Poradna duly
Jana Čurdová
h.soni :d ono je taky fakt,. ž e záleží i na ženě, jakou spermii k vajíčku „pustí“. Je to dáno kyselosti a hustotou hlenu v pochvě. Docela sjme zírala, že i žena toto ovlivňuje, nejen chlap.
Jinak ano, čekám děvčátko… jen u holčiny ještě nemáme pevně rozhodnuté jméno… ![]()
Tak to my sice máme jména, ale zase nevíme co to bude ![]()
Jestli to vydržíme nebo nám to omylem někdo nevyzvoní, bude to překvápko.
Jinak Markit moc gratuluju k holčičce!!! ![]()
Taky se připojuji ke všem gratulacím z dobrých kontrol.A všem vám závidím že už to máte za sebou a že už i víte co nosíte pod srdíčkem…
Leniku jsem objednaná na 21.9 do fakultky a na 23.9 ke své mudr.Je to ještě daleko a dny mi nějak neutíkají.Ale prcek je čilej tak to mě aspoň trochu uklidňuje…Cítím ho ráno odpoledne a hlavně večer.A není to ani žádné lechtání,ani žádné bublání ale vyloženě zřetelné kopance,tak jsem ráda že je čilej…
Taky bych už chtěla nakupovat,ale když nevím co to bude tak ještě vyčkávám…Jinak o víkendu jsme s manžou poctivě vybírali jména…nejdřív si udělal každý svůj seznámek a pak jsme dávali dohromady včem jsme se sešli…pak jsme ještě proškrtávali a proškrtávali,kombinovali s příjmením a nakonec nám zůstali 3 klučičí a 3 holčičí jména
takže to necháme ještě uzrát a uvidíme
Katy moc gratuluju!!! ![]()
No my v klídku nakupujeme, protože se to možná až do února nedozvíme, takže si s tím nedělám hlavu. „Obojetnejch“ barev je dost ![]()
Tak to je fajn že je vše o.k.
No klučičí zatím Dominik,Jakub nebo Michal
a holčičí Karolína, Vendula nebo Nikola
Katy - super
Soni - moc hezká fotečka
Tak mi práve volala kamoška a nabízela kočárek a postýlku ale jelikož to již mám tak nabízím dál.
Mak
No a naše jména Honzík, Petřík, Michael a nebo Anežka, Zuzanka, Šárka - zatím
Já tipuju holčičku. Už máš Adámka a i přes net je vidět jak máš hroznou radost, takže holčička…
holky jste taky tak utahany? nebo je to dvojcaty? nas ceka kontrola pristi tyden , jdeme s manzou tak jsem zvedava, jestli nebude mit zase pripominky o vetrelcich
j
inak jsme s penezma na dne, takze ted nemuzu kupovat nic
ale svagrova poslala nejake veci tak se zitra ke mne dostanou veci pro mimi, se tesim jak se tim prohrabu ![]()