Úřad práce a cestování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8309
28.12.23 21:59
@j.a.n.i1 píše:
@Adull Ale ja to pochopila, jen ty nechápeš, ze to klidne obhaji i tim, ze se přepsala, když bude chtit.

Takže by měla podvádět? To si snad děláš srandu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
28.12.23 22:01
@Adull píše:
Takže by měla podvádět? To si snad děláš srandu ne?

Jako co, pokud se domluví dostatečně dopředu, tak je úplně fuk, zda bude schůzka 5.2. nebo 12.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
28.12.23 22:02
@azaleila píše: :nevim:
já dost pochybuju, že by úřad reálně někomu práci našel…
a má osobní důvod k přesunutí schůzky… neznamená to, že se na celou evidenci a všechno kolem hledání práce vykašle…

Tak podstata úřadu je hledat práci, takže ne fakt osobní důvody typu…chci jet do ciziny nejsou vážný důvod. Vážny důvod je výběrové řízení nebo nemoc. A i u té nemoci musí být potvrzení a fakt nestačí zavolat, že ti není dobře a u výběrového řízení potvrzení o účasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
28.12.23 22:04
@j.a.n.i1 píše:
Jako co, pokud se domluví dostatečně dopředu, tak je úplně fuk, zda bude schůzka 5.2. nebo 12.2.

Ne to fakt není jedno. V evidenci fakt není sama a ty si to představuješ jak Hurvínek válku. A to, že bys klidně i podváděla o tobě ledacos vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.12.23 22:07

Tak vzhledem k tomu, ze doba evidence na up muze byt zapocitana do doby socialniho pojisteni a urcite je behem ni placeno zdravotni pojisteni, bych byla pokorna a na cestovani se vykaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17350
28.12.23 22:11
@Adull píše:
Tak podstata úřadu je hledat práci, takže ne fakt osobní důvody typu…chci jet do ciziny nejsou vážný důvod. Vážny důvod je výběrové řízení nebo nemoc. A i u té nemoci musí být potvrzení a fakt nestačí zavolat, že ti není dobře a u výběrového řízení potvrzení o účasti.

když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.12.23 22:16

Urad prace j casto odkladistem pro lidi, co potrebuji vykryt pojisteni a schuzky je jen otravuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.12.23 22:36

Takže ani dopředu bych si prostě neměla domlouvat jiný termín? Je to tu vcelku chaotické…

Nevím ani jaký důvod bych uvedla, když už se zmínilo, že osobní důvody jsou taboo. Jediná cesta je tedy být zpět doma před schůzkou? Mám teď schůzku po dvou měsících na konci ledna, nevím, zda se to teď změní a bude opět za měsíc. :nevim: Cesta je plánovala na začátek/kolem 10. února…
Měla jsem teprve 3 schůzky, takže úplně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.12.23 22:50
@Nat6656 píše:
Takže ani dopředu bych si prostě neměla domlouvat jiný termín? Je to tu vcelku chaotické…Nevím ani jaký důvod bych uvedla, když už se zmínilo, že osobní důvody jsou taboo. Jediná cesta je tedy být zpět doma před schůzkou? Mám teď schůzku po dvou měsících na konci ledna, nevím, zda se to teď změní a bude opět za měsíc. :nevim: Cesta je plánovala na začátek/kolem 10. února…
Měla jsem teprve 3 schůzky, takže úplně nevím.

Co si pamatuju, tak ke mě byla úřednice hodně vstřícná, já jsem měla po škole a hledala práci/ jezdila do ciziny za přítelem…na úřadu jsem byla 3×, na poslední schůzku už jsem se nedostavila, protože jsem měla už dohodnutou práci…nejdřív to bylo po 2 měsících, pak po měsíci, ale úřednice mi vždycky dala na výběr, kdy de mi to hodí několik termínů…práci mi nehledali…spolužákovi tenkrát dali první nabídku, pohovor na který musel jít až po cca 5 měsících, co si práci sám nenašel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.12.23 22:56

@welovefashion Já jsem právě dodělala maturitu v září na druhý pokus, jsem od září evidovaná… schůzky byly v říjnu, listopadu a a ne v prosinci, tedka mám v lednu další po dvou měsících a ráda bych si domluvila termín, abych mohla v klidu za přítelem. Práci mi nehledají, doslova jen přijdu, paní se mě nezeptá, zda jsem si našla práci, jen podepíšu termín a jdu domů… doslova mi to trvá z domova dojít na úřad a vyjít za 12 minut, což mi přijde směšné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65217
29.12.23 06:34
@Nat6656 píše:
@welovefashion Já jsem právě dodělala maturitu v září na druhý pokus, jsem od září evidovaná… schůzky byly v říjnu, listopadu a a ne v prosinci, tedka mám v lednu další po dvou měsících a ráda bych si domluvila termín, abych mohla v klidu za přítelem. Práci mi nehledají, doslova jen přijdu, paní se mě nezeptá, zda jsem si našla práci, jen podepíšu termín a jdu domů… doslova mi to trvá z domova dojít na úřad a vyjít za 12 minut, což mi přijde směšné…

Pripada ti smesne, ze ti stat plati zdravotni a ty, chudera, musis obetovat svuj vzacny cas?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
29.12.23 07:17
@vokishka píše:
Pripada ti smesne, ze ti stat plati zdravotni a ty, chudera, musis obetovat svuj vzacny cas?.

Ne, pripada ji směšné, ze se tam jen podepise a i s cestou je do ctvrt hodiny doma… Což s ni celkem souhlasim, takhle by up fungovat neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42489
29.12.23 07:20

Čerstvá zkušenost mé propuštěné kolegyně z jednoho up na SM. Volala s týdenním předstihem, že by si potřebovala přesunout termín kvůli vánoční návštěvě syna na druhém konci republiky(ze by chtěla jet dřív a pobýt u nich 2 týdny) Úřednice ji arogantním tonem upozornila, že to není v žádném případě důvod měnit termin schůzky a že jestli se nedostaví, vyřadí ji z evidence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65217
29.12.23 07:22
@j.a.n.i1 píše:
Ne, pripada ji směšné, ze se tam jen podepise a i s cestou je do ctvrt hodiny doma… Což s ni celkem souhlasim, takhle by up fungovat neměl.

A jak by to fungovat melo. Ona je zdrava, pul roku si neni schopna sehnat praci, kdyz ma dost casu. A ostatni at kolem ni kmitaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32129
29.12.23 07:24

@Nat6656 A ty si práci hledáš nebo jen chodíš na úřad a čekáš, co ti najdou? Od září nemáš práci? U vás nic není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat