Uspávání 18 měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
30.6.17 22:09

A co si s ní sednout do křesla a houpat na kolenou v náruči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.17 22:12

@terien ještě asi 2 měsíce zpátky jsem uspávala tak že jsem seděla v postely, dala ji na sebe a houpala, ale teď ze mě pořád slízá a kroutí se, nevím proč tak najednou, asi ji to přestalo bavit nebo fakt nevím, jsem i přemýšlela i o koupi houpacího křesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.6.17 22:13

Ta metoda neni nijak drasticka, mam dve deti, ktere jsem diky ni naucila usinat samotne. Trvalo to jeden den a hned to pochopily jako male. Strasne se to nafukuje! Ted se pomazlime, zazpivame ukolebavku a spinkat, rozhodne tim nikdo netrpel. Jde jen o to, aby usnuly samotne bez asistence, jednou, podruhe a pak uz to umi…S laskou a klidem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.17 22:16

@ivulebobule Ale malá nebrečí, ale opravdu ječí s tím že čekám kdy se pozvrací, na to opravdu nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.6.17 22:18

@ivulebobule Ono záleží na dítěti. Jsou děti, které vydrží opakovaně hystericky ječet i víc jak 45 minut nebo takové, které se z toho řevu poblijí případně počůrají. Ono je totižto nechat poplakat a nechat poplakat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.6.17 22:27

Vim, ze kazde dite je jine, nikomu nic nenutim, jen konstatuji, ze za tuto metodu se tady na emiminu skoro ukamenovava a pritom je to nesmysl. Mam okolo sebe opravdu velke mnozstvi deti a vsechny umi usinat samotne a spokojene, ale resit to v 18 mesicich uz je celkem pozde, pac to uz maji rozum a vedi, co chteji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
30.6.17 22:28

Kazdopadne preju uspesne usinani bez bolavych zad, kdyz uz nic jineho, tak z toho ty deti vyrostou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.6.17 22:31
@ivulebobule píše:
Vim, ze kazde dite je jine, nikomu nic nenutim, jen konstatuji, ze za tuto metodu se tady na emiminu skoro ukamenovava a pritom je to nesmysl. Mam okolo sebe opravdu velke mnozstvi deti a vsechny umi usinat samotne a spokojene, ale resit to v 18 mesicich uz je celkem pozde, pac to uz maji rozum a vedi, co chteji…

Mě syn okolo toho roku a půl konečně začal usínat sám, protože mu naopak konečně dozrála CNS a konečně pochopil, že když je unavený tak je potřeba ležet a nesnažit se přebít únavu další aktivitou. Předtím tak přiroozenou věc prostě nechápal. Navíc v tomhle věku ho začalo zajímat prohlížení apod., takže jsme konečně meli aktivitu, která ho byla schopná trochu zrelaxovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.17 22:57

Muj syn(16m)spi se mnou v posteli a pri uspavani mi take utikal a skakal po posteli, jako by si chtel hrat, cim vic jsem nadavala a vracela ho zpet lehnout, tim to bylo delsi a horsi.Tak jsem ho nechala, nevsimala jsem si ho a delala, ze spim a on si pak sam lehl. Za par dni to prestal delat. Ted jde do postele, lehne si a u kojeni usne. Vypozorovala jsem, ze s klidem a trpelivosti jde vsechno lepe. Treba musim opakovat neco 20 krat, ale hlavne v klidu. Obdobi uspavani v naruci jsme meli take. Tak preji hodne stesti a pevne nervy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.17 22:58
;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.17 23:04

@mili73 moc dekuju, urcite vyzkousim :) bylo by super kdyby melo uspech i u nas :) a nemela jste strach, ze Vam treba spadne z postele? :think: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.6.17 23:17

A u prsa by to nešlo? Syna jsem do 14 m houpala na míči..pak jsem otehotnela a uz jsem toho mela plny kecky..tak usnul u prsa, do 5 min vetsinou tuhos. Ted ve 23m jsem ho odstavila a nechal.si vse krásně vysvětlit, jsem nestacila zírat, říkáme pohadky
Edit Ted čtu ze u kojeni neusne :( tak to nic, bohuzel radu nemam, vodní postel leda 8)

Příspěvek upraven 30.06.17 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.17 23:17

Mela jsem z jedne strany postylku a tak nejak okolo neho perinu a polstare, bala jsem se a jeste i ted bojim. Ale naucila jsem ho slezt z postele a v noci kdyz se vzbudi a nejsem tam, tak vola nebo breci. At se vam dari a napiste, jak vam to jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.6.17 23:41
@Cuddy píše:
@Whizzy A s rok a pul letym ditetem se jeste nejde nejak domluvit? Vysvetlit mu, ze mas bolava zada? :(

To mě pobavilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.6.17 23:48
@Whizzy píše:
@mili73 moc dekuju, urcite vyzkousim :) bylo by super kdyby melo uspech i u nas :) a nemela jste strach, ze Vam treba spadne z postele? :think: :) :)

Mám taky 18m prďolu. Umí teda z postele slézt i na ni vylézt, a to máme hodně vysoké matrace. Jinak náš teda spí přes den v hacce (už mu teda dost trčí nohy, je dlouhán :mrgreen: ), uspávám u kojení, zpívám mu. Večer, pokud mi neusne při kojení, což je teď velmi málo, tak uspává manžel. Chvíli v náručí, pak ho dá do hacky, houpe a zpívá. :) Když jdem spát, tak prcka přenesem k nám do postele. Spí s námi od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí