Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moje šestnáctiměsíční holčička přes den usne většinou jen v jídelní židličce. Občas se stane, že fakt padá únavou, ale v posteli nezabere. Sotva dosedne, pohodlně se rozvalí a chrní v židličce. Na dovolené v jídelně docela šokovala hodně lidí. Máte to někdo podobně?
To je dobrý v jíd. židličce
slyším poprvé, že někomu takhle dítě usíná
@Caterinita Kamarádky 19měsíční syn tak taky často usíná, míval problém usnout v postýlce, usínal přes den jenom v kočárku nebo v židličce, teď se to zlepšilo a někdy usne i v postýlce. Ale ze židličky ho může v pohodě přenést do postýlky, nevzbudí se.
Taky mi nedávno dcera usínala jen v kočárku, nikde jinde a pak ze dne na den jsem ji dala do postýlky, pustila ukolébavku, chvilku si pořvala, nechala jsem ji tam a usnula
a zabralo to, usíná v postýlce jak přes den, tak i v noci
má 8 měsíců
Tak mě malý zase neusne skoro nikde jinde, než v postýlce. Vyjímečně v sedačce v autě.
@Caterinita píše:
Moje šestnáctiměsíční holčička přes den usne většinou jen v jídelní židličce. Občas se stane, že fakt padá únavou, ale v posteli nezabere. Sotva dosedne, pohodlně se rozvalí a chrní v židličce. Na dovolené v jídelně docela šokovala hodně lidí. Máte to někdo podobně?
tak já už zažila lecos, náš mladej zrovna po o spí jen v kočárku, aůle v židliičce?
A přendat ji když zabere? Hele, jestli to nevadí jí, tak bych to neřešila..dej jí prostě i s židlí někam do klidu a je to ![]()