Úraz ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
3.12.21 15:42

Ucitele byli na kafeee, tak to je hlaska dne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.12.21 16:13

Hysterická hyperprotektivní matka a měšuge otec jsou jistě radostí všech kantorů. :roll:

Škola je pojištěná, takže dostanete něco z pojistky školy. A pak můžete uplatnit vlastní úrazové pojištění, pokud je dítě pojištěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
3.12.21 16:28
@Svistice píše:
Hysterická hyperprotektivní matka a měšuge otec jsou jistě radostí všech kantorů. :roll:Škola je pojištěná, takže dostanete něco z pojistky školy. A pak můžete uplatnit vlastní úrazové pojištění, pokud je dítě pojištěné.

Přesně tak :palec:.
Jen bych nedoporučovala, aby si otec cokoliv s kýmkoliv vyřizoval ručně, aby pak to odškodnění, které by jim platil, nepřevyšovalo to z pojistky školy pro dceru. O podmínce nemluvě.

• Citovat
  • Upravit
33005
3.12.21 16:38
@ontarova.stara píše:
Přesně tak :palec:.
Jen bych nedoporučovala, aby si otec cokoliv s kýmkoliv vyřizoval ručně, aby pak to odškodnění, které by jim platil, nepřevyšovalo to z pojistky školy pro dceru. O podmínce nemluvě.

Hlavně dítě bude pak v kolektivu jistě velmi oblíbené. Dozvědět se od některého z děti, že mají ve tříde dítě s takhle posahanymi rodici, tak mi to děcko nesmí otes práh domu a děti dostanou zákaz se k němu přiblížit na dva metry.

Jinak by mě zajímalo, jak si jako ten boreček tatínek představuje, vyřídit si to s kluky a jejich rodiči. Si jako myslí, že mu škola vyklopí nacionále včetně bydliste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
3.12.21 16:52

Pěkně nás tu trollis. Minule jsi psala ze mas 8 leteho syna. Ty mladá maminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.12.21 17:09

@karkarka Tak to vypadá, té má tři deti. Ještě má tříletého chlapecaa curaci a přetahování diskuze jsou top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
3.12.21 17:35

Školní úrazy jsou normální, všechno se uhlídat nedá. Mě dítě je nešikovné, takže jsem obdržela za celou jeho skolkovou a školní dráhu telefonáty - přijďte si pro nej, krvácí nebo aspoň informativní - spadl, strčil ho spolužák.
Jednou ho fakt schválně spolužák strčil, ale rozhodně ho neplánoval zmrzacit, tak se chvíli nekamaradili.. A že bych na něj cihala před domem, abych mu ji natáhla.. Nebo jeho rodičům.. To jako vážně?
Tvuj manžel je agresivní psychopat nebo proč mu takové řešení připadá v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
56505
3.12.21 17:42

Manžel je vyšinutý. Adresí si nemůže. Kvůli takovým magorům nesmí rodiče do škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.12.21 17:43
@Svistice píše:
@karkarka Tak to vypadá, té má tři deti. Ještě má tříletého chlapecaa curaci a přetahování diskuze jsou top.

To je ta diskuze s lulinem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.12.21 17:50
@topazio píše:
To je ta diskuze s lulinem?

Myslím že ne, ale když koukneš na profil, tak same přetahování a čůrání. Proste Honimir. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.12.21 17:54
@Svistice píše:
Myslím že ne, ale když koukneš na profil, tak same přetahování a čůrání. Proste Honimir. :nevim:

Podívala jsem se na ty diskuze. Ta tahle: Kluk na prázdninách. 8o
Tam chtěla, aby někdo na táboře 7letému synovi přehrnoval penis. 8o
Nemám slov. Opravdu to bude nějaký Honimír - úchyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42231
3.12.21 18:15
@Kikiva píše:
Zkusím uklidnit manžela až přijede, stát se to může to chápu, ale učitelé byli zalezlí někde na kafé, dcerka plakala na celou školu a museli jít pro učitele spolužáci tak zřejmě nějaký dozor velký nad dětmi na prvním stupni na této škole není

Jako že učitel se nesmí ani napít a vyčůrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.21 19:14
@Svistice píše:
Hysterická hyperprotektivní matka a měšuge otec jsou jistě radostí všech kantorů. :roll:

Přesně. Mi příjde, že má škraloup na mozku nebo je to troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
3.12.21 19:22
@Netopýr1 píše:
Děti se strkaly a ona blbě spadla. :roll: nic víc ním míň. Tobě nebo manželovi by se to doma zřejmě stát nikdy nemohlo. Je to nepříjemný, ale nijak bych to nehrotila. Ani by mě teda nenapadlo chtít od školy nějaký peníze. :roll:Příspěvek upraven 03.12.21 v 15:01

tak škola je na tohle pojištěná, tak proč by neměli chtít peníze? to by zase byli hloupí - když máš dítě pojištěné sama, také po úraze chceš získat pojistné plnění - od toho tady ten produkt je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 19:30
@Havlova píše:
Jako že učitel se nesmí ani napít a vyčůrat?

U nás ve škole se při dozoru opravdu nesmí ani napít ani vyčůrat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin