Poradna duly
Jana Čurdová
No já mám na Inglesinu stejnej názor jako Kac. Věřím, že je fajn, ale já mám radši víc sportovní a moderní kočárky. A Polsko vůbec není špatnej nápad. Kamarádky si tam nákupy kočárků hodně pochvalujou, hlavně tam ten samej kočárek jako u nás stojí mnohdy i o půlku míň. ![]()
Holky chystáte se někdo rodit v Podolí?
Kočárek - ještě jeden dotaz na zkušenější: V zimě když je sníh, je těžké tlačit trojkolku, než klasiku? Dívám se za to z pohledu, že musíš vytlačit 3dráhy pro kola, než jen 2dráhy u normálního kočárku. A když kočár má ty dvě menší kolečka, tak je to asi fuška, ne? Potřebuji mít info, aby mohla případně oponovat manželovi, když mi bude nějaký model vymlouvat ![]()
V zimě občas pojedu k našim a v Karviné sníh bývá, to není teplé Brno.
Tak o sněhu jsme se v souvislosti s kočárkem hodně bavili. Přítel tvrdí, že je mnohem snazší tlačit čtyřkolku, líp se řídí a proráží sníh. No a malá kolečka máme vyřešená tak, že otočíme velkejma dopředu a je to.
Malý vepředu mají výhodu skvělé aretace. Ve sněhu holt není tak obratnej, ale velký kola vepředu jsou praktičtější… . Takhle mi to bylo doma vysvětleno ![]()
Kac, tak gratuluju ke svatbicce a to amnio se da vydrzet, ted ty nervy dva tydny to bude neco.
Ted pujdu 7 na kontrolni utz a potom 25 na velikej ![]()
Tak jsem od rána lítala po Praze, vyměnit peníze, pojištění, něco dokoupit, a ještě jsem stihla vyzvednout lístek na Bořka stavitele Live
Tak snad máme všechno a zítra budu balit. Akorát stále ještě nevíme kde složíme hlavy, nějak se nám nic nelíbilo, takže budeme vybírat až tam.
Kočárek mám vybranej Quinny Speedi. Kamarádka ho měla a je odzkoušenej a osvědčenej, strašně jsem jí ho záviděla, já ho tak strašně chtěla, ale stál kolem 20tis. a to jsem nebyla ochotná dát, tak jsem skončila u X-landeru a to byl děs. Teď stojí kolem 13tis. tak to děj půjdu. Já měla i první kočár tříkolku a nepřišlo mi že by to v zimě byl nějaký problém, i když v Praze s nějakým velkým sněhem moc do styku nepřijdeme. Ale kamarádka byla právě s qiunnym na horách a neřikala že by měla nějaký problém. Když se zaaretuje kolečko tak je to stejný jako čtyřkolka. Ještě se mi hodně líbí quinny buzz, ale jenom konstrukce, nelíbí se mi ten sporťák, viděla jsem v něm asi 1,5 starou holčičku a měla nožičky už mimo, a pak mi to přijde nepohodlný být furt ve stejné pozici, nemoci se protáhnout, otočit a podobně. Laura mi třeba v kočárku spala většinou na boku nebo na bříšku a to v tomhle nejde, takže jsem ho zavrhla.
Jinak do Podolí se chystám já, registrovaná už jsem tak ještě se tam dostat až to bude potřeba.
Nazdarek
Nedocitam jen rychle nakukuji ![]()
Jak se mate?
Neco noveho?
Ja jsem byla u dr dneska, supr prijemny, chodila jsem k nemu i s Adikem. Prohlidl me, cipek dlouhy zavreny, deloha odpovida tydnu, bral mi stery. Manza se ptal co to bude tak rikal ze to asi moc nepujde videt a pak rikal ze mozna kluk ale nemame to jeste brat na stopro, ze to muze byt i snura
Takze 10.9 jdu na velky UTZ tak snad se to dozvime ![]()
Vsem gratuluji k dobrym KO
Vsechny zdravim
Ahojky maminy, tak jsem včera byla na tom uzv, kvůli té pusince, že mimiskovi nebyla zřetelně vidět, tak mimísek je v pořádku a vše je jak má být. jsem hrozně ráda, že jsem ho zase mohla vidět.
utz na minulém byl se mnou byl manžel, to byl ten screening, ostatně jako při minulém těhu a moc se mu to líbilo. ted se mnou byla má mamka, která se mnou byla už jednou na posledním při minnulém těhu a ted na příští se chystám vzít mou babičku, aby ho také viděla… jsem rwadši když se mnou někdo a navíc je to pro ně zážitek. hlavně když je mám tak málo dělané. cca 4 x za těhu, ale pak se kolem 25tt chystáme s manželem na 4d utz. ale ten se platí cca 1200kč, ale je to fakt zážitek, byli jsme na něm i při minulém těhu a fakt úžasné…
všem kdo jste byli na ko. blahopřeji k úspěchům.
jo s tím dr. zkusím tam mimíse přiihlásit a pak i Tadíka, protože od známích vím, že je dobrý, sice trošku tvrdší, což už jsem poznala, ale cestovat s dětma někam daleko se mi fakt tedy nechce. no uvidíme jestli nás vezme.
ahojky, nějak se neumím Vás dočíst :d tak ještě budu pokračovat.
Už asi 2 měsíce pokukujem po jednom kočárku v bazárku. je po 1 mimi, ale slušný,. dneska jsme ro na týden blokli a asi ho koupíme. Je to německý Hartan, luxusně lehký,pratelný, 4 pevná měkká nenafukovací kola , dá se jím houpat, přehazovatelné madlo, což jsme chtěli..... nedaří se zatím najít na netu ten samý, ale tento se mu podobá nejvíc. http://www.kocarky.cz/…pline-x.html navíc je s pláštěnkou, moskytierou, taškou pro miminko, taškou na kočárek, nánožníkem…
http://login.pingpong-online.com/…an06/662.jpg tohle se taky podobá. přesný tip neznám ![]()
Nový v edici 2009 by s touto výbavou přišel asi na 20.000,– máme ho rdobře prohlídnutý......
Vítám novou mamču a doufám,ž e se jí tu mezi námi bude líbit.
Pohyby - holky - dneska jsem opravdu cítila první pohyby ![]()
Markit kočárek moc hezkej. Jestli je v dobrým stavu, neváhala bych. No, to já mám s pohybama asi ještě smůlu. Jsem z toho trošku nervózní, ale snad se taky dočkám.
Jj, z toho Podolí mám taky trošku strach. zaregistrovaní jsme taky, ale jestli budou mít kapacitu až budeme potřebovat… ?
ahojky maminy,
všechny moc zdravím.
ivy.mystry — vítej u nás ![]()
jinak jak jste tady psaly o zánětu močáku,tak jsem si taky myslela že ho mám do tý doby než ze mě něco vyteklo.hrozně mě to vyděsilo tak jsem ted v uterý volala k doktorovi a říkala mu co a jak a ptal se jestli jen něco vytéká nebo ještě něco k tomu tak jsem mu řekla že to dost svědí asi 3 den a pořád se musím drbat a on at hned přijdu.puvodně jsem měla jít na ko 1.9. ale zkončila jsem kuli tomuhle tam dříve ale prvního jdu taky.nakonec mi řekl že to není vážně,že je to těhotenská infekce a během pár dní to bude pryč že to rozhodně dítě neohrozí tak jsem se zas uklidnila.dal mi nějaké čípky a mastičku,po dvou dnech už neteču akorát to ještě trošku svědí a je malinko nateklý.
dostala jsem také hned výsledky z krve které jsou dobré.
a s tím UTZ ja byla naposledy na UTZ v 9+6,dneska jsem v 15+6 a pujdu až na ten velkej do genetu říkal.na kontole mě vždy jen zkontroluje dělohu řekne měká a nějaké číclo nevím co to znamená,naposledy to bylo M4,segra řikala že je to velikost tak nevím.
jo kuli te infekci mi konečně napíše tu nemocenskou,tetkon holka ze stejný práce co je taky těhu a makal do teď,je o týden míň těhotná než já, jí z práce posílaj na nemocenskou že prostě práci pro těhotný nemaj.
