Uspávání 11 měsíčního dítěte.

10
21.9.20 17:45

Uspávání 11 měsíční dítěte.

Ahojky. Chci se zeptat a poradit jak uspáváte své děti. Máme skoro 11 měsíční dítě, které nám jedině usne v náruči v postýlce sama neusne. Jak docílit k tomu, aby si navykla na postýlku? :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
21.9.20 17:47

Nechat řvát, postupně tu dobu prodlužovat.

• Citovat
  • Upravit
37131
21.9.20 17:59

Ja uspavala u nas v posteli a pak prenesla, nebo do ty postylky strcit a nechat tam no, pokud nebude delat uplne hystericky sceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
21.9.20 18:17

Ježíš, jak já bych ráda vrátila tu dobu, kdy mi usinal v náručí :D a to jsem na to taky nadávala, měla jsem si to užívat. Když už mě to pak nebavilo, proste jsem si ho vzala k sobě do postele a položila vedle. Jeden večer plakal, druhý trochu taky, třetí knoural a usíná tak doteď (2,5 roku). Prostě jsem pořád dokola říkala „udělej haji“. Ale určitě bych nenechala jen tak řvát, že by tam zůstal sám :? To teda fakt ne. Být u dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.9.20 18:22

@Innocence takto se mi to líbí, zkusím ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.9.20 18:49

Usne u kojeni v naší posteli a pak ho dám do postylky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.20 18:51

Večer roční u kojení, přes den v nositku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.20 18:54

Porid si nositko a užívej si to, ulevis zatím a mimco bude spokojeně. Je ještě malé. Přirozené “samo” bude usinat kolem druhého roku😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.9.20 19:00

Syna jsem uspávala v naší posteli do jeho 2,5 let u dcery(14m) to dělám stejně. Prostě ležím u ní a dělám, že spím. Když usne, nechám ji tam tak 30 minut a pak ji úplně tuhou přendám do její postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.9.20 19:00

Uspavani je naprosto NORMÁLNÍ v tomhle věku, nevim, kde se berou informace o tom, ze by deti mely usinat samy. Je to naprosto prirozene a co se tyka uspavani nejnarocnejsi obdobi kolem toho roka…
Mam tri deti, nejmladsimu je ted tak 14m a uspavala jsem všechny a dodnes uspavam. Chce to skloubit. Starsim se precte pohadka a nebo pusti audio a vetsinou uz i usnou, ale je prirozene, ze nechteji byt samy, ze se boji.
U nejmensiho mam vyzkouseno, ze ho uspim nejrychleji v šátku, odlozim do postylky a hotovo. Kdyz s nim lezim v posteli, hodinu i dve by se prevaloval, nez by usnul.
Takhle se hezky uklidni, poustim mu jeste zvuk deste jako šum.

Tenhle web by ti mohl pomoct
https://www.prosimspinkej.cz/
Hlavne zadne metody kontrolovaneho place apod :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.9.20 19:06

Na tohle tema jsou tu opravdu stovky diskuzi…

Deti jsem uspala a pak odnosila do svych postylek :srdce:

https://www.prosimspinkej.cz/…aneho-place/

https://www.prosimspinkej.cz/…y-odborniku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.9.20 19:08

@LennyLp me by jeste zajimalo, proc chces, aby dite usinalo samo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
21.9.20 20:00
@Káťa19 píše:
@LennyLp me by jeste zajimalo, proc chces, aby dite usinalo samo? :think:

A mě by zajímalo co je na tom tak hrozného, že chce aby dítě usinalo samo? To je o tolik horší matka než vy které by jste vaše děti uspávaly i do 15nácti kdyby jim to vyhovovalo??

Nepřeber si to špatně, neutočím na tebe. Jen mě to opravdu zajímá proč je to tak hrozně špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.9.20 20:47

@Berry77 já ale neříkám že mě to vadí. Já jsem se ptala o radu, jak to dělají ostatní maminky s uspáváním. A postupem zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.9.20 20:51

@Berry77 nepíšu že mě to vadí. Psala jsem si o radu, abych zjistila jak kdo to dělá a podle toho bych zkusila i něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí