Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
30.8.09 19:49

Ahoj holky. Koukám, že už cítíte pohyby. Já je „vyhlížím“ každý den, ale zatím si „užívám“ jen zvracení. Kdybych aspoň věděla, že je to znamení toho, že je vše OK.. Za týden mám jít na UZ a raději bych tam šla až poté, co ucítím pohyby. Takhle budu zase šíleně nervozní. Od úterka chodím do práce, tak doufám, že nevolnosti brzy ustoupí, nerada bych musela zůstat doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.8.09 20:23

Weweri - kde máš bříško :o když kouknmu na sebe. jsem prý jak v 7-8 měsíci mi teď říkali :D :D už od 2 měsíce mám bříško a chodím v těhotenském… ty jsi krásně štíhlá...... asi jsi ani moc nepřibrala, co???

hkac - klid. Určitě sis to špatné už vybrala a teď to bude už jen a jen dobré a v pořádku-...... pohyby přijdou až bude jejich čas ;) a mimi je určitě OK. Navíc v práci budeš mít jiné starosti a nebudeš na to tolik myslet ;) A nevolnosti, fakt už bych ti přála klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
30.8.09 20:33

Hkac s pohybama jsem na tom stejně, taky je vyčkávám každým dnem. A navíc při těch mých triplech by mě určo i trošku uklidnily… .
Ale určitě se dočkáme, už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
30.8.09 21:56

markit bříško mám když se najím, jinak při prvním těhu mi začalo růst až po 5tém měsíci, spíš až po jeho polovině, takže ted jsem po jídle jak cca 6,5měsíce v minulém těhu a ještě jsem nic nepřibrala, ale to v prvním těhu také ne až tak koncem 5 měsíce, ale ted čekám, že budu přibírat dříve. při prvním těhu jsem přibrala 9kg což fakt po nikom z rodiny nemám. a když jsem odešla z porodnice měla jsem jen o 3 kg více než před porodem, jenže za ty 4 roky od začátku prvního těhu, kdy jsem měla 49 kg, přibrala na 56kg, které ted mám. při mých 160cm.

jinak to mám úplně stejnéé jak při prvním těhu, žádné nevolnosti, potíže, od cca 1 měsíce zvětšování prsou a ted malé bříško.

dnes jsme pořádně vydrhli kočárek, tak je skoro jak nový a už se těším až s ním zase vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.8.09 01:59

Cau holky,

Hkac, uz aby ti bylo lip, me je taky furt zle, ale uz nebliju. Ted me zase po amniu tvrdne bricho a stve me ta placenta na predni stene :?

A kocky jak spite? Ja nevim kam s pukem a blbe se mi dejcha. Jdu v jednu na wc a pak usnu az v pet :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
31.8.09 08:05

Ahoj Holky
Wewerinko-tak takou váhu bych chtěla mít taky někdy :lol: snad se toho dožiju!ale bhužel ted mám 75 takže.. :cry: přibrala sem 10kg při léčbě s ledvinou :cry: a pak sem je nemohla schodit a do toho sem otěhotněla,le zatím v těhu mám jen bříško a přibrala sem jen 1kg tak uvidíme,minule sem přibrala 15kg celkově a jk sem šla s porodky tak sme měla 10dole tak snad to tak bude i ted a apk šup na cvičení a kil půjdou dole stačilo by mi těch 60 :lol: no uvidíme!ted na to nemyslím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
31.8.09 08:58

weweri - já měla před prvním těhu 58 Kg, po prvním měsíci pak 62 kg a na konci těhu 73 kg, které mi celé zůstaly. Nezhodila jsme ani Kitynku, proste nic. V průběhu těch 12 let jsem šla ve stresu max na 68 kg, postupně to stouplo na 74, mám ráda dobrou baštu :D, ale pak mi nesedla HA a za 2 měsíce bylo nahoře 10 kg. Takže na začátku těhu mám tak jako teď 84 kg při 168 cm. Nepřibrala jsem zatím vůbec nic, z čehož mám hrozně velkou radost :D

štikuš - už máš výsledky amnio?? Taky mám problém se trochu s tím mým velikým bříškem uspořádat.. někdy jsou noci, kdy mě nepustí do pololehu na břiše a podepřená kolenem, někdy v pohodě. Někdy marně hledám polohu a mám pocit, jako bych měla v bříšku závaží - až mi to vadí......

petrášku - však uvidíš, jak to pbude s váhou. Já na jaře fajn začala zhazovat stehna, boky a zadek na bruslích… doufám,ž e se mi pak podaří zajezdit si za kočárkem :D

HOKY, UŽ MÁM VÝSLEDKY TRIPPLE........ NEGATIVNÍÍÍÍÍÍ!!!!! :dance:

JACKIE - uvidíš, že u tebe amnio vyvrátí pozitivní tripple a vše bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.8.09 09:31

Markitko moc gratuluju k negativnímu triplu!!! Po těch mých zážitcích to umím náležitě ocenit! Už abych si byla jistá je všechno v pořádku. Na genetiku jdu až za týden, tak snad to uteče.
Jinak se spaním jsem na tom podobně, taky blbý. Ale hodně se to zlepšilo po tom co jsem si koupila polštář na kojení. Je to fakt zázrak. Spí se ne něm úplně úžasně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
31.8.09 09:36

Ahoj holky, no,Markit,tak to jsou krasne zpravy po ranu,gratuluju mooooc.
ty pohyby, citim je, zatim je to krasny,a mam radost,kdyz miminko citim,Motzna za par mesicu,az to budou slupky jak blazen,tak budu rada,ze je chvilku v klidu. Vcera se mi prevalovalo vecer snad minutu,asi si taky hledalo tu polohu, jak u Marketky. Dnes jdeme vyridit Klarce obedy,a na mne dopada,ze od zitrka uz mam skolacku :cry: Kde je ten uzlicek,co jsem si donesla z porodnice?????

Jinak Market,co ta socialka,uz neco poslal,nebo porad delaji mrtvyho brouka?????? L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.8.09 09:58

Ach jo holky, zase jsem :poblion: snídani. V prvním trimestru ani jednou a teď je z toho ranní rituál… . :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
31.8.09 11:06

ahoj holky, dýl jsem se neozvala… měla jsem snížení PAPP -A, triple testy zase špatnější, tak jsem musela na odběr plodovky… čekám na výsledky ve čtvrtek snad, Down by to už být teda neměl, uvidíme ostatní… Jen se teď bojim jestli se něco nestalo mimi, ale nešpinim, tak snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
31.8.09 11:33

Holky dík, že se radujete se mnou.

Jackie - taky se s tebou budeme hooodně radovat, až zjistíš, že jse vše OK a byl to nej planý poplach. JInak se mi několikrát denně stává, že mě prostě začne nanahovat, přitom mi ale nevolno není už několik týdnů.....

Leni - bohužel, hrajou mrtvého brouka a pořát nic neposlali :( Hnus. :(
Lítek na peníze jsme poslala za tento měsíc už minulý týden.

Delfin - to je mi líto. Moc ti přeju, abys měla vše nakonec OK a plodovka dopadla dobře.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
31.8.09 11:34

Ahoj Delfinko,
tak to moc držím palečky ať je všechno dobrý! Já mám taky špatný tripply. Kdy budeš mít výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.09 11:48
Jackie píše:
Ach jo holky, zase jsem :poblion: snídani. V prvním trimestru ani jednou a teď je z toho ranní rituál… . :(

Tak to jsme na tom podobně. Já teda bl… i v prvním trimestru, a to skoro denně, ale od pátku je mi tak mizerně, že se mi zdá, že se to spíš zhoršuje. Navíc včera večer jsem vyhodila večeři (a to mi týden bylo téměř dobře) a celou noc jsem měla křeče v žaludku, které pak vyvrcholily bl… - myslela jsem si, že už v sobě nic nemám, ale šla ze mě samá voda, a hodně vody. Pak se mi trochu ulevilo, že jsem asi na dvě hodiny usnula, ale ráno nicmoc. Do práce jsem ale šla, cestou se mi udělalo mnohem líp, ale teď už zase nic moc. Mám v sobě dva rohlíky a půlku jablka (od rána), tak snad to udržím. Čeká mě skoro hodinová cesta domů, pak pro Anežku do jeslí a bavit ji do minimálně osmi večer, kdy přijde manžel. Spát se mi sice chce, ale je mi tak zle, že bych asi stejně neusnula. Nejhorší na tom všem je, že mám strach, že už to ani není k těhu, že je to nějaký jiný problém (a v nejčernějších scénářích vidím nemoci typu listerióza apod). Vím, že někdo probl… celé těhu, ale teď se mi to zdá nějak úplně jiné a spíš to má zhoršující se tendenci. A teď už ani nepoznám, jestli mi je blbě z hladu nebo od žaludku (cítím se, jako bych v něm měla šutr a občas se ještě prožene slabší křeč). Takže i kdybych už cítila pohyby, asi bych to od těchto pocitů neodlišila. Ale stejně pořád doufám, že to každou chvíli skončí a místo nevolnosti přijdou pohyby :wink: hkac

• Citovat
  • Upravit
9094
31.8.09 11:51

Hkac tak přesně takovou noc jako ty jsem si prošla asi tak před 14 dny… . V noci jsem se probudila, hrozný křeče. Letěla jsem poprvý, pak nad ránem ještě jednou, ale nebyla jsem tak statečná jako ty že jsi šla do práce… . Já jsem půl dne proležela s hadrem na hlavě a hodila ještě jednou. :)
Už aby to vystřídaly ty pohyby viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital