Úraz ve škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42240
3.12.21 19:36
@Anonymní píše:
U nás ve škole se při dozoru opravdu nesmí ani napít ani vyčůrat.

Ale to bylo ve třídě, tak snad tam o přestávce dozor není, jen na chodbě. Nebo třeba řeší něco na jednom místě, taky nemůže být všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.12.21 19:45
@Anonymní píše:

To je drsné. Mám naštěstí jen 2× týdně dohled. Ale vždy celé dopoledne (od otevřeni školy). Každou přestávku. Pití i svačinu si sebou na chodbu bereme všichni, kdo má službu. Nám nikdo nezakazuje svačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 19:52
@Kelsey píše:
To je drsné. Mám naštěstí jen 2× týdně dohled. Ale vždy celé dopoledne (od otevřeni školy). Každou přestávku. Pití i svačinu si sebou na chodbu bereme všichni, kdo má službu. Nám nikdo nezakazuje svačit.

U nás smůla. Na dozoru se nesmí jist, pít ani na zachod. A dozor hlídá chodbu, záchody a dvě třídy. Fakt na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
1735
3.12.21 19:53

Když jsem si pročetla tvé starší příspěvky, tak mi z toho vychází jen jedna možnost… Že to byl tvůj syn, který se honil se spolužáky a některý z těch kluků do něj strčil? A synáček doma vykládá, jak je v tom nevinně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
3.12.21 19:55
@Elea9 píše:
Když jsem si pročetla tvé starší příspěvky, tak mi z toho vychází jen jedna možnost… Že to byl tvůj syn, který se honil se spolužáky a některý z těch kluků do něj strčil? A synáček doma vykládá, jak je v tom nevinně? :D

a v té hrůze z úrazu si uvědomil, že je vlastně holka, přeměnil se - a je to, je z něho milovaná dcerečka, však to se stává, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
3.12.21 19:57
@Anonymní píše:

to je škola v gulagu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.12.21 19:59

@Kikiva Nezlob se na mě, ale buď jsi pedofil, úchyl, troll a nebo trochu vyšinutá… Už jen jak jsi napsala: milované dcerušce… :roll: Tak to je snad jasné, že svoje dítě miluješ. Nemusíš psát milované dcerušce se stalo to a to… :roll:
Ale tak ok, někdo má rád takové trapné kecičky. To z tebe ale lepší matku nedělá.
Věc druhá: za co bys chtěla odškodný od školy? Myslíš, že to tI kluci udělal schválně? Tak asi takhle: kluci běhaLi po třídě, měli zdravý pohyb a tvoje milovaná dceruška jim vlezla do cesty. Pak zakopla, zavrávorala a rozmázla se na nábytek. Chudáci kluci z toho mají trauma. Třeba to bylo takhle. Holt se chtěli kluci protáhnout, pohyb je dobrej… :think:
Kdyby tvoje holka seděla celou dobu na zadku v lavici, nic by se jí nestalo. A je to. Asi takhle si to představuješ, ne?!?! Tak by to bylo v pořádku?
Dozor… Víš že některé školní chodby jsou dlouhé a je tam hodně tříd. Učitelka nebo učitel mohli něco řešit v nějaké jiné třídě a tak řev tvé milované dcerušky nemuseli slyšet.
K tvému manželovi. Za prvé by se měl jít léčit, takové hysterické lidi miluji. A až pujde boreček pindat do školy, tak doufám, že alespoň jeden z tatínků toho kluka bude stejný rapl jako ten tvůj kovboj. A vysvětlí mu to jasně ručně stručně. :palec:
A další věc: co bys chtěla z peníze? Ty nejsi ráda, že je dcera ok a nemá žádný problém? Ty si chceš na tom nebohém dítěti namastit kapsu?!?! 8o 8o 8o :roll:
Zažaluj rovnou i výrobce nábytku. Když už budeš v tom.
Na škole jsem měla několik úrazů a to od zlomeného nosu počínaje po škváru po těle konče… Nikdy naši nešli do školy a ani je nenapadlo chtít odškodný. :roll: Škola ti zavolala. Nechtěli nic ututlat atd. A ty ještě budeš za trapku roku někoho popotahovat… :roll:
Nooo tímto způsobem zaděláváte dceři na to, aby byla nejoblíbenější žačkou ve třídě.
Prober se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
3.12.21 20:01

@Ťarbík01 už jsem to tu psala, školy jsou pojištěné a chtít odškodné je normální, není to nic nemorálního - od toho ty pojistky jsou,
ostatní reakce zakladatelky a jejího manžela jsou mimo mísu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.12.21 20:03

@stinga Jen ze zvědavosti? Škola o to žádá automaticky nebo je to na vyžádání rodičů?
Jen mě to zajímá. Dotaz nemyslím zle.
Jen si nedovedu představit, že by se mému dítěti stal úraz a já bych přemýšlela nad nějakou finanční kompenzací. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 20:06

Rada prispeju do diskuze. Ja se ve skole nejak objimala s kamaradkou nebo jsme delali blbosti na schodech, a spadla jsem. Za chvili mi kamaradka rikala, ze mi tece kueev. Dodnes ji slysim. Odesla jsem za ucitelkou, cela mikina od krve, hlava rozbita. Tehda reditelka me vzala do nemocnice a volala to mati.

Mati samozrejme byla hysterka, tata taky, soudili se, kamaradku zmlatili, jeji rodice sedi, reditelka taky, ucitelky, co nad nama mely stat prisly o praci.

A ted vazne! (Ta kurziva prostredni cast je vymyslena) Mati byla vyklepana, prijela za mnou ve chvili, kdy jsem byla zpatky ve skolce se zasitou hlavou. Tehda ta reditelka byla z toho totalne v pr… a mati ji jeste uklidnovala, ze se to stava, ze je rada, ze se o me reditelka postarala. Samozrejme, ze to mamce radost neudelalo, ale nehrotila to.

Jake mam nasledky?
Celozivotni depky, porad se mi to vraci, jsem doslova padla na hlavu, uz dal takhle nemuzu zit. (Opet kurziva vymyslena) No, kdyz bych se hoooodne snazila, nahmatam jizvu na hlave. A to je vse.

Vim, ze nikdo zadne halo nedelal, pojistka to nevim, ale kazdopadne jde o zdravi, ne o penize.

Rodice, dekuji, ze nejste hysterky jak tady zakladatelka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
3.12.21 20:15
@Anonymní píše:
U nás smůla. Na dozoru se nesmí jist, pít ani na zachod. A dozor hlídá chodbu, záchody a dvě třídy. Fakt na hlavu.

tak to máte ještě dobrý, u nás to jsou záchody, chodba a pět tříd. Druhý stupen, takže masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
3.12.21 20:16
@Ťarbík01 píše:
@stinga Jen ze zvědavosti? Škola o to žádá automaticky nebo je to na vyžádání rodičů?
Jen mě to zajímá. Dotaz nemyslím zle.
Jen si nedovedu představit, že by se mému dítěti stal úraz a já bych přemýšlela nad nějakou finanční kompenzací. :nevim:

tak škola to zapíše, pokud rodič chce, dostane formulář, s tím si zajde k doktorovi a dá to zpět škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
3.12.21 20:28

@vokishka děkuji za informaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
3.12.21 20:28

Úrazy ve škole byly, jsou a budou. Mně jednou při dohledu kluk zničehonic strčil holku a ta si pod sebe přisedla ruku a zlomila si ji, koukala jsem na to sotva z metru, a přesto tomu v té chvíli nešlo zabránit. :nevim: Každá škola je ze zákona pojištěná, pokud splníte příslušná kritéria, dostanete odškodné. Netuším ovšem, zda k tomu stačí pouhé čtyři stehy na hlavě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
3.12.21 20:31
@lucad77 píše: Úrazy ve škole byly, jsou a budou. Mně jednou při dohledu kluk zničehonic strčil holku a ta si pod sebe přisedla ruku a zlomila si ji, koukala jsem na to sotva z metru, a přesto tomu v té chvíli nešlo zabránit. :nevim: Každá škola je ze zákona pojištěná, pokud splníte příslušná kritéria, dostanete odškodné. Netuším ovšem, zda k tomu stačí pouhé čtyři stehy na hlavě. :think:

stačí, každý steh je slušně placený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin