Uspávání novorozence v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
24.12.16 13:31

Mě by zajímalo, jestli když přijde k jistým uzivatelkam 2-3lete dite, ze se chce pomazlit, nebo ze se bojí, zda ho taky pošlou do patřičných míst, at to na né nezkousi. :think: To mimino ma jen tu smůlu, ze nemluvi, je nemobilni a napospas (z)vůli pečující osoby.

Btw, zmiňovaný dokument o kojenaku jsem taky vidělá a mrazilo me. Zadny individuální přístup, žádný cas se jim věnovat kromě nakrmeni, prebaleni a odložení do lehátka nebo do postýlky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15591
24.12.16 15:33

@Svistice Na nějaký mazlení, tulení a další opičárny je den. V noci se spí. A jsou ženy, ač se to něketrým supermatkám zdá šílené a úplně nemyslitelné, kreré během MD či RD pracují a aby vše zvládaly, potřebují se kvalitně vyspat. Chápu, že ty, které si na rodičáku akorát válí šunky a jediná jejich starost je péče o mimíska, tohle nemohou pochopit. :jazyk:

Tak šťastné a veselé :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
24.12.16 16:01
@Šmoulice píše:
@Svistice Na nějaký mazlení, tulení a další opičárny je den. V noci se spí. A jsou ženy, ač se to něketrým supermatkám zdá šílené a úplně nemyslitelné, kreré během MD či RD pracují a aby vše zvládaly, potřebují se kvalitně vyspat. Chápu, že ty, které si na rodičáku akorát válí šunky a jediná jejich starost je péče o mimíska, tohle nemohou pochopit. :jazyk:Tak šťastné a veselé :mavam: :srdce:

Tak si představ že mám malé miminko, denně vařím a v podstatě i peču, muže nezanedbávám, každý den cvičím, pracuji minimálně 4 hodiny denně v podstatě od porodu a přesto kojím na požádání, malá se mnou spí v posteli a vybrečet ji nenechávám… Asi je to o prioritách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
24.12.16 17:05
@Latty píše:
Tak si představ že mám malé miminko, denně vařím a v podstatě i peču, muže nezanedbávám, každý den cvičím, pracuji minimálně 4 hodiny denně v podstatě od porodu a přesto kojím na požádání, malá se mnou spí v posteli a vybrečet ji nenechávám… Asi je to o prioritách…

Asi tak, jako omlouvat si prací to, ze mě nezajímá, ze mě pláče dítě je dost alibisticke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
24.12.16 17:06
@Šmoulice píše:
@Svistice Na nějaký mazlení, tulení a další opičárny je den. V noci se spí. A jsou ženy, ač se to něketrým supermatkám zdá šílené a úplně nemyslitelné, kreré během MD či RD pracují a aby vše zvládaly, potřebují se kvalitně vyspat. Chápu, že ty, které si na rodičáku akorát válí šunky a jediná jejich starost je péče o mimíska, tohle nemohou pochopit. :jazyk:Tak šťastné a veselé :mavam: :srdce:

Sorry, ale s každým dalším příspěvkem se shazujes víc a víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.12.16 19:41
@Šmoulice píše:

a jsou matky, který vše zvládaj, aniž by svý dítě týraly… aniž by si táta i máma váleli šunky během noci, místo péče o dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.12.16 12:05
@Šmoulice píše:

A představ si, že já pracuju už asi tak od puštění z porodnice, ještě k tomu se dále vzdělávám, ale prostě jsem si pořídila dítě, tak se o něj starám a to i v noci. Jsem přes den nevyspalá, no a co… Práci zvládám, dítě taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
30.12.16 10:55
@Šmoulice píše:
Nakrmeno, přebaleno a do svýho! Ze začátku natahovala a pořvávala, ale zjistila, že má smůlu, že k ní nikdo nepřijde. Že to řvaní v noci nefunguje. Zvykla si a je klid. Žádný obskakování. Chvíli to vydržte a bude to ok ;)

Po přečtení nejenom tohoto příspěvku, ale též Tvých dalších příspěvků v jiných diskusích či Tvých komentů deníčků uživatelek jsem přesvědčena, že ženy Tvého smyšlení a Tvých osobních životních priorit by vůbec neměly mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
30.12.16 11:00

@Maminka-Praha Malá je ještě hodně maličká a potřebuji Tě cítit. Každé miminko je jiné, ale od toho je šestinedělí, aby se vše srovnalo a vytvořil se potřebný režim. Našemu Samíčkovi hodně v létě pomohlo pevně zavinovat a pak jsme mu dělali takové hnízdečko z kojícího polštáře do U a tam jsme ho jakoby i se zavinovačkou zašoupli, aby měl pocit stísněnosti jako v bříšku u maminky, takové hnízdečko. Hodně to pomohlo, zklidnil se a krásně pak v noci spinkal. Některá miminka se bojí velkého prostoru kolem sebe, což v postýlce mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí