Únorňátka 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
20.2.16 21:41

Ahoj holky, přidávám se ke gratulacim k miminkum :)… Hlavne ať jste zdraví…
Ja už to mam také zasebou, vcera se nám narodil Milanek, 3170 g a 51 cm, od úterka jsem hospitalizovana kvůli vysokému krevnimu tlaku, ve středu jsem dostala první vyvolavacku, v noci jsem mela kontrakce po 4 minutach, ale neotevirala jsem se, ve čtvrtek jsem dostala tu samou tabletku, stale jsem se neotevirala, kontrakce jsem mela stale, v pátek jsem dostala silnější tabletku s tim, ze se to rozjede, přeložili me na hekarnu, jde jsem byla 5 hodin, poslední dvě hodiny kontrakce po 2 minutach, stale jsem se neotevirala, nakonec akutní císař, Milanek mel hodně slabé ozvy… Dal mi zabrat, ale jsem rada, ze to mam zasebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.16 22:28

Mě učil vstávat fyzioterapeut :oops: prý správně je to z lehu na bok a z boku na sed. Kvůli za dům, ale kvůli císaři? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
143
20.2.16 22:30

Je pardon za anonym :oops: @Valvodka gratulujeme a to je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.2.16 01:42

@Valvodka ahoj, gratuluju k prdolkovi! Hlavne at se v klidu hojis :kytka: prijde mi, ze poslednindobou je vsude samej cisar 8o

Ja uz mam prcika u sebe a je to zahul teda, jak se clofek nemuze poradne napolohovat ke kojeni a tak..mno, ale je fakt, ze den ode dne je lepsi. Kdyz teda opomenu to, ze kvuli dnesnimu stehovani me rano odpojili z anestetik a nejak se navto zapomelo, takze odpo uz mi to vsechno prislo kraaasne k sobe :cert: stav asi jako pred dvemacdny, no brutal :lol: dneska jsem dala jeste prdolku na noc na becarnu, ale zejtra uz jsem mu slibila, ze uz to zmaknem spolu vsechno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.2.16 08:37

Tak ja to celkem zvládam, ta jizva me tedy páli a tahá, ale nemám nějak velké bolesti, me pichaji nějaké injekce proti bolesti…

Ja už malého také kojim, je to krásný pocit… A řekla bych, ze už mam i trochu nalita prsa…

Ja také vstávám stylem, nejdřív převalit na bok a potom do sedu, takhle to mít bolí…A řekla mi to sestra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.2.16 13:11

@Valvodka gratuluji :kytka:

Koukam ze jsem tu rozjela cs vlnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.16 07:45

Ahoj Devcata tak hlasim ze dnes 22.2.2016 v 5:35 se mi narodil Mareček. Vazi 2900 g a je nadhernej   :srdce: Vecer po 10 mi praskla voda a za necelych 8hodin sme byly na svete :) a jsme v poradku :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.2.16 08:23

@Liduska8 :kytka: gratulujeme, to byla taky rychlost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
22.2.16 09:36

@Liduska8 Moc gratuluji, to byl tedy fofr :),hlavne ať jste zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
22.2.16 10:56

@Liduska8 Gratulace… :kytka:

Takže už máte všichni odrozeno? Já pořád nic…ve středu odpoledne nebo ve čtvrtek ráno mám nástup na vyvolání… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
22.2.16 11:44

@Liduska8 gratuluju :kytka: Krasne rychle jste to zvladli ;)
A krasny datum si vybral :palec:

@JanaAD do ctvrtka casu dost, jeste muze sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.2.16 12:14

Dekujeme vam moc vsem :) Fofr to tedy byl taky podle toho byly kontrakce. Sestricky sami rilali ze na to ze sem rodila poprve tak nadhera a bez tlumicu. :) kdyz uz sem bolesti brecela rekla sem ze chci epidural jenze jen sem se zvedla z vany prisli tlacici kontrakce 8o 4 kontrakce a bylo to :dance: @JanaAD Nic si z toho nedelej ja sem celou dobu na tebe myslela jestli nahodou uz taky nerodis :( taky sem se bala vyvolani rekli mi ze bud do patku pujde sam jinak indukce no a nakonec si to vcera rozmyslel :) Hlavne se drz a tes se i kdyby meli vyvolavat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.2.16 17:25

@JanaAD Tak jakpak si na tom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
24.2.16 17:45

@Liduska8… Nastoupila jsem na vyvolání…teď mi dali první tabletku…zítra ráno dají další…No dává si na čas… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.2.16 18:03

@JanaAD No co se da delat mysli hlavne na to ze uz brzo budes mamina. Sem s tebou drz se :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí