Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
V roce 2010 ve FN Ostrava ošetřovala mého novorozeného syna po porodu doktorka Canibalová, naštěstí jeho nesežrala
Tak to my šli s malou na kožní k Dr. Canibalovi do Studénky
Choval se jak idiot
![]()
U nas na poliklinice je gynekolog MuDR. Hulka, vedouci v lekarne Mgr. Praskova ![]()
Mě se ty paradoxy stávají v příjmení. Než si vzala mamka otce mé sestry, jmenovaly jsme se Kuchtovi. Po svatbě se jmenujeme Válečkovi. Moje babička se jmenovala za svobodna Budíková. Maminka od bývalého přítele byla za svobodna Mouková a já si budu za nějakou dobu brát Kroupu ![]()
Ja delala autoskolu a byli tam instruktori pan Šoukal a pan Žaloudek
Jinak ale velice prijemni panove..
@Seizdra já vim, že to nebyl zrovna úsměvnej paradox, ale pro mě jo.. směju se nad tou blbostí
já to prostě nechápu ![]()
@tonj píše:
Olivový olej je z oliv, slunečnicový ze slunečnic, z čeho je dětský olej![]()
?
@panenka87 jo moje prababička se jmenovala Jebavá a kamarádka má spolužáka a ten se jmenuje Marek Šourek. ![]()
Já chodila ke kožní doktorce Škrabalové a k očařce Klapkové.
Kdyz mi muj ex rekl, ze se chce rozejit, ve dverich se ho ptam, jestli vazne odchazi a on mi rekl:,,kdyz me nechces… ![]()
Měla jsem spolužáka s příjmením Žalud. Přítelem či manželem jeho matky byl pan Malý. Žili všichni v jednom bytě. Na zvonku měli napsáno MALÝ ŽALUD
Koupila jsem si pečící papír. Ať dělám, co dělám, bez trouby nic neupeče ![]()
V roce 2010 ve FN Ostrava ošetřovala mého novorozeného syna po porodu doktorka Canibalová, naštěstí jeho nesežrala