Upevnění dítěte 2 a třičtvrtě roku na tříbodový pás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.22 21:40

@Veruko24 kdyby si četla dozvíš se že ho máme fotila jsem jen v rychlosti ten pás tak jsem ho neinstalovala upřímně mi je líto tvého dítěte že ji necháš radši zvracet a děláš ji z auta trauma ale jak píšeš tvá věc já tvůj názor beru i máš pravdu ale ne každý si může dovolit sedačku za 13 aby měl petibod do více kq posmerny protože nehodlám svoje dítě týrat

• Citovat
  • Upravit
216
17.1.22 21:46

Hele to nema cenu, ja nemam potrebu se pred tebou obhajovat. Zeptals ses na nazor a ja jsem ti ho rekla a protoze se ti nelibil, tak me ted urazis. Vubec nic o me ani o mym diteti nevis ani o tom, co mame za sebou a zaklade ceho mam ten nazor, jaky mam. Tak se klidni jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.22 21:56
@Anonymní píše:
@Veruko24 v mé cenové kategorii žádná není co umí petibod do více kq bez poutání do kufru bazarovou kupovat nechci nemám stín nejlepší zkušenosti a sory daleko nebezpečnější je když mi dítě rve dupe prosi naříká prosi ať zastavím že je mu zle nedokáže se pak člověk soustředit na jízdu takže protisměr rozhodně ne

Hele, já tu píšu pořád, že nejdůležitější je prevence dopravní nehody, což s řvoucím a blijícím dítětem za zády, jde totálně do kopru. Vždycky za to dostanu céres, ale stojím si za tím. Na prvním místě je klidný dítě a klidnej řidič. Až jim děcko na dálnici vdechne zvratky a budou muset zastavit uprostřed provozu, tak jim ta superbezpečná sedačka bude totálně k prdu…,,

• Citovat
  • Upravit
18791
17.1.22 22:23

Holky ty dohady jsou zbytecne, holt každý jak to citi. Někomu je to sumak i kdyby lístky blesky a někdo se muže zbláznit když vzadu zakašle a nevidí na nej. Jinak pro me přínos - rovnou jsem objednala ten přídavný pas, vůbec jsem netušila ze to existuje :srdce: novou sedačku máme tak dva týdny a vůbec se mi nelíbí jak mi ukazuje ze se natáhne na přepnutí tabletu krásne sám. Já prskam jak křeček At sedne a ani se nehne. Navíc si klasiku ve 3,5 umí rozepnout sám tak me děsí kdy to prubne na dálnici. Ale dostal ceres jen se na zapínání podíval tak snad u toho zůstane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
18.1.22 13:43

Důležité je nejen jak vede pás, ale i kde začíná hlavová opěrka - z fotky to není vidět. Musí začínat těsně nad rameny, aby správně chránila hlavu a krční páteř zejména při bočním nárazu. Pokud začíná např. u uší, je to nebezpečné. Podle i-size je tahle kategorie až od 100 cm, takže jste tak na hraně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.22 14:37

@aanysek jo jsme vrátila jsem ho na petibod do 18 kg jiný řešení teď nemám pro mě je důležité mít klid na řízení ne poslouchat prosící dítě jak se dusi zvratkama. Snad ty pásy mají nějakou vůli co se týče pasu nebo ho vratim do sedačky kterou jsme měli petibod do 25 kg teď otázka jak velký průser je že není zachycena v kufru.

• Citovat
  • Upravit
18791
18.1.22 14:57
@Anonymní píše:
@aanysek jo jsme vrátila jsem ho na petibod do 18 kg jiný řešení teď nemám pro mě je důležité mít klid na řízení ne poslouchat prosící dítě jak se dusi zvratkama. Snad ty pásy mají nějakou vůli co se týče pasu nebo ho vratim do sedačky kterou jsme měli petibod do 25 kg teď otázka jak velký průser je že není zachycena v kufru.

Jak jako zachycena? Nějak byt musí - izofix nebo pas. Jen tak to tam položit, to ani nepředpokládám, ze te napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.22 15:42

@hospodki Ježíšku to opravdu ne ale tyto sedačky se zachycují na autopas Isofix a ještě do kufru na top tepper nebo jen Isofix a do kufru a nebo pas a kufr ale do kufru je to ve všech případech a starší aura to nemají přišla jsem díky člověku o novější auto a pojišťovna mi dala co dala a ty peníze stačili jen na starší auto tudíž bez kotvy v kufru

• Citovat
  • Upravit
18791
18.1.22 15:45
@Anonymní píše:
@hospodki Ježíšku to opravdu ne ale tyto sedačky se zachycují na autopas Isofix a ještě do kufru na top tepper nebo jen Isofix a do kufru a nebo pas a kufr ale do kufru je to ve všech případech a starší aura to nemají přišla jsem díky člověku o novější auto a pojišťovna mi dala co dala a ty peníze stačili jen na starší auto tudíž bez kotvy v kufru

My měli vždycky jen isofix, na tom jsem na rozdíl od pasu trvala, me to prijde jako dostatecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.22 15:51

@hospodki ano to máš pravdu ale tohle je malinko jiný případ tyto sedačky bez kotvy vetsinou umějí pětibodové zapínání jen do 18 kq a ta s kotvou do 25 samozdrejme existuje sedačka bez kotvy s peribodem do více kg ale stojí 12 13 tisíc na to jsem vážně neměla už takle mě stála 6 tisíc

• Citovat
  • Upravit
1977
18.1.22 20:37
@Anonymní píše:
@hospodki ano to máš pravdu ale tohle je malinko jiný případ tyto sedačky bez kotvy vetsinou umějí pětibodové zapínání jen do 18 kq a ta s kotvou do 25 samozdrejme existuje sedačka bez kotvy s peribodem do více kg ale stojí 12 13 tisíc na to jsem vážně neměla už takle mě stála 6 tisíc

jezdit v 5bodu do 18 kg je dost o hubu. Jako měly by to ty pásy dát, ale spoléhat na to.. pokud ta sedačka 15-36 co máte teď má opěrku moc vysoko, koukni třeba na Joie stages isofix. Ta bude sedět i na výšku tím že je i pro menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
18.1.22 22:24

Reemy fix je jedna ze sedaček, která se dá použít do 25kg bez Toptetheru. Ano, s ním je to bezpečnější, ale lze použít bez něj. Kvalita teda nic moc, ale pořád lepší než ani ne tříletý dítě na tříbodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.22 06:57

@Jolana24 tu máme doma a od 20 kq je psáno poutání do kufru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.22 09:48

@Janli já tohle právě zažila že mi dítě zvratky vdechlo a nikomu bych ten moment nepřála zastavit na místě a obracet ho vzhůru nohama aby dýchal

• Citovat
  • Upravit
199
20.1.22 21:27
@Anonymní píše:
@Jolana24 tu máme doma a od 20 kq je psáno poutání do kufru.

Tak to je fakt zvláštní. Přímo v tom obchodě, kde tu sedačku přímo propagujou (tušim, že majitel se snad podílel na vymýšlení tý sedačky) řekli, že do 25kg lze používat i bez Toptetheru. I všude na eshopech to takhle píšou 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí