Úprava styku s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
15.8.19 13:28
@Lulinka2709 píše:
@Murutin No, opravdu to tak je. Když soudkyně říkala rozhodnuti, tak uvedla:Matka je povina každý měsíc dceru připravit, a zajistit finance na dopravu. Odvolala jsem se na miste, soudkyně mi řekla ze to nelze, a ze se musím odvolat pisemne, az přijde rozsudek. Opravdu mi to hlava nebere

A nemuzes tu cast aspon ofotit nebo opsat.. jen co se tyka tech financi? To co rekla je jedna vec a to co je ve vyroku je vec druha.. pokud to tam mas, tak ti muzu poradit co pak rict na odvolacim soude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.8.19 17:13
@Mart81 píše:
To je sice pravda, ale pokud by trestný čin spáchala matka (asi ne tak závažný), tak je docela možné, že to dítě bude od roku (do kdy bude mít žena přerušen trest) do svých tří let s matkou ve vězení přímo žít. Třeba věznice ve Světlé nad Sázavou na to má specializované oddělení. Takže očividně se minimálně u matek kontakt s rodičem nadřazuje nad ochranou dítěte před traumatem z toho, že by muselo navštívit vězení a to i za cenu, že když jde dítě do školky, má dva roky „odseděno“. :)

Ale to nemůžeš srovnávat, tam je to pro děti uzpůsobené a děti do 3 let si to nebudou uvědomovat, že jsou ve vězení ani si to nejspíš v dospělosti nebudou pamatovat, ale této holčičce je cca 5 let, takže tam už si to prostě nějak uvědomí, nejspíš to i řekne ve školce a následků pak může být milión… Rodiče řeknou dětem, aby se s ní nebavili, děti se jí budou smát, učitelky nejspíš za zády pomlouvat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.19 19:20

@Murutin zatím žádný papír nemám. Čekám, až mi přijde poštou rozsudek, a poté se písemně odvolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.19 07:54

@Janli Ještě bych chtěla podotknout, že tato situace se opakuje. Samý příběh. Měl partnerku s kterou čekal rodinu. Když dítěti bylo půl roku, spáchal trestný čin a šel do vězení. Partnerka se snažila o to samé co já, že dítě nebude vozit do věznice, že on se takto rozhodl sám atd. A co myslíte? Když zjistil že opravdu nemá šanci, tak se na ně vykasal, a i když ho pustili tak o syna neměl zájem. Výživné také v životě neplatil.Syn už je dávno dospělí, a na bio.otce si nevzpomene ani když se jde vy…A s dcerou o cele věci mluvím otevřené, moc dobře ví kde je, a proč. Když ho bude chtít vídat az ho pustí, nebudu ji bránit. Už ted si ale myslím, ze chtít nebude. Nechal mě ve svrabu, a ted si chce hrát na tatínka? Otec není ten kdo dítě udělá, ale ren kdo ho vychová, dá mu lásku a vše co potřebuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.8.19 10:57
@Lulinka2709 píše:
@Janli Ještě bych chtěla podotknout, že tato situace se opakuje. Samý příběh. Měl partnerku s kterou čekal rodinu. Když dítěti bylo půl roku, spáchal trestný čin a šel do vězení. Partnerka se snažila o to samé co já, že dítě nebude vozit do věznice, že on se takto rozhodl sám atd. A co myslíte? Když zjistil že opravdu nemá šanci, tak se na ně vykasal, a i když ho pustili tak o syna neměl zájem. Výživné také v životě neplatil.Syn už je dávno dospělí, a na bio.otce si nevzpomene ani když se jde vy…A s dcerou o cele věci mluvím otevřené, moc dobře ví kde je, a proč. Když ho bude chtít vídat az ho pustí, nebudu ji bránit. Už ted si ale myslím, ze chtít nebude. Nechal mě ve svrabu, a ted si chce hrát na tatínka? Otec není ten kdo dítě udělá, ale ren kdo ho vychová, dá mu lásku a vše co potřebuje…

Prošla jsi alespoň sedm tříd základní školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.8.19 11:06
@Lulinka2709 píše:

Místo valeni klínů dceři do hlavy bys měla požádat o zbavení právní způsobilosti ohledně hledání partnera. Podělalas jí život a ted myslíš, jak s tím vyjebeš, když ji budes očkovat proti otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí