Úprava styku s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.11.12 19:44

Psychopati postaru, neny porucha osobnosti

Ahojky, mám ten samej problém psychopata -násilníka. V Půl roce chtěl syna na celý víkend (pa-ne) se slovy u soudu:" jsem si vědom, že dítě je útlého věku, matka dítě nekojí…„Teď je Kubíkovi 2,5-soro 3.Tatinek ho má na celý víkend, dítě týrá a to řve jako tur když tam má jet. Nikdo Ti nepomůže. Ty krávy na OSPODU… dneska jsem jedný dala málem pěstí. Nahrávky neposlouchají, svědecké výpovědi je nezajímají, fotky také ne…Zavolala jsem FOD. Ten poslal z jednoho předání zprávu. Na sociálce paní řekla, že budu muset s naším psychopatickým otcem opět do poradny a pomáhat mu s navazováním toho " krásného " vztahu. Neuvěřitelný…Jdu do televize. On nás okradl, udělal ze sebe dárce spermatu ( odslova u soudu uvedeno). Ze me majitelku nemovistosti v hodnote 8milionu, s platem 40tis… a " ted budes solit prachy frajere“. Vsichni mu to tady zerou:)…Fakt scifi..Vyzivny mi posila 3000. To se pomejem s deckem se specialni peci! Otec objizdi doktory, ministerstva, socialky…Kdyby si vyzivny strcil nekam a dal pokoj..Kdybych Ti to mela vsechno napsat, co mam za ty 3 roky co je Kuba na svete za sebou, asi bys neverila. Tyral me…ja zdrhla. Co to dite? a viditelne ho nici. Uz se zacal Kubik pocuravat ( 4 mesice bez plen )…Zbytek na mail…DRZ SE! Nase psycholozka rekla: Odstehovat se 200km a dal. Biologicky otec je neco jako krava v Indii. posvatny:) Mohla bych napsat knihu. Nikdo Ti v tomhle state nepomuze. Ja byla happy… mam vikend, muzu si jit zacvicit, uvarit..a hle dite to nesnasi a je pruser. Zdravi ditete? No deti placou ze… ale plac je plac a rev zchvacenyho ditete, ktery nemuzu ani obleci, a odnest ven..no des. Je to ze me. Ja jsem nervozni. Mela bych se pry nekam zajit poradit a vzit si prasky na uklidneni. Takto malem dostala pesti…socilani pracovnice. Jeste Ti stale vymyvaji mozek " Otec ma pravo a vy mate povinnosti" Moc jsem asi pozitivne nezaznela, ale alespon vidis, ze nejsi sama! Muze byt jeste hurrrr… DRZ SE

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.12 19:46

Pro dokresleni situace: priklad korespondence:
Jsi trápná a to je ještě moc slušný výraz, nevidíš si ani na špičku nosu a na poučování si najdi nějakého blbečka, který si to nechá líbit. Nebyla jsi schopná do dvou let syna ho ani naučit pořádně chodit, spát a jíst v pravidelnou dobu a jíst jídlo vhodné pro dítě jeho věku. Chození do cukáren způsobilo salmonelu. O ostříhaným nechtech ani nemluvím, prostě hrůza. Být tebou tak se stýdím.
Budeš kritizovat kam se synem chodím, doba kdy jsem tě musel mít za zadkem už naštěstí dávnou skončila, o tom si můžeš akorát nechat zdát. Ještě se budeš divit a litovat svého nynějšího chování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.12 19:50

anonym 2

@Anonymní píše:
Ahojky, mám ten samej problém psychopata -násilníka. V Půl roce chtěl syna na celý víkend (pa-ne) se slovy u soudu:" jsem si vědom, že dítě je útlého věku, matka dítě nekojí…„Teď je Kubíkovi 2,5-soro 3.Tatinek ho má na celý víkend, dítě týrá a to řve jako tur když tam má jet. Nikdo Ti nepomůže. Ty krávy na OSPODU… dneska jsem jedný dala málem pěstí. Nahrávky neposlouchají, svědecké výpovědi je nezajímají, fotky také ne…Zavolala jsem FOD. Ten poslal z jednoho předání zprávu. Na sociálce paní řekla, že budu muset s naším psychopatickým otcem opět do poradny a pomáhat mu s navazováním toho " krásného " vztahu. Neuvěřitelný…Jdu do televize. On nás okradl, udělal ze sebe dárce spermatu ( odslova u soudu uvedeno). Ze me majitelku nemovistosti v hodnote 8milionu, s platem 40tis… a " ted budes solit prachy frajere“. Vsichni mu to tady zerou:)…Fakt scifi..Vyzivny mi posila 3000. To se pomejem s deckem se specialni peci! Otec objizdi doktory, ministerstva, socialky…Kdyby si vyzivny strcil nekam a dal pokoj..Kdybych Ti to mela vsechno napsat, co mam za ty 3 roky co je Kuba na svete za sebou, asi bys neverila. Tyral me…ja zdrhla. Co to dite? a viditelne ho nici. Uz se zacal Kubik pocuravat ( 4 mesice bez plen )…Zbytek na mail…DRZ SE! Nase psycholozka rekla: Odstehovat se 200km a dal. Biologicky otec je neco jako krava v Indii. posvatny:) Mohla bych napsat knihu. Nikdo Ti v tomhle state nepomuze. Ja byla happy… mam vikend, muzu si jit zacvicit, uvarit..a hle dite to nesnasi a je pruser. Zdravi ditete? No deti placou ze… ale plac je plac a rev zchvacenyho ditete, ktery nemuzu ani obleci, a odnest ven..no des. Je to ze me. Ja jsem nervozni. Mela bych se pry nekam zajit poradit a vzit si prasky na uklidneni. Takto malem dostala pesti…socilani pracovnice. Jeste Ti stale vymyvaji mozek " Otec ma pravo a vy mate povinnosti" Moc jsem asi pozitivne nezaznela, ale alespon vidis, ze nejsi sama! Muze byt jeste hurrrr… DRZ SE

Koukám, že je to jak u nás :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.12 01:07

Ahojky holky..omlouvám se ale nechci zakládat novou diskuzi…dnes jsem ex priteli navrhla aby si koupil balík plen ..syna dostava co 14 dnu na vikend…odpoledne.Tim mi bylo odpovezeno ze jestli mi dává málo…atd..mimo alimenty nic moc nekoupi tak mozna jednou za 4 měsíce, ale to nic…jde mi o to aby jste mi rekly jestli mu mám balit i pleny nebo jsem udelala neco spatne ze jsem po nem chtela at si kupi ten balik plen???vzdyt mu to vydrzi na 3 měsíce panecku …jak mám já vedet kolik plen mu mám nabalit?? jo hold jsem si ho rozmazlila…a syna mu davam nachystaneho…jeste mi rekl ze kdyz ho mam v peci ja..tak je jasne ze musim davat vetsi vydaje..prosim holky poradte mi jak se to resi s tema financema??? jde to na pul nebo jak? :(

• Citovat
  • Upravit
17013
1.12.12 08:22

No on by měl mít pro syna vše, co syn potřebuje, ponožkama a pyžamem počínaje a oblečením na převlečení na ven konče. Nic bych malému nebalila, ať se tatínek postará. Výdaje za syna na dny kdy si ho bere nese samozřejmě on :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 08:28
@monika32 píše:
No on by měl mít pro syna vše, co syn potřebuje, ponožkama a pyžamem počínaje a oblečením na převlečení na ven konče. Nic bych malému nebalila, ať se tatínek postará. Výdaje za syna na dny kdy si ho bere nese samozřejmě on :roll:

No jenže to je to co mi on předhazuje…že tím že ho má vlastně na ty vikendy, tak mu dává více než dva tisíce alimentů…takze já mu ho mam dávat na zlatem podnose..hlavne ze onnemá žádnepovinosti, protoze vse ma prichystane, vše mu podstrcí i jeho mamka nemá žádnou strarost to je to :( jsem z toho spatná, protoze si pripadam ze porad delam neco spatne…:( kdybych mu mela dat vsechno co kupuju navic tak by se mu panenky protocily..a nejhorsi je to, ze ze sebe udela takoveho chudaka na urae ze hruza..nechci videt jak bude muset jednou koupit kolo nebo mu zaridit pokoj, protoze jak jsem mu uz jen rekla at si poridi autosedacku tu velkou tak mi rekl že na to nemá…:( a tak sisehnal nejakou starou po synovci spinavá od jidla ani nevycistená no hnus…a to má jen do 18 ti kilo pak bude muset stejne koupit novou :(pak to pouzije proti me ze mu syna nenabalim…

• Citovat
  • Upravit
17013
1.12.12 09:06
@Anonymní píše:
No jenže to je to co mi on předhazuje…že tím že ho má vlastně na ty vikendy, tak mu dává více než dva tisíce alimentů…takze já mu ho mam dávat na zlatem podnose..hlavne ze onnemá žádnepovinosti, protoze vse ma prichystane, vše mu podstrcí i jeho mamka nemá žádnou strarost to je to :( jsem z toho spatná, protoze si pripadam ze porad delam neco spatne…:( kdybych mu mela dat vsechno co kupuju navic tak by se mu panenky protocily..a nejhorsi je to, ze ze sebe udela takoveho chudaka na urae ze hruza..nechci videt jak bude muset jednou koupit kolo nebo mu zaridit pokoj, protoze jak jsem mu uz jen rekla at si poridi autosedacku tu velkou tak mi rekl že na to nemá…:( a tak sisehnal nejakou starou po synovci spinavá od jidla ani nevycistená no hnus…a to má jen do 18 ti kilo pak bude muset stejne koupit novou :(pak to pouzije proti me ze mu syna nenabalim…

Já bych se s ním v tomto ohledu moc nepárala. Nemá kde ze sebe udělat chudáka. Někteří chlapi jsou fakt hrozní. Alimenty jsou alimenty, ale když si dítě bere, měl by se o něj adekvátně postarat. Ale fakt komplet. Hele třebas ty plíny bych mu nedala s tím, že jsem právě dodělala balík a mám poslední a ať si koupí tu a tu velikost. Že já půjdu právě na nákup. Dala bych mu prostě sebou jen jednu, bude je muset koupit :mrgreen: A on ho nikdo nenutí si ho na víkendy brát ne? Pistoli u hlavy mu nedržíš, takže když malého chce, tak bez keců. a jinak s výdejema na dítě je to půl na půl, pokud by tě syn měsíčně stál více než 4.000,– protože má třebas nějakou nemoc a jsou drahé léky a pod. pak si můžeš požádat o zvýšení alimentů. my máme zatím 14timěsíčního a v průměru nás měsíčně stojí ty 4tisíce. A ne, tím že ho máš v péči tak fakt nejsi povinna na dítě víc přispívat. To je fakt logika, to někde vyčetl? :mrgreen: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 09:32
@monika32 píše:
Já bych se s ním v tomto ohledu moc nepárala. Nemá kde ze sebe udělat chudáka. Někteří chlapi jsou fakt hrozní. Alimenty jsou alimenty, ale když si dítě bere, měl by se o něj adekvátně postarat. Ale fakt komplet. Hele třebas ty plíny bych mu nedala s tím, že jsem právě dodělala balík a mám poslední a ať si koupí tu a tu velikost. Že já půjdu právě na nákup. Dala bych mu prostě sebou jen jednu, bude je muset koupit :mrgreen: A on ho nikdo nenutí si ho na víkendy brát ne? Pistoli u hlavy mu nedržíš, takže když malého chce, tak bez keců. a jinak s výdejema na dítě je to půl na půl, pokud by tě syn měsíčně stál více než 4.000,– protože má třebas nějakou nemoc a jsou drahé léky a pod. pak si můžeš požádat o zvýšení alimentů. my máme zatím 14timěsíčního a v průměru nás měsíčně stojí ty 4tisíce. A ne, tím že ho máš v péči tak fakt nejsi povinna na dítě víc přispívat. To je fakt logika, to někde vyčetl? :mrgreen: :zed: :zed: :zed:

NO jak to říct..on je docela naivní…jinak ty 4 tisice dám taky plus minus i více jelikož ted jsou leky na zimu taky bylo třeba koupit postel a více oblecení, jak mi tvril ze mu kupuje kazdy mesíc i doma kdyz ho má tak on to prostě počítá do tech alimentů…ze to mi dává i s tím…a ještě perlička…řekl mi že tím že bydlím s přítelem tak se počítá i jeho příjem na výši alimentů no prostě blázen…:((

• Citovat
  • Upravit
5911
1.12.12 09:32
@Anonymní píše:
Ahojky holky..omlouvám se ale nechci zakládat novou diskuzi…dnes jsem ex priteli navrhla aby si koupil balík plen ..syna dostava co 14 dnu na vikend…odpoledne.Tim mi bylo odpovezeno ze jestli mi dává málo…atd..mimo alimenty nic moc nekoupi tak mozna jednou za 4 měsíce, ale to nic…jde mi o to aby jste mi rekly jestli mu mám balit i pleny nebo jsem udelala neco spatne ze jsem po nem chtela at si kupi ten balik plen???vzdyt mu to vydrzi na 3 měsíce panecku …jak mám já vedet kolik plen mu mám nabalit?? jo hold jsem si ho rozmazlila…a syna mu davam nachystaneho…jeste mi rekl ze kdyz ho mam v peci ja..tak je jasne ze musim davat vetsi vydaje..prosim holky poradte mi jak se to resi s tema financema??? jde to na pul nebo jak? :(

dávat s sebou plíny je asi blbost.. ale u zbytku věcí je myslím fajn, když se domluvíte, co s sebou malý dostane :nevim: přeci jen oblečení a podobné věci, když to kluk vezme dvakrát na sebe než z toho vyroste. :nevim: já to vidím spíš z druhé strany, když si bereme manželovy děti. Ne jen že je problém, aby je ex vůbec dala, ale nedá jim s sebou vůbec nic. Letos jsme koupili oblečení cca za 4000, které mají u nás - tepláky, plavky, boty, gumovky, letní věci, župany a já nevím co ještě, většinu z toho měli dvakrát na sobě a víckrát už to neoblečou, protože jim to bude další rok malé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.12.12 11:03

Ahoj holky, jsem ve stejné situaci jako vy, bývalý přítel se o dceru do 2 let nezajímal, ale ted si najednou vzpomněl že by ji chtěl. V říjnu jsme měli soud, u soudu mu urřily výživné, povolily návštěvy každou středu 14-18 a lichou sobotu 9-18,je to ještě ke všemu paranoidní schizofrenik :-((.Dcera bude mít v lednu 2,5 roku a nechce tam být je zvyklá na jiný režim, ale dnešní soudy to všechno tak nějak přehlížejí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.12.12 11:22
@prcek2303 píše:
Ahoj holky, jsem ve stejné situaci jako vy, bývalý přítel se o dceru do 2 let nezajímal, ale ted si najednou vzpomněl že by ji chtěl. V říjnu jsme měli soud, u soudu mu urřily výživné, povolily návštěvy každou středu 14-18 a lichou sobotu 9-18,je to ještě ke všemu paranoidní schizofrenik :-((.Dcera bude mít v lednu 2,5 roku a nechce tam být je zvyklá na jiný režim, ale dnešní soudy to všechno tak nějak přehlížejí :-(

No ale je to otec, ty musíš dceru podpořit v tom, aby tam chtěla. Asi není jeho nemoc ve stádiu kdy by byl nebezpečný, protože pokud bere léky, tak není důvod mu dceru odpírat. ty jako matka ji to musíš ulehčit a mluvit o tátovi dobře, aby se ji k němu chtělo. Víš co, platí výživné, tak má i svá práva… Tohle nepochopím, jednou si s někým udělám dítě- tudíž je pro mě jako otec vhodný a po rozchodu je to ten nejhorší člověk :| Takže soudy dělají svou práci a dobře, se nezlob, ale prostě ty práva otec má a pokud ty budeš dcerku „navňadovat“ aby k němu chtěla, tak si ona zvykne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 11:57

Nechci aby mu kupoval hory dala jsem mu domu i obleceni na preveleceni ale jestli ho ma dobre o to ja se nestaram, prece ma pusu aby mi rekl a i kdyby sel do seku a koupil obnosene na ven to prece nevadí..On s nim doma ani není jezdí po návstevách atd..pak ma v tom syn chaos nasla jsem dobrou stranku a je dobré si ji prostudovat…www.jedendomov.cz on si totiz tatinek mysli ze kdyz da vizivne tak je to jen na jidlo ale nejde jen o jidlo jde i o dusevní a socialní vyvoj…takze do alimentu patri take to, kdyz mu dopráváme zoo a ruzne kroužky nebo detské koutky…

• Citovat
  • Upravit
7182
1.12.12 12:04

Já si myslím, že plíny by se měl koupit sám. Měl by mít doma nějakou kosmetiku, ubrousky, nějaký základní oblečení. Je to jeho táta, dítě chce vídat pravidelně, tak by k tomu měl mít podmínky, ne? A ne že ty mu pak všechno naservíruješ spolu s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.12.12 12:44

@monika32 Jenže on to výživné neplatí a ani nedodržuje to co je v rozsudku :(,já se snažím o něm před dcerou mlivit pěkně ale jakmile jen začnu o něm mluvit hned říká že se bojí táty tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
1.12.12 12:58
@prcek2303 píše:
@monika32 Jenže on to výživné neplatí a ani nedodržuje to co je v rozsudku :(,já se snažím o něm před dcerou mlivit pěkně ale jakmile jen začnu o něm mluvit hned říká že se bojí táty tak nevím

No jo, je to těžké, ale to, že nezaplatí alimenty mu stejně jeho otcovská práva neupírá. Ale tak jestli ti neplatí, tak předpokládám že má důchod, tak si je nechej posílat exekučně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí