Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
18.2.16 20:39

@LIEBEhexe Narodil se Jeníček cucá mámě malíček. Tak gratulujeme mamino :kytka:
Já když rodila, tak se holkám v porodnici pořád nezdálo něco s lemem. Už jsem si začínala myslet, že malou snad ani nevytlačím a půjdu na císař. Ale s tím nástřihem to bylo v pohodě, ani jsem to už necítila.
@kamiŠ mě sádlo darovala kamarádka, tak už vím proč :) a můj si s tím maže chleba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.2.16 21:04

@LIEBEhexe toz gratuluju :kytka:
A co to ze taky cisar? Pockej az se budes mit zvedat, jak budes v pohode :mrgreen:
Brzke zotaveni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.2.16 21:19

Take gratuluji k obrikovi :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.2.16 21:58

@LIEBEhexe… GRATULACE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
18.2.16 22:12

Dekuju :)
@kamiŠ po trinacti hodinach porodu, kterej frcel jen diky oxitocinu, kdyz uz jsem mohla tlacit, prisli na to, ze hlavicka nechce sestoupit do panve. Nejak se tam nemohl narvat, taky ma hlavinku uplne sisatou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.2.16 22:27

@LIEBEhexe takze neco podobnyho
Jen ja vydrzela 18 hodin :mrgreen: A na duvod se neprislo, proc nesel dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.2.16 06:14

@kamiŠ kristepane, tak 18 hodin, to by byla moje smrt, stacily mi posledni tri hodiny :oops: pred chvilkou jsem ho tu mela a vubec se nechtel pricucnout, jen koukal po vsech vejrech. A pritom vcera mu tl tak hezky slo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.2.16 10:27

@LIEBEhexe tak celych 18 nebylo hroznych, asi jen poslednich 5 :D
Kojeni vypilujete, jeste je brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.2.16 11:30

@kamiŠ no i tech pet je hruza.. s tim kojenim doufam no. Rano tu byl a zas nic. Sestra mi capla bradavku, sadisticky mu ji narvala do pusinky a cau. Chvili zuzlal a zbytek prospal :roll: ono mi to taky moc dobre nejde na boku a oni me jinak nez na boku nenechaj :roll: uz aby jsme na to meli klid doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.2.16 12:16

@LIEBEhexe jak jinak nez na boku nenechaj, pekne do sedu. At muzes manipulovat. Ja bych na boku taky nic nenakojila. Ani v porodnici ani doma :roll: To je nejdebilnejsi poloha :roll: :mrgreen:
Uz jsi na normalnim pokoji aspon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.2.16 13:33

@LIEBEhexe jezis a mne to malem uteklo! Moc gratuluju! Hlavne at jsi brzy fit, at te nic netrapi. A Janickovi hodne zdravi a aby byl spokojeny chlapecek! S tim kojenim klid, ja tomkojeni na boku nechapu (minulemjsem byla s detma na neonatologii a tam to bylo super, nikdo mi neresil polohu a tak, ted na sestinedeli to byl problem.. 8o 8o ), a jak rikas, hlavne, abys byla doma a mela na vas dva doat klidu, oninti ho zatim nosi jen na to kojeni? A nenech se zdeptat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.2.16 15:09

Ze prej musim na boku, kvuli zavinovani, nenechaj me jinak. A diky tomu, ze nejsem moc hybna, tak to ani nezmenim. Oni prijdou, prindaj mi ho chudaka k prsu jak k nejakymu stojanu a zmizej, takze ani nemam sanci po jejich odchodu zmenit polohu, pac na to potrebuju obe ruce. A jsem furt na jip, takze pani vedle me mi nepomuze, pac je na tom stejne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
19.2.16 18:54

@LIEBEhexe jen se neboj, to kojení zvládnete. Já v nemocnici kojila v sedě a večer u kojení vytuhla jak malá tak já na boku. Po propuštění šla s váhou dolů. Po týdení kontrole ještě níž, já měla teplotu, tvrdé prso a malou jsem budila, co dvě hodiny na krmení. Tak už z nás má paní doktorka radost :dance: já už mám mlíčka taky dostatek :dance: v pondělí jdeme znovu na kontrolu
Už se nám odloupl pupik, tak můžeme na bříško :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
19.2.16 19:21

@LIEBEhexe si te na jip nejak vydrzujou :mrgreen:
A nejak moc te nenuti hybat. Me ve 23 rizli, ve 12 uz ve sprse a v 15 uz na normalnim pokoji :nevim: A starej se :lol: Jako bylo to narocny ale myslim ze donutilo proste na sobe makat :nevim: :)
To kojeni je blby ze nemuzes jinak, ta poloha je fakt na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
19.2.16 20:03

@garden tak hlavne, ze uz to vsechno jde, jak ma :) na domov jsem taky zvedava, jak se nam povede..
@kamiŠ zrovna mi rikali, ze bych mela vic se hybat :roll: me rizli ve dve, nekdy v devet me nahnali do sprchy, a dneska rano vyndali cevku, takze uz musim sama chodit na wc a uz jsem ted sla uplne sama :palec: ale boli to, jak debil.. ted me docela dostali tim, ze na sestinedeli, kam jdu zitra, nejsou postele na ovladani, ja si ji urco nezvednu, takze vstavani bude zas brutal, pac jsem se ted naucila vstavat z postele, ktera je v sedu :lol: kurna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí