Úraz ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
3.12.21 15:07

Tvůj manžel je dost magor, ne?

Byla to nehoda, děti se neustále honí a popostrkují. A učitelky nemají na starost jenom tvoji milovanou dcerušku.

A fakt se zklidněte oba, ty i s manželem, pokud takových potížistů by měly učitelky víc, tak si tak od září můžeš jít učit sama, neb se vám na to ty učitelky vykašlou, protože takové chování egoistických rodičů nemají zapotřebí.

Byla to nehoda, dceři nic není, tak nedělej z komára velblouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.12.21 15:07
@Kikiva píše:
Zkusím uklidnit manžela až přijede, stát se to může to chápu, ale učitelé byli zalezlí někde na kafé, dcerka plakala na celou školu a museli jít pro učitele spolužáci tak zřejmě nějaký dozor velký nad dětmi na prvním stupni na této škole není
… Tvrdí dcera
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.12.21 15:08

Nevím, co chce manžel řešit s rodiči těch dětí. Děti se normálně honí a dělají blbosti. Ve třídě dozor být nemusí, musí být pouze na chodbě a nemusí to být třídní učitel. Prostě se stala nehoda, hlavně, že je malá v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
3.12.21 15:10

Tak to ver ze nebyli zalezly na kafeeee, ze si nestihaj ani na wc dojit akorat jich neni tolik aby byli vsude ty kafeeee a to nemam se skolstvim nic spolecnyho, co ty v praci, delas co mas nebo si tam jen lakujes nehty? Je ti to prijemny takovy vejsplechty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
3.12.21 15:11
@Kikiva píše:
Dnes mi volala do práce učitelka, že se mé milované dcerušce stal úraz, abych hned přijela do školy a jela s ní na pohotovost. Jsem z toho ještě vytřepaná, nikdy jsem nic podobného nezažila a doufám, že už ani nezažiju nebo to bude moje smrt příště. Kluci se nějak honili ve třídě a strčili do mojí dcerky a ta spadla na takový botník, prostě mají tam převlečení na tělocvik a rozbila si hlavu o hranu toho nábytku. Tak naštěstí pracuji nedaleko, tak jsem tam vyklepaná nějakým způsobem přijela za pár minut a jeli do špitálu na šití. Má tam 4 stehy na hlavě ve vlasové části, takže naštěstí to nepůjde vidět ta jizva.
Manžel je rudý vzteky, večer má přijet domů z pracovní cesty a chce kolem toho udělat haló, do školy, k rodičům těch kluků. Vůbec nevím jak bych měla postupovat, nějaké odškodné? máme nárok od školy?Jsem relativně mladá maminka a dcerka má 8 let.
Manžel je schopný to vyřešit ručně stručně, čehož se obávám a na druhou stranu se mu nedivím, ještě že se nestalo nic horšího, dělali dcerce rentgen a naštěstí žádné krvácení do mozku nebo nějaká podobná hrůza. Ale rozhodně nad tím nehodláme mávnout rukou

Jo, zkus z toho vytriskat, co se da, o prachy jde evidentne az v prvni rade. :roll:

• Citovat
  • Upravit
27698
3.12.21 15:14

Jste s manželem hysterický dítě bude mít x úrazu a neboj prachy za to kápnou to se můžete zase uklidnit :zed:
syn měl taky úraz o přestávce učitel se mi omlouval a víš co já se omluvila jemu že on za to nemůže, protože nemůže nad děti stát pořád a že se holt stalo kluk skončil na pohotovosti s úrazem ruky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.12.21 15:15
@Kikiva píše:
Zkusím uklidnit manžela až přijede, stát se to může to chápu, ale učitelé byli zalezlí někde na kafé, dcerka plakala na celou školu a museli jít pro učitele spolužáci tak zřejmě nějaký dozor velký nad dětmi na prvním stupni na této škole není

Pane boze, vy nejste normalni 8o Ne, ucitele prestavky s detmi ve tride fakt netravi, vzdy ma nekdo dozor na chodbe a i ten se nekdy potrebuje treba napit nebo si dojit na wc, prekvapive. Z otevrenych trid je slyset takovy hluk, ze jedno brecici dite fakt neni mozny slyset. To, ze spoluzaci ucitele sehnaly, je snad naprosto normalni, ne?
Je mi fakt lito tech ucitelu, s jakymi rodici maji kolikrat tu cest.
Preju Vam, aby se Vase milovana dceruska nikdy nepripletla k nejake sarvatce, kdy by treba uplnym omylem neco znicila spoluzakovi nebo zpusobila zraneni. Mohla by totiz snadno dostat po cuni od rodice, co nema problem vyridit si to rucne zrucne :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.12.21 15:16
@Silverine247 píše:
Jo, zkus z toho vytriskat, co se da, o prachy jde evidentne az v prvni rade. :roll:

Samozřejmě, hlava přece sroste, ale prachy dostaneme jen jednou :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.12.21 15:17

Nevím, co byste přesně chtěli řešit. Pokud by jí někdo ublížil schválně, tak to by byla jiná. Ale tohle byla nehoda, prostě se stane. Asi něco dostanete z pojistky, ale neříkala bych tomu odškodné…
Myslím, že kluci z toho sami byli špatný. Učitelka by jim měla napsat poznámku a promluvit jim do duše, ale víc bych to nehrotila 8o. Takový věci se prostě stanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
3.12.21 15:17
@Kockazvysocan píše:
Samozřejmě, hlava přece sroste, ale prachy dostaneme jen jednou :zed: :think:

2× pokud má pojištění i dítě proti úrazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.12.21 15:19
@ka2ka píše:
2× pokud má pojištění i dítě proti úrazu

A jo vlastně, tak to se musí využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.12.21 15:19
@Kikiva píše:
Dnes mi volala do práce učitelka, že se mé milované dcerušce stal úraz, abych hned přijela do školy a jela s ní na pohotovost. Jsem z toho ještě vytřepaná, nikdy jsem nic podobného nezažila a doufám, že už ani nezažiju nebo to bude moje smrt příště. Kluci se nějak honili ve třídě a strčili do mojí dcerky a ta spadla na takový botník, prostě mají tam převlečení na tělocvik a rozbila si hlavu o hranu toho nábytku. Tak naštěstí pracuji nedaleko, tak jsem tam vyklepaná nějakým způsobem přijela za pár minut a jeli do špitálu na šití. Má tam 4 stehy na hlavě ve vlasové části, takže naštěstí to nepůjde vidět ta jizva.
Manžel je rudý vzteky, večer má přijet domů z pracovní cesty a chce kolem toho udělat haló, do školy, k rodičům těch kluků. Vůbec nevím jak bych měla postupovat, nějaké odškodné? máme nárok od školy? Jsem relativně mladá maminka a dcerka má 8 let.
Manžel je schopný to vyřešit ručně stručně, čehož se obávám a na druhou stranu se mu nedivím, ještě že se nestalo nic horšího, dělali dcerce rentgen a naštěstí žádné krvácení do mozku nebo nějaká podobná hrůza. Ale rozhodně nad tím nehodláme mávnout rukou

Jak ručně stručně 8o vy jste rodinka. To se proste občas stane ze tvé milované dcerunce se přihodí něco nemileho. Ji se to stalo omylem, ale vy byste šli do útoku cíleně :roll:

• Citovat
  • Upravit
158
3.12.21 15:20

Když jsem byla v první třídě, tak se mi stalo to podobné. Hráli jsme tenkrát fotbal s hakisakem a spolužák mě schválně strčil na klavír. Skončilo to oholením poloviny vlasů a šitím. Jizvu mám sice pod vlasy, nicméně velikou… Mamka tenkrát taky musela přiletět z práce. Mezitím mi držel hadr na hlavě zástupce ředitele :D nicméně z toho rozhodně nikdo haló nedělal. Nebyl důvod… Prostě úraz při dětské hře. Odškodné taky žádné… A to si z toho dělali spolužáci legraci ještě v 9.tride, což pro mě bylo psychicky horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.12.21 15:20

Přestaňte vyvádět - byla to normální nehoda, to se stává.

až vychladnete, domluvte se s třídní, jak řešit pojištění - škola by nějaké měla mít.

A možná se naučte - ty a manžel zacházet s krizovými situacemi a vlastními emocemi. Co budete dělat, až nastane nějaký závažný problém? Ty spácháš sebevraždu a von půjde vystřílet nejbližší hospodu?

Psychická odolnost je dovednost, co se dá pěstovat - není třeba vyšilovat kvůli tomu, že dcera spadla.

Scénáře o tom jak jsou všichni neschopní a chtějí vám ublížit trošku smrdí poruchou osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
3.12.21 15:39

Takze kluci se honili-strasna tragedie, ale mazel si to chce vyresit rucne strucne (s kym?) a to mu prijde normalni. To je borec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin