Uspávání a vztek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
4.12.15 21:52

@jarka712 Ja si teda nemyslim, ze plac miminka pred spanim znamena vychovne problem v budoucnu. :lol: Malej teda obcas vztekloun je a rad by, aby bylo po jeho (jsou mu ted ctyri roky), ale vetsinu casu je hodnej a milej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
4.12.15 22:42

@Easinka Já si myslím, že vzteklejší bude, ale že by to měla být nějaká trága, to teda si nemyslím. Dceru chytlo období vzdoru v roce, všichni koukali jak zjara co dokázala, upozorňovali mě na to, že musím vychovávat (jako fakt jsem na výchovu nekašlala, jen prostě měla svou hlavu). Teď má 3 a až na občasné nutné výjimky je milionová hodná laskavá veselá holka. No a děti kamarádek do období vzoru vlezly teď a žasnou teď zas kamarádky. A chodí si pro rady co s nima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
5.12.15 12:24
@zyoma píše:
Právě tenhle problém řešim taky, ještě před pár dny usínál při kojení a teď u toho usnout nemůže, pak se vzteká a brečí, váži 9 kilo a má 5 měsíců, prostě ho nedokážu dlouho nosit…

Jako by jste mluvila o nás. Naprosto totéž. Máme 6m. Asi do 4.m usnul bud sám nebo u prsu. Ted uspávám i během dne u prsu. Ale nechci aby byl závislak (ale asi už stejně je) tak občas uspím v ruce a občas prso nechce. V 5ti m mel 8kg, kolik má ted nevím. Ale potřebuje natřásat, tak se taky pronese. A to spí 20 min. A když jsem ho chtěla utahat, aby spal sám, ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.12.15 12:45

Tak my máme něco podobného, né tedy asi tak bouřlivě, ale do nedávna nám usínal krásně.. Jen jsem pomyslela na to, že je paráda jak nám krásně usíná tak v tu ránu se to změnilo mezi 4-5 měsícem.. V postýlce se vztekal a čím více byl unavený tím více plakal.. Pomohlo nám dělat, že spíme dělala jsem že chrápu a mám zavřené oči po chvíli se uklidnil a pak taky usnul.. nebo pak zabral i šum ( u nás déšť ).. Teď je to jak kdy.. Ale taková pohodička jako to byla dříve to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí