Usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
9.10.08 12:22

Dusicko :a ty jsi vydržela hodinové řvaní?????????
Já to pořád zkouším a nějak to nejde, řve šíleně půl hodiny až se u toho zpotí a poškráme i ostříhanýma nehtama a slzičky mu tečkou :? no, nevím jestli metoda vyřvání funguje na všechny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.10.08 14:30

Paradise , to my se mazlime tak od sesti do pul sedmy. Zaroven ji taky nechavam rozbalenou, aby vyvetral zadecek. Dyl jak pul hodky stejne nevydrzi, protoze je uz naucena, ze se pak jde koupat :D
Vcera vecer jsme ji v pul osmy dali do postylky a chvilku byl plac, ale kolem osmy se uz jen malinko zlobila, ze nema dudlicka. JAk jmse ji ho dali, tak usnula v pohode.
A dneska dopol si tak dlouho povidala s plysakama v postylce, az usnula :lol: Bez place…

market , bylo to narocny, ale vydrzela. Jednu chvili jsme uz myslela, ze ji neco trapi, tak jsem ji z postylky vzala. No a na ruce byl klid, takze jsem usoudila, ze chce fakt jen chovat a supla ji zpatky. Kdyby rvala tak, ze by se zajikala, tak bych asi vymekla…
Proti poskrabani bych zkusila dat slabe rukavicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.10.08 17:30

Dušičko, gratuluju, určitě to nebylo jednoduchý. My to děláme stejně jako Ty, před uložením do postýlky mazlení, taky se holčičce hodně věnujeme ve dne a pak jí nic nechybí a je ještě ráda, když jí v půl osmý dáme do postýlky a má klídek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.10.08 21:02

Zelvicko , neni to jednoduchy porad. Zatim mame placiciho zavislacka :lol: Ale vytrvavam a verim, ze si zvykne - zkousime to teprve kratce..
My pred spanim mazlime proto, ze vetsinou po koupani a krmeni byva uz tak unavena, ze zacina fnukat. A do postylky ji nechci davat placici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
10.10.08 21:04

Pokud otázka zní, kdy začít učit spát přes den v postýlce, tak bych jednoznačně řekla, že co nejdřív. Čím dřív tím líp.
Jak na to, to už je horši…

Pokud si dobře pamatuju, našemu sluníčku to ve 2 měsících taky moc nešlo, takže jsem ho většinou uhoupala v náručí a pak položila do postele. No, mělo to stejné výsledky jak někdo psal… za pár minut řev. :?
Pak se to náhodou párkrát podařilo dopoledne a teď ve 4 měsících to (jakž takž) jde i přes den. Zkoušej to, uvidíš, že na mimčo něco platit bude. U nás je potřeba vyčíhnout tu správnou chvilku a sebrat z postýlky všechny hračky. A nezvedat. Mimčo se přitom probere a celý řev pak jde znova dokola. Takže ven z postýlky jde teprve když je rudý. Nosím ho jenom než se uklidní a trochu vydýchá, pak třeba zkusím přebalit a jde zpátky do postýlky.
Samozřejmě když řve, tak přijdu, pohladím, zazpívám a prostě se snažím ho uklidnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.08 08:04

Jéé, tak to my zase bez hraček neusnema, tedy bez plyšáků, malá si je pořád dává před spaním na hlavu :D . Teď zrovna jsem jí dala do postýlky, byla už dvě hodiny vzhůru a pěknej mrzout - tak spustila ten svůj vzteklej řev - ten musím říct, že mě ani moc nevzrušuje. Netrvalo to ani pět minut a hezky spinká. Mně vždycky pomáhalo, když jsme se učili to spaní, že jsem si říkala: když vydržíš, probudí se ti krásně odpočaté usměvavé miminko - prostě jsem se těšila, až se vzbudí a usměje se. Jinak mně taky večer fňuká a nechci jí hned dávat do postýlky, tak si jí položím na postel a povídám si s ní, pak si sednu na velký míč, přitisknu na hrudník a ona se zklidní - no a pak dám do postýlky, většinou na třetí natažení hracího kolotoče už spinká. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.08 08:05

Jo a ještě jedna věc, která funguje - dej malý pod hlavu Tvoje tričko, ve kterém chodíš Dušičko celý den - ona Tě potřebuje cítít. Ahoj Želvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
11.10.08 12:26

Zelvicko , jejej triso jo? Aby pak beruska neusnula na vzdycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.08 13:07

Dušičko neboj, dáš jí to tam třeba jako prostěradlo, hezky záhyby pod matraci. Nebo oblíkni nějakýho medvídka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
13.11.08 15:02

Tak se zase hlasime :D
Vecery uz mame zmaknuty v pohode. To usiname bez problemu. Ale uz dva dny Riky bojkotuje spani kolem poledne. Pritom delam vse porad stejne. Jenze jak ji polozim do postylky, tak hystericky rev. Vydrzim tak 15minut, protoze se pak uz zajika. Vyndam z postylky a v tu chvili je klid. Tak chvilku pohoupu, nez se vydycha, a polozim zpet do postylky. Zase rev. Pak sice vycerpanim usne, ale za 10 minut je s placem vzhuru :?
Vypada to, ze nam asi poledni spanek odpadne. A ja jsme za nej byla tak rada, protoze jsem si aspon v klidu uvarila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí