Únorová miminka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
7.6.12 19:42

Vtip dobrej :mrgreen:

Děti napřed neznám :) Já mám nějakou nepovedenou třídu :) No pokud nevíš, stačí konzultace v poradně. My ani žádnou speciální třídu nemáme. U nás se to dělá tak, že se většinou dávaj děti do normální 1.třídy, tam si zažije úspěch…a když je to fakt dobrý, dávaj je rodiče na jazykovku, ale to je 8km odtud, takže děti takhle odmalička dojížděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
7.6.12 19:55

vtip dobrej :palec: :D
v té anglické škole, co jsem byla, děti tzv. nadané a talentované, měly svůj speciální plán… stejně jako tyna to či ono slabší, autisté, ti, kteří měli svůj rodný jazyk jiný, než angličtinu… v tomhle jsou tam teda neje o krok napřed, ale dobře o kilák! I když taky záleží na škole, ve městě by se taky s nikým nepárali :?
A i když si i tam stěžovali na peníze, pořád jich měli o dost víc, než tady v čr… a navíc, mainky v domácnosti, co se niduly, chodily pomáhat :pankac:

ad otevřenost skupiny… jestli nás bude 30, tak nám bude dlouho a dlouho trva, než se v sobě vyznáme… přiznám se že já mám guláš už teď :roll: , ale tak je ještě brzo…
v našíˇÚnor 2011 nás taky bylo mraky, ale občas se udělá nějaká čistka a teď, téměř po 2 letech, zbylo jádro asi 14ti a za tu dobu o sobě více už leccos :D

Co už udělat tu nástěnku? Se jménem, věkem, dětmi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
7.6.12 20:15

teď jsem zrovna mluvila s kamarádkou, co je taky těhulka… už je někde v 2. trimestru… dá mi to teda práci nevyzradit moje malé tajemství :) …a musela jsem si hned prohlídnout svůj minulý pupík… je to 35+4, tj. přesně 3 týdny před porodem… já měla tááák krásný bíško, cítila jsem se tááák moc dobře! a ani nevadilo, že jsem měla metrák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.6.12 21:11

ahojky holky! Hlásím se po dvanáctce, cosi mě to začíná zmáhat, jednak je mi hodně špatně pořád, či spíše pořád více, jednak se hlásí únava… Zítra mám noční, ale musím do nemocnice ještě dopoledne na kontrolní hcg - nevydržela jsem to, koupila jsem si ještě testy další - a z večerní moči okamžitě vyskočila dáááálllníííííceeeeee, tak snad to bude zítra dobré. Dneska jsem byla na interní konzultaci, mám už léčbu, už jsem na kortikoidech, kolem 10 tt jestli se miminko udrží tak určení pohlaví a dle toho půjdeme dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.6.12 21:13

Moc Ti to na fotce sluší!!!!! Metrák? Kde jsi ho měla? já jestli se těhot. vyvede mám výchozí váhu pro tohle těhotenství 105 kg, což je nářez… pravda - dneska jsem už na 101 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
7.6.12 21:24
@Lili5 píše:
ahojky holky! Hlásím se po dvanáctce, cosi mě to začíná zmáhat, jednak je mi hodně špatně pořád, či spíše pořád více, jednak se hlásí únava… Zítra mám noční, ale musím do nemocnice ještě dopoledne na kontrolní hcg - nevydržela jsem to, koupila jsem si ještě testy další - a z večerní moči okamžitě vyskočila dáááálllníííííceeeeee, tak snad to bude zítra dobré. Dneska jsem byla na interní konzultaci, mám už léčbu, už jsem na kortikoidech, kolem 10 tt jestli se miminko udrží tak určení pohlaví a dle toho půjdeme dále.

teda, to si nedovedu představit, takhle makat na směny :roll: jako studentka jse tak dělávala brigády, ale dnes navíc být těhu, to musí být náročný :think:

Gratulace k dálnicím :potlesk: a ano, opravdu jsem měla 101kg, ale já mám normálně 90kg, takže taky žádný tintítko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.6.12 22:09
@bořková píše:
teda, to si nedovedu představit, takhle makat na směny :roll: jako studentka jse tak dělávala brigády, ale dnes navíc být těhu, to musí být náročný :think:Gratulace k dálnicím :potlesk: a ano, opravdu jsem měla 101kg, ale já mám normálně 90kg, takže taky žádný tintítko :D

já se děsím toho, že když budu na konci těhotenství budu mít možná i 120 kg… chudáci co se se mnou budou tahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.6.12 23:54

Holky, já si tu váhu teda taky neumím představit, ale jsem zvědavá, jak to napotřetí bude. Poprvé jsem totiž přišla s porodnice hubenější než před otěhotněním a podruhé se stejnou váhou. Ale za jakou cenu? První těhotenství v prvním trimestru úbýtek váhy 12kg, ve druhém 8kg :mrgreen: A říkám si, že lepší je být v pohodě než objímat od rána do večera záchodovou mísu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.6.12 04:32

já jsem u prvního zvracela a taky jsem zhubla 8 kg, u druhého jsem statečně přibírala od počátků, nezvracela jsem, ale bylo mi špatně celý den, pomáhalo právě jídlo, po něm mi bylo na chvíli líp… teď je to ani - ani, zatím mám dole 4 kg… Nezvracím, ale špatně mi je, ale nemám ani chuť na jídlo, nic. Dokonce ani sladké, na kterém „frčím“ v práci… Jen se objevila zácpa, kterou neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.6.12 07:30

Dobré ráno,
no to jsem ráda, že nejsem sama, která se děsí, že bude rodit jako 120kg slon :) Fakt z toho mám strach…a hlavně jak budu vypadat a cejtit se. Přítel mi nikdy nic neřekl, ale ráda bych s tim něc udělala, ale nevim, jestli to má v těhotenství smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.6.12 08:14

@Izzz

teď to smysl nemá. Já jsem před posledním těhotenstvím zhubla 33 kg, v těhotenství jsem si to držela, po porodu ještě asi 2 měsíce též, ale potom to šlo nahoru a strašně moc… přibrala jsem kromě 5 kil vše zpátky..... Vlastně aktuálně mám váhu se kterou jsem šla rodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
8.6.12 08:49

Ahojda :mavam:

Já si hodlám stravu opět hlída a být co možná nejvíc aktivn jako při prvním, nabrala jsem 11kg, ale 10 nechlaa v porodnici :) Domů jsem jela ve svým předtěhu riflích :potlesk:
8kg jsem pak nabrala až doma s malou, potřebuju hodně pravidelnýho pohybu, no :zed: něco už je zase dole, ale asi 4 kg zůstaly…

ale jak jsem psala, já vždyckybyla větší, takže to zas tak neřeším a věřím, že to pak zase pěkně půjde :palec:

Jinak jsem volala dr., měla jsem se s ní domluvit, jestli příští týden znovu na krev nebo co, ale ona neordinuje… tak mám volat zase v úterý… se nedočkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
8.6.12 08:56

jako žádný dety v těhu bych jistě nedržela, vlastně vůbec to nemá smysl :roll: jenom neujíždět tak na sladkým :cert: já si nemůžu pomoct, mám to jako drogu… pěkně po obědě, když je klídek a malá spí, tak kávičku a sladkost :roll:

Kdybych třeba chodila intnzivně plavat 3× týdně, jako za bezdětna, tak klidně, ale te´d jdu sem tam s kočárkem, vyjedu pár kilásků na kole… a to je sakra málo :roll:
ale včera mě napadlo, že vždycky večer, když malá usne, půjdu aspoň na půl hoďky chyrlou chůzí na prochajdu :) To jsem zvědavá, jestli mi to vydrží :roll:

tady foto minulý rok touhle dobou… takhle jsem prakticky vypadala i několik let před porodem… jsem kousek, já vím :D , ale pocitově to není nejhorší :)

Pošlete taky nějaký foto, pomůže to i k lepší orientaci mezi s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
8.6.12 08:58

já kdyžtak pak až v uzavřený skupině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
8.6.12 08:59

@Izzz
nj vlastně, chápu :palec:

no, my razíme ven, máme nějaký zařizování, tak třeba zas večer mrknu, co tu máme za novinky a zajímavosti :)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital