 15:02

Jackie - tak to se uz tesím! S vedreme nejak problem nemam. Dneska je mi spise cely den chladno. V praci mame klimu, ale nepoustime ji-fouka primo na nas a to me boli hlava. Tak vetrame z chodby, kde jde chladnejsiv vzduch.
DOma mame max teplotu 25-takze dobry-v zime 22C. V Karvine, jak jsme kdysi bydleli, tak ve velkych vedrech, jsme meli doma 29C v 21hodin vecer! Vetrak bezel v obyvaku celou noc.
Už poběžím domu! Mějte se lepe nez já, dneska mám pořád nějak těžko na žaludku.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital