Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10949
21.6.10 11:53

no ja taky nemerila ale mela jsem bolesti v podbrisku a ovu hlen :lol:

• načítám...
2149
21.6.10 11:53

Ahoj děvčata, vítám novou těhulku:) Těhulkám, co jdou dnes na kontrolu, držím pěstičky, aby se dozvěděly jen a jen dobré zprávy :srdce: Mi je den ode dne více špatně a tím se mi i snižuje chuť k jídlu, dokonce váhově hubnu než přibírám :evil: Jinak mě o víkendu docela dost bolelo na jednom místě břicho, tak snad to nic nebude, sem tam mám i problém s močením, tak ať se mi tam neklube nějaký zánět močáku :zed: Už ať je středa a zkoukne mě dr.
Jinak ve čtvrtek mám ve škole důležitou zkoušku, opravdu se mi chce hrozně učit, když mám myšlenky úplně ale úplně někde jinde :andel:
Přeji hezký den :huban:

• načítám...
494
21.6.10 12:30

ahojte holky, zdravm vas po vikendu, vitam tez nove prichozi:) Niki, ja myslim, ze je to fajn, ze zajdes k dr. driv, myslim, ze budes klidnejsi, teda az po te ko, predtim to jsou nervy. Ja si asi ve stredu rano zajdu jeste na ten UTZ, chtela bych miminko videt, jestli roste tak jak ma. Jinak me ted byva spatne hlavne kolem poledne a pak stridave az do noci. Kdyz spim, tak to zaspim, ale jak se v noci vzbudim, uz se mi zase houpe zaludek…Ale nevadi, ja jsem i rada, jen at je miminko v poradku

• načítám...
12429
21.6.10 12:48

tak to já mám největší problémy po ránu - nikdy nevím jak to dopadne tak se snažím něco sníst a pak dopoledne mám pořád něco v puse:) Odpo už to bývá dobré, teda pokud mám po ruce nějaké jídlo :wink:

• načítám...
1517
21.6.10 13:55

Ahoj holky.
Teprve teď jsem vylezla z postele :nevim: .O víkendu jsem byla s rodinou na chatě,paráda ten vzduch :dance: za celý víkend mi bylo špatně jen jednou.
Na těhulky co jdou dnes k dr. celý den myslím :wink:

• načítám...
1717
21.6.10 16:31

Ahoj holky, tak jsem dnes byla u mudr. , máme srdíčko a dokonce jsem musela upravit metřík, protože je o jeden den starší, takže k dnešku 7+5. Koukám, že máme ty chutě hodně podobné.
Jsem zvědavá na ostatní, co byly dneska na kontrole.
Grepi: vítej a ještě jednou gratulace.

• načítám...
10949
21.6.10 16:37

Renci super :palec: gratuluju k dobrym zpravickam, ale s jinymi jsem ani nepocitali :kytka:

• načítám...
24837
21.6.10 16:38

Renči, tak jsme se konečně dočkaly :-) Moc gratuluju k srdíčku :kytka: :-D

• načítám...
3524
21.6.10 16:42

Renči

Velká gratulace :potlesk: Ty se máš, že už to máš za sebou…já se toho 7.7. snad nedočkam :cry:

• načítám...
2149
21.6.10 16:42

Renči, taky se přidávám ke gratulacím :dance: :potlesk:

• načítám...
494
21.6.10 17:20

ja taky moc gratuluju k srdicku, to je radost, vid? Holky, taky mate obcas pocit, ze je s miminkem vsechno vporadku a pak zase, ze ne? Ja uz jsem z tech svych pocitu uplne zblbla, asi to mam po tom potratu, ach jo:( Ale jinak dneska s Anickou trenujeme prvni SAMOSTATNE krucky a nasmejeme se teda obe:)

• načítám...
10949
21.6.10 17:26

marocka, mam to podobne. nekdy si rikam ze je vse OK a pak si rikam a co kdyz ne. No jo musime myslet pozitivne, zvlast mi po potratu. :kytka: takze od ted si budeme rikat ze mame v sobe zdravy silny miminko :hug:

• načítám...
494
21.6.10 17:49

jj, clovek je po potratu proste asi ve stresu daleko vic nez noramlni tehule, ale mas pravdu, musime verit, ze to bude dobre. Vy jste tenkrat nemeli ani srdicko? My totiz jo, mimco bylo porad o dva tydny mladsi, v devatem vypadalo na sedmy, ale se srdickem a nekde jakoby v osmem tydnu se vyvoj zastavil, tak je pro me tezky, ze ani srdicko neni vyhra, ale je fakt, ze ted mimisek odpovida a spatne je mi dost, tak snad. Moc chci ve stredu videt,ze je vsechno vporadku

• načítám...
10949
21.6.10 17:55

marocko ja kdyz sla na 1. kontrolu k dr. tak jsem byla v 7tt a to dr. videl vacek a rikal ze je to zacinajici tehu a te mam prijit za 2 tydny. Srdicko proste nebylo, ale dr. mi dal 14 dni a nejak me tim nezatezoval. Tenkrat jsem ani nevedela kdy srdicko zacne tlouct. No a pak jsem se jednoho rana probudila sla na zachod a mela jsem upnou chvilkovou bolest v podbrisku a zacala jsem spinit. No a ten den znel berdik, ze nevidi srdicko ze vacek odpovita 8tt ale mimi se prestalo vyvijet.
Predtim mi nic nebylo a ten jen obcas je mi chvilicku spatne, ale nic hrozny. navic predtim jsem pracovala dvanactky a stala jsem celou dobu na nohou. Byla jsem uplne unavena a to jsem i ted. Delam taky dvanactky,ale nastesti sedim, ale stejne. Asi budu chtit aby me dr. nechal doma a myslim si ze mi to sam i nabidne, kdyz mam za sebou revizi. :nevim:

• načítám...
494
21.6.10 18:02

To jo, ja myslim,ze te doma necha, me by dr. taky dala neschopenku, ale protoze jsem na MD, tak to nema vyznam. Jinak jsme to teda mely dost podobny, ja jsem taky byla poprve v sedmem tydnu, taky videla jen vacek, ktery odpovidal patemu tydnu, v tom devatem teda jeste videla srdicko, ale mimco odpovidalo sedmemu a pak uz nic.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+