Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado nabízí pohled na činnost jiného Nicku (raději nesmím psát toho nicka)
Opak je pravdou. On tím udržuje flow zde a to je prostor pro šíření… čeho? To si každý doplní dle svého ![]()
@xtonda přesně to podle DSA nesmíme. Nesmíme vás tímto způsobem omezit. A věřte nebo ne, štve mě to, s oblibou jsem vracela editace příspěvků z tečky zpět na plné znění příspěvku.
Krásný den
Diana ![]()
@Lída Soukaleva píše: Více
Vaše poznámky jsou příkladem toho, jak snadno si jedinec vytvoří názor na základě předsudku, aniž by znal realitu
.
Žádná z úprav, které provádíme v souvislosti s DSA nevychází z požadavků adminů.
Ve skutečnosti celá problematika DSA představuje pro adminy mnohonásobně zvýšenou zátěž kolem hlášených problémů. Každý nahlášený problém budou muset označit asi 15 údaji včetně výběru kategorie hlášení (kterých je 90), vytvořit odpovědi nahlášenému i nahlašujícímu a pak odeslat do EU…
Prosím, zkuste číst naše odpovědi a nahlédnout do zákona.
Děkuji ![]()
Jitka
@admin píše: Více
Furt se mi to nezdá. Ale teda představa jak chodí reporty z emimina a mnoha dalších obdobných serverů do EU mě teda dost pobavila. Myslím, že nechtějí reportovat každý jednotlivý příspěvek, maximálně podávat souhrnná hlášení s tím, že vy ty nahlášené příspěvky budete muset po nějakou dobu uchovávat. To že by v EU někdo všechno znovu procházel je samozřejmě nesmysl.
@Ivan PPZ píše: Více
Pokud použijete tlačítko Nahlásit v diskuzi u příspěvku, mělo by se jednat o nezákonný obsah nebo o obsah porušující pravidla diskuze (viz. Podmínky užití služby )
Pokud příspěvek bude porušovat jedno či druhé, půjde o oprávněné nahlášení.
Pokud ne, půjde o neoprávněné nahlášení.
Hezký den
,
Jitka
@Ivan PPZ píše: Více
Odkud se ti tam ta má citace vzala, co to je ![]()
Dobře, ale třeba v případě urážky opravdu někdy těžko posoudit, zda to urážka je.
Není třeba nějaká možnost, že sice stížnosti nevyhovite, nicméně to nebude vyhodnoceno jako neoprávněně hlášení?
@admin a nesla by moznost na klik zobrazit prispevek pred editaci? Nebo nemoznost editovat uvodni prispevky? Kdyz nekdo smaze uvodni prispevek, nema diskuze vubec zadny smysl.
EU vymysli různé podivnosti, ale že by až tak?
Myslím, že pro uživatele by bylo zajímavější, kdybyste u svých tvrzení uvedla odkaz na konkrétní paragraf.
Dejme tomu, že A napíše příspěvek, B na něj bude reagovat a napíše citaci.
A ale pak bude svůj příspěvek editovat.
Po kliknutí na citaci se zobrazí původní, nebo nová podoba citovaného příspěvku uživatele A?
Pokud uživatel A zcela změní smysl příspěvku, pak bude uživatel B za hlupáka.
A „vyjádřit smysl příspěvku uživatele A vlastními slovy“ zase může vést k tomu, že uživatel B může příspěvek uživatele A desinterpretovat.
A desinterpretací, překrucování, způsobeným tu argumentačními fauly typu „slaměný panák“, tu prostě nepochopením, jsme už viděli…
Smysl by to mělo pouze tehdy, kdyby citovaný příspěvek už nebylo možno změnit.
Příspěvek upraven 11.03.24 v 16:07
No já jsem si třeba zrovna myslela, že jsem tu nechtěně něco zmačkla, že se mi najednou nezobrazují citace příspěvků a zkoušela to nějak opravit.
Nešlo mi to do hlavy a pak tu o tom najdu vámi založenou diskuzi.
Tak teď už konečně vím, v čem byla chyba. ![]()
Přiznávám, že mě to celkem štve, to rozklikávat. Dříve jsem jen mrkla a hned jsem viděla.
Za mě, to bylo dříve určitě lepší.
Sama pro sebe jsem se rozhodla, že hlásit nebudu nic. Takže at si tu klidně prodávají léky, at běží letadlo, sprostárny, a vůbec všechny podobné diskuse, co tu jsou v poslední době několikrát za den.
Já vím, že vy ano. X-krát jsem se vás konkrétně zastávala, když tu admini dostávali bídu, protože vím, že jste ochotná překousat x stránek diskuze a snažíte se být objektivní. Viz. ta mandarinka, na kterou určitě nezapomenete
.
@free333 píše: Více
I to upravuje DSA: Nesmíme. Musíme přijmout i nahlášení od neregistrovaných uživatelů ![]()
Hezký den a díky za návrh
. Škoda, že nelze,
Jitka
Aha. A těm teda zrušíte možnost hlášení jak?
Myslím v případě neoprávněných hlášení…