Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ten žlutý flek bude asi blednoucí modřina…Kdyby jí něco bylo,tak už zvrací asi dřív ne??A ne až 4tý den…Ale jestli máš opravdu strach,tak bych zašla k doktorce…My bouráme do hlavy taky,neboj…
OPRAVDU NO JA SEM TAKOVA HISTERKA TAKY MI TET KAMARADKA REKLA ZE PO 4 DNECH JE TO BLBOST ABY TO MELA Z TOHO ![]()
To je spíš blbá náhoda…jestli chceš mít klid tak k Mudr. jdi…pro klid v duši…Vojtík tenkrát taky s rozeběhem nalítnul v plný rychlosti čelem do postýlky…taky jsem byla vyjevená,ale bylo to ok…Takových bolístek ještě bude…Mám o něj strašný strach,ale to bych nemohla vylézt ani před dům…
JO JO MAS PRAVDU POCKAM JAK TO BUDE RANO A JESTE PRES NOC JESTLY BY JESTE ZVRACELA TAK HNED PUJDU NA POHOTOVOST ![]()
jak uz se reklo,pro klid v dusi zavolej ale 4 dny potom to uz nic nebude, jen nahoda. neboj, ale chapu te, radsi budu za blbce nez neco podcenit.
No u deti se to skoro nestava, spis u duchodcu - existuje druh krvaceni, kdy to tece pomalinku a krve pribyva a priznaky se projevi az pozdeji, klidne po tydnech.
Spis to s tim nemelo co delat, ted radi strevni chripka, jestli bude i teplota, tak to od hlavy neni 100%. Taky pri krvaceni do mkozku bych cekala i motanici (jestli uz chodi, padala by) a pripadne oslabeni rukou, nohou, mimiky spise na jedne polovine tela. samozrejme sleduj, jestli ma symetricke zornice.
Nechci strašit, ale radši s ní zajdi k doktoru, ať máš klid. Měli by jí udělat rentgen, jestli nešlo o slabý otřes mozku. A neboj, ten se stejně „léčí“ jen klidem, což je u prcků relativní, že? Dáš pak vědět?
AHOJ NO TAK NAKONEC TO VUBEC ZTOU HLAVOU NEMA NIC SPOLECNEHO PROZVRACELA MI CELY VECER MAME CHRIPKU ![]()
já bych zašla k dr hned na nic bych nečekala,hlava je hodně zrádná,jak už tu bylo psáno,sleduj zornice atd držím palce at to raději zrentgenuji
Omlouvám se za vstup do diskuze bez odpovědi na otázku.
Jen jsem chtěla Alficek napsat, že se mi strašně moc líbí jméno, které jste vybrali pro miminko. Je fakt nádherné!! Úplně mě nadchlo, snad jak žádné jiné ![]()
pampalin píše:
Nechci strašit, ale radši s ní zajdi k doktoru, ať máš klid. Měli by jí udělat rentgen, jestli nešlo o slabý otřes mozku. A neboj, ten se stejně „léčí“ jen klidem, což je u prcků relativní, že? Dáš pak vědět?
otřes mozku je definovan tak, že je při něm počáteční bezvědomí (krátké) a jinak normální nález, nedošlo poranění mozku. tedy bezvědomí ano - otřes ano, bezvědomí ne - otřes nebyl. Klidně můžeš mít krvácení do hlavy bez otřesu mozku, pídit se po tom, zda došlo k otřesu, nebo ne, nemá žádný význam.
AHOJ PROSIM O RADU DCERA ASI PRED4DNY SI HRALA A BOUCHLA SE ASI TAK 2CM OD SPANKU DO HLAVY MELA TAM MODRINU A TET TAM MA TAKOVY ZLUTY FLEK A MISTO JI PORAD BOLY .. PRED CHVILY ZVRACELA MAM STRACH ZE TO MA STOU HLAVOU NECO SPOLECNEHO ..PROSIM PORATTE MI CELY DEN JI BYLO DOBRE VSE NORMALNE AS TET NEVIM JAK TO POPSAT KRKLA SI A POZVRACELA SE ..NA NIC SI NESTEZOVALA UMYLA SEM JI A US SPINKA ALE MAM OPRAVDU STRACH