Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, přidávám se ke gratulacim k miminkum
… Hlavne ať jste zdraví…
Ja už to mam také zasebou, vcera se nám narodil Milanek, 3170 g a 51 cm, od úterka jsem hospitalizovana kvůli vysokému krevnimu tlaku, ve středu jsem dostala první vyvolavacku, v noci jsem mela kontrakce po 4 minutach, ale neotevirala jsem se, ve čtvrtek jsem dostala tu samou tabletku, stale jsem se neotevirala, kontrakce jsem mela stale, v pátek jsem dostala silnější tabletku s tim, ze se to rozjede, přeložili me na hekarnu, jde jsem byla 5 hodin, poslední dvě hodiny kontrakce po 2 minutach, stale jsem se neotevirala, nakonec akutní císař, Milanek mel hodně slabé ozvy… Dal mi zabrat, ale jsem rada, ze to mam zasebou ![]()
Mě učil vstávat fyzioterapeut
prý správně je to z lehu na bok a z boku na sed. Kvůli za dům, ale kvůli císaři? ![]()
Je pardon za anonym
@Valvodka gratulujeme a to je vše v pořádku ![]()
@Valvodka ahoj, gratuluju k prdolkovi! Hlavne at se v klidu hojis
prijde mi, ze poslednindobou je vsude samej cisar ![]()
Ja uz mam prcika u sebe a je to zahul teda, jak se clofek nemuze poradne napolohovat ke kojeni a tak..mno, ale je fakt, ze den ode dne je lepsi. Kdyz teda opomenu to, ze kvuli dnesnimu stehovani me rano odpojili z anestetik a nejak se navto zapomelo, takze odpo uz mi to vsechno prislo kraaasne k sobe
stav asi jako pred dvemacdny, no brutal
dneska jsem dala jeste prdolku na noc na becarnu, ale zejtra uz jsem mu slibila, ze uz to zmaknem spolu vsechno ![]()
Tak ja to celkem zvládam, ta jizva me tedy páli a tahá, ale nemám nějak velké bolesti, me pichaji nějaké injekce proti bolesti…
Ja už malého také kojim, je to krásný pocit… A řekla bych, ze už mam i trochu nalita prsa…
Ja také vstávám stylem, nejdřív převalit na bok a potom do sedu, takhle to mít bolí…A řekla mi to sestra…
Ahoj Devcata tak hlasim ze dnes 22.2.2016 v 5:35 se mi narodil Mareček. Vazi 2900 g a je nadhernej
Vecer po 10 mi praskla voda a za necelych 8hodin sme byly na svete
a jsme v poradku
![]()
@Liduska8 Moc gratuluji, to byl tedy fofr
,hlavne ať jste zdraví ![]()
@Liduska8 Gratulace… ![]()
Takže už máte všichni odrozeno? Já pořád nic…ve středu odpoledne nebo ve čtvrtek ráno mám nástup na vyvolání… ![]()
@Liduska8 gratuluju
Krasne rychle jste to zvladli ![]()
A krasny datum si vybral ![]()
@JanaAD do ctvrtka casu dost, jeste muze sam ![]()
Dekujeme vam moc vsem
Fofr to tedy byl taky podle toho byly kontrakce. Sestricky sami rilali ze na to ze sem rodila poprve tak nadhera a bez tlumicu.
kdyz uz sem bolesti brecela rekla sem ze chci epidural jenze jen sem se zvedla z vany prisli tlacici kontrakce
4 kontrakce a bylo to
@JanaAD Nic si z toho nedelej ja sem celou dobu na tebe myslela jestli nahodou uz taky nerodis
taky sem se bala vyvolani rekli mi ze bud do patku pujde sam jinak indukce no a nakonec si to vcera rozmyslel
Hlavne se drz a tes se i kdyby meli vyvolavat ![]()
@Liduska8… Nastoupila jsem na vyvolání…teď mi dali první tabletku…zítra ráno dají další…No dává si na čas…
…
@JanaAD No co se da delat mysli hlavne na to ze uz brzo budes mamina. Sem s tebou drz se
![]()