dneska jsem koupila super matraci do postýlky a peřinky tak jsem zvědavá co na to řekne můj skoromanžel.
tak budu končit a musím jít trochu poklidit.tak se mějte všichni fajn a užívejte těhu
JOa co se barvy kočárku týká, tak je takový modrošedý s béžovou… na netu jsme tuto kombinaci nenašla ![]()
Ahoj Holky
tak sem doma,ráno sem jela s močem ke svému obvodákovi,tam mě nechali vyšetřit,čekala sem si na výsledek,tak byl nález tak sem šla zpátky ke svému obvodákovi,ten řekl že at jdu na gyndu,tak sme zas čekala tam a udělal mi rovnou poradnu,a bohužel to dobré není,mimi je naštěstí ok!la dal mi čípky ny závadění na noc+ mast!a za týden si mám volat na výsledky,kdyžtak na:,–(í ATB,ale mám vysoký tlak(tak jak sem trpívala na nízký)a vystrašil mě nebot říkal že pokud se objeví první něco v moči pak do toho tlak tak by se mohlo stát že bych dostala křeče a že bych mohla dostt nemoc proklapsie(snad to pišu dobře)a ptal se zda nemám křeče,naštěstí ne,at se prý hlídám a kdybych mi bylo zle a nebo chytla křeč okamžitě na pohotovost
,to by mohlo dopadnout blbě,bud s mimi či semnou!!!!!
tak sem stoho špatná a Urologický čaj nemůžu
,takže snad bude vše ok mám strach!!!!!!!!!!!!!!!!!
pardon že nereaguju!!!!!!
Wendíku - drž se holka zlatá. Příprava svatby není jednoduchá a do toho ještě těhu a hlavně tchýně
My měli na svatbě přes sto lidí, takže taky malej blázinec a nervíky pracovaly.Ale vše jsme zmákli a svatba byla naprosto úžasná. Zkus vydržet všechny ty zmatky a manýry kolem,svatební den bude jeden z nejkrásnějších v tvým životě, uvidíš ![]()
Kač - jééé to je krásný.Až mi vyhrkly slzy, jak chtěl být Honzík málem králem
Jinak s polákama jsem taky ještě nenalítla a to mám krom jiného i kuchyň od nich a jsem nadmíru spokojená - takže bych ho určitě pořádně zkoukla a nebála bych se ho koupit.
Ivy - vítej
s tou prací to tedy nemáš moc dobré viď
Takže práci po mateřské si budeš muset hledat novou? Nebo Ti dávaj nějakou naději. Musela to být zajímavá prace…
Katy - super zprávy, paráda. Měj se pohádkově ![]()
Markit - kočár vypadá skvěle.Gratuluji k pohybům
to je skvělý, hned bude s mrňouskem lepší komunikace viď ![]()
Janýsku - teda těhotenská infekce ať je brzy líp - fakt mi hlava nebere,co všechno nás může potkat - ale díky ní máš neschopenku - paráda ![]()
Petrašku - au,au to bude dobrý uvidíš. Nic jiného Ti pro těhotnou neporadili? Možná najdeš něco na netu.Odpočívej a zkus si najít něco, co tě zabaví, aby jsi na to tolik nemyslela -držím palečky…
Tak holky,kultivace je negativni, takze prozatim ATB nebudou. Ledvina boli porad,zitra nesu novej vzorek,tak uvidim. Do vysledku se hodlam chovat,jako bych zanet mela,mam z toho celkem vitr......Stejne nechapu,kdyz v sedimentu je zaplava bakterii,tak ze je kultivace negat…ale jsem samosebou moc rada.
Nastesti mi psala segra,ze by zitra vzala Klarku na koupak,jsem rada,ja bych nesla, to mam strach a ona by chudinka sedela se mnou doma,protoze v tom vedru se moc delat neda.......Zlata sestricka......
Jo, Kac,ty ses vdavala ted nekdy??????Ja to nejak nepochopila, nekdo gratuloval ke svatbe,takze jestli jo,tak taky preju moc stesti
L